0

کیک پودینگ موکا

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

کیک پودینگ موکا

 

 
کیک پودینگ موکا, نحوه پخت کیک پودینگ موکا, طرز پخت کیک پودینگ موکا, طرز تهیه کیک پودینگ, طرز تهیه انواع کیک, پخت انواع کیک, آموزش شیرینی پزی, طرز تهیه انواع شیرینی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, تزیین کیک،شیرینی پزی
 

مواد لازم :

 آرد      یک پیمانه
پودر کاکائو      یک پیمانه
 بکینگ پودر     2 قاشق مرباخوری
 شکر سفید      سه چهارم پیمانه
 شیر پرچرب     یک پیمانه
شکر قهوه ای     سه چهارم پیمانه
کره بدون نمک آب شده و خنک شده     115 گرم
نمک     یک چهارم قاشق مرباخوری
تخم مرغ بزرگ     یک عدد
وانیل     کمی
قهوه دم کرده     سه چهارم پیمانه


طرز تهیه :

_ فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.*یک قالب چهارگوش را با کره کمی چرب کنید و کنار بگذارید.
_ آرد، سه چهارم پیمانه پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را هم بزنید تا یکدست شود.

_ در ظرف دیگر، نصف پیمانه شکر سفید، شیر، کره، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید.
_ مایه به دست آمده کاملا یکدست نخواهد بود.

_ مایه را در قالب بریزید و صاف کنید.
_ بقیه پودر کاکائو، شکر سفید و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و روی مایه بریزید. قهوه را نیز روی آن بریزید و هم نزنید.

_ قالب را به مدت ۲۵دقیقه در فر بگذارید تا کیک پف کند و کناره آن کمی سفت اما وسط آن کمی شل باشد.
_ آن را از فر دربیاورید و بگذارید کمی خنک شود.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 25 فروردین 1393  8:00 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها