0

يکي از علائم آخرالزمان رخ داد

yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3539

يکي از علائم آخرالزمان رخ داد

رسانه هاي غربي از ظهور خورشيد از غرب به جاي شرق در چند روز گذشته خبر دادند. البته اين حادثه نسبت به کره مريخ رخ داد.

گفته مي شود، اين اولين بار در طول تاريخ بشر بود که خورشيد به جاي طلوع از شرق، از غرب طلوع کرده است.

در همين حال کارشناسان مسائل ديني مي گويند، يکي از علائم آخرالزمان که در روايات نيز در مورد آن مطالبي بيان شده اين است که خورشيد از غرب طلوع خواهد کرد.

به گفته دانشمندان ستاره شناسي علت وقوع اين مسأله اين است که سرعت سياره مريخ کمي کاهش يافته به گونه اي که با توجه فاصله اي که به کره زمين دارد، به گونه اي قرار گرفته که نه شرق است و نه غرب بلکه ميان آن دو است. 

بعد از اينکه چنين اتفاقي در چند هفته اخير رخ داده، براي چند ثانيه مريخ بجاي حرکت به سمت شرق، به سمت غرب حرکت کرد و اين به معني آن است که خورشيد در مريخ از غرب طلوع کرد.

از سوي ديگر کارشناسان زيست محيطي از گرم شدن روز به روز کره زمين خبر مي دهند و اين خود يکي از اصلي ترين خطراتي است که کره زمين و بشريت را تهديد مي کند و مي تواند به پايان جهان منجر شود.

منتظران مهدی آگاه باشید!  

حسین را منتظرانش کشتند...

یک شنبه 24 فروردین 1393  3:48 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nazaninfatemeh
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2471

پاسخ به:يکي از علائم آخرالزمان رخ داد

الله اكبر

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

تالار های اسلام شناسی وشیعه شناسی

یک شنبه 24 فروردین 1393  3:52 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nazaninfatemeh yarabyarabyarab
دسترسی سریع به انجمن ها