آرد گندم- ۲ پيمانه
فلفل دلمه اي خرد شده- ۳ پيمانه
پنير رنده شده- يک پيمانه
پودر گشنيز- يک قاشق غذاخوري
پودر فلفل- نصف قاشق مرباخوري
نمک- به اندازه کافي
روغن- به ميزان کافي
آرد و يک هشتم قاشق مرباخوري نمک را با هم مخلوط کنيد. آب را به اندازه کافي به آرد اضافه کنيد تا خمير درست شود. خمير را با پارچه بپوشانيد و به مدت ۱۵ دقيقه کنار بگذاريد.
پس از استراحت، خمير را به ۱۰ قسمت مساوي تقسيم کنيد.
فلفل دلمه اي خرد شده، پودر فلفل، پنير و نمک را با هم مخلوط کنيد.
هر يک از خميرها را کمي با وردنه باز کنيد و مقداري مواد وسط آن بريزيد و کناره ها را روي هم قرار دهيد. به آرامي، خمير را باز کنيد و روي ماهيتابه نچسب هر ۲ طرف آن را سرخ کنيد.
بقيه خمير را نيز با همين روش تهيه کنيد.