بیشتر پنکیکها نوعی نان آماده محسوب میشوند. در هنگام پخت کیک تابهای باید آن را در ماهیتابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. طرز تهیه پنکیک ها را در زیر دنبال می کنیم.
1- پنکیک ساده
مواد لازم :
آرد سفيد 120 گرم
شير 4/1 ليتر
تخممرغ يك عدد
مربا در صورت تمايل به ميزان لازم
نمك به مقدار خيلي كم
طرز تهیه :
آرد و نمك را درون كاسهاي الك كرده، وسط آن را گود كنيد. تخممرغ را در وسط آن بشكنيد و بعد نصف شير را اضافه كنيد، سپس خمير را 10 تا 15 دقيقه هم بزنيد تا صاف و يكدست شود و به مدت يك ساعت بگذاريد بماند.
تابهاي را با كمي روغن روي حرارت بگذاريد، وقتي داغ شد به اندازه يك ملاقه از خمير درون تابه بريزيد و طرف ديگر را هم سرخ كنيد و ملاقه بعدي را بريزيد. حدود شش دقيقه بعد پنكيك به دست ميآيد كه بهتر است لابهلاي اين پنكيكها را مربا بماليد.
نكته : در صورت تمايل ميتوانيد به جاي مربا از پودرقند یا شکلات آب شده و...استفاده كنيد.
2- پنکیک کدو حلوایی
تعداد: 8 نفر
زمان آماده سازی : 15 دقیقه
زمان پخت: 2 دقیقه هر پنکیک
مواد لازم:
دو پیمانه آرد سفید
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری دارچین
¼ قاشق چایخوری جوز هندی
¼ قاشق چایخوری زنجبیل
1 ¾ پیمانه شیر
نصف پیمانه کدو حلوایی پخته شده
دو عدد تخم مرغ
دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
شیره افرا (اختیاری)
طرز تهیه:
1. در یک کاسه بزرگ، آرد سفید، شکر قهوه ای، بیکینگ پودر، نمک، دارچین، پودر جوزهندی و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، شیر، کدوحلوایی پخته و له شده، تخم مرغ ها و روغن را مخلوط کنید. مخلوط شیر و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
2. برای تهیه هر پنکیک، حدود ¼ پیمانه از مایع به دست آمده را داخل تابه ای که از قبل چرب و گرم کرده اید، بریزید. حدود یک تا دو دقیقه بپزید، آن را برگردانید و یک یا دو دقیقه نیز طرف دیگر را بپزید. این پنکیک را باید گرم سرو کنید. در صورت تمایل روی آن شیره افرا بریزید.
جام