مواد لازم :
بادمجان |
چهار عدد |
كره |
سه قاشق غذاخوري |
زنجبيل تازه |
يك عدد |
سيرخردشده |
چهارحبه |
پودر فلفلقرمز تند |
يك قاشق چايخوري |
گوجهفرنگي |
دو عدد |
آب |
چهار ليوان |
پياز خرد شده |
يك عدد |
نمك و پودرفلفلسياه |
به مقدار لازم |
طرز تهیه طرز تهیه سوپ بادمجان :
بادمجان را به صورت راه راه پوست كنده و خرد كنيد و با كره تفت دهيد، سپس، پياز و سير خرد شده را بيفزاييد و تفت دهيد تا مواد نرم شوند.
بعد، گوجه فرنگي را رنده كنيد تا به صورت پوره درآيد و در قابلمه بريزيد و آب را هم بيفزاييد. آنگاه، بادمجان، سير و پياز تفت داده شده را به گوجه فرنگي افزوده و پودر فلفلقرمز، سياه، نمك و زنجبيل رنده شده را اضافه كنيد و به مدت 20 دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد تا بادمجانها كاملا بپزند.
ميتوان در اين سوپ، از قارچ خرد شده نيز استفاده كرد.