روغن زيتون- ۶ قاشق غذاخوري
آب ليموي تازه- ۴ قاشق غذاخوري
ريحان تازه خرد شده- ۲ قاشق غذاخوري
بادمجان قلمي- ۱ عدد
سينه مرغ (پوست کنده و بدون استخوان)- ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه اي سبز يا قرمز- ۱ عدد
سير خرد شده- ۱ حبه
کدوي کوچک- ۲ عدد
پياز متوسط- ۱ تا ۲ عدد
ادويه (نمک و فلفل)- به ميزان لازم
در ظرف مناسب روغن زيتون، آب ليمو، سير و ريحان را مخلوط و نمک و فلفل را به آن اضافه کنيد. کدو و بادمجان را پوست بگيريد و به صورت طولي برش بزنيد و ورقه ورقه کنيد. فلفل دلمه اي را به قطعات چند سانتي برش بزنيد.
سينه مرغ را به شکل مکعبي قطعه قطعه کنيد.
قطعات مرغ را در ورقه هاي کدو و بادمجان بپيچيد.
داخل سيخ يک تکه مرغ پيچيده شده در بادمجان يا کدو، يک تکه پياز و يک تکه فلفل دلمه اي قرار دهيد. بعد از تمام شدن مواد سيخ ها را در ظرف مناسب بگذاريد و روي آن از مخلوط روغن زيتون و سبزيجات بريزيد. بگذاريد مواد نيم ساعت بماند. سپس آن را در گريل يا روي کباب پز بپزيد. در حين پخت با قلم مو مقداري از سس، روغن زيتون، آبليمو و سبزيجات را روي کباب ها بماليد.