![](http://iranmatlab.ir/files/fa/news/1393/1/19/106834_529.jpg)
طرز تهیه پلو شوشتری
مواد لازم :
برنج یک کیلوگرم
فیله مرغ نیم کیلوگرم
لوبیا چشمبلبلی پخته شده دو لیوان
شوید تازه دو لیوان
پیاز سرخ شده یک عدد
زعفران یک قاشق چایخوری
ادویه، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا برنج را خیس و آبکش کرده و کنار بگذارید. سپس یک عدد پیاز سرخ شده را با فیلهمرغ تکهتکه شده تفت دهید و زعفران را به آن اضافه کنید و با ادویهها و یک استکان آب بگذارید تا جایی بپزد که آب آن بخار شود بعد شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و لوبیای چشمبلبلی پخته شده را هم به آن بیفزائید و لابهلای برنج آبکش شده ریخته و دم کنید پس از ۴۵ دقیقه این غذا آماده است.
نکته: با گوشت چرخکرده قلقلی یا تکههای گوشت شترمرغ نیز میتوان این پلو را تهیه کرد. در ضمن به جای شوید تازه میتوان از یک لیوان شوید خشک استفاده کرد.