كشفياتي درباره معجزه پيامبر اكرم (ص) **** شق القمر****
تحقیقات ناسا معجزه شقالقمر را تأیید میكند
آیات اولیه سوره قمر حاكی از این است كه ماه در گذشته شكاف عظیمی برداشته و دو نیم شده است و عكسهایی كه توسط فضانوردان موسسه ناسا از سطح كره ماه گرفته شده است شكافهایی را بر روی این كره نشان میدهد كه وقوع این معجزه عظیم را اثبات میكند.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران (ایكنا)، متن فوق بخشی از سخنان آیتالله بیآزار شیرازی در نشست «شقالقمر معجزه پیامبر اعظم (ص) با استناد به تحقیقات ناسا» است كه به همت معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی (مركز پژوهشها و فعالیتهای قرآن و عترت)، 12 مهرماه در نمایشگاه بینالمللی قرآن كریم برگزار شد. ...
دكتر عبدالكریم بیآزار شیرازی با قرائت آیه «اقْتَرَبَتِ السَّاعَةُ وَانشَقَّ الْقَمَرُ» گفت: همانطور كه میدانید در قرآن سورهای بهنام «قمر» آمده است. ابتدای این سوره در مورد معجزه بزرگی است كه توسط پیامبر (ص) برای مردم مكه ارائه شده است و آن مسأله این است كه مردم مكه مانند سایر امم پیشین وقتی با معجزات طبیعی مواجه میشدند آن را حمل بر سحر و جادو میكردند تا این كه مطرح كردند كه چگونه متوجه شدیم كه او پیامبر (ص) است؛ زیرا هر كاری كه او انجام میدهد میگویند سحر است.
وی گفت: در این رابطه سران قریش گفتند كه سحر جادو در آسمان كارگر نیست بیایید یك معجزه آسمانی از پیامبر (ص) بخواهیم، نزد حضرت رسول (ص) رسیدند و گفتند: اگر تو واقعاً پیامبر خدا هستی و كارهایت گرو جادو نیست، ماه را دو نیم كن. حضرت (ص) فرمودند: اگر من از خدا بخواهم و خداوند این كار را انجام دهد آیا واقعا مسلمان میشوید؟ پاسخ دادند: بله.
وی افزود: ماه در حالت بدر بود كه سبب هنگام پیامبر (ص) با سران قریش در طبیعت رفتند و پیامبر آنجا از خداوند متعال درخواست كردند كه ماه شكافته شود و این معجزه را مردم مشاهده كنند.
با این دعا ماه شكافته شد به طوری كه از میان دو نیمه ماه كوه احر را مشاهده میكردند زمانی كه این منظره را مشاهده كردند ابوجهل كه عناد نسبت به پیامبر (ص) میورزید گفت: ما مطمئن نیستیم كه این سحر نباشد، ما صبر میكنیم تا مردمانی كه از صحرا باز میگردند بیایند و از آنها بپرسیم كه آیا این صحنه را دیدهاند یا نه؟ و اگر گفتند كه دیدیم پس جادو نیست پس از مدتی افرادی از صحرا بازگشتند و مورد سئوال قرار گرفتند و در پاسخ گفتند آری ما دیدیم كه ماه دو نیم شده است در عین حال برخی دست از عناد برنداشتند.
وی در ادمه سخنانش گفت: در این زمینه آیات اولیه سوره قمر نازل شده است آنچه كه این آیات بیان میكند این است كه ماه در گذشته شكاف عظیمی برداشته است و دو نیم شده است و صریحا میفرماید: «وَانشَقَّ الْقَمَرُ» دوم اینكه شكاف آنقدر بزرگ است كه به عنوان آیت خدا یا معجزه الهی یاد شده است «و إن یروا آیة اگر ببیند این آیت و معجزه الهی» راه سوم برخی شكافته شدن ماه را مشاهده كردند؛ اما این را باز به حساب سحر و جادو گذاشتند و «وَ یَقُولُوا سِحْرٌ مُّسْتَمِرٌّ» برخی این معجزه را تكذیب كردند و «وَ كَذَّبُواْ بِآیَاتِنَا» و بسیاری فعل گذشته «انشَقَّ» را به فعل مضارع كه در آینده است تفسیر كردند و این دو نیم شدن به عنوان یكی از آثار ظهور صورت میگیرد.
وی گفت: اما این معجزه مانند معجزه قرآن یك معجزه باقیه شده؛ زیرا بزرگترین امتیاز دین اسلام این است كه معجزه دارد، شما اگر از یك یهودی یا یك مسیحی بپرسید كه آیا شما معجزهای در دست دارید كه نشان دهد دینتان بر حق است میگویند ما عصای موسی (ع) را نداریم كه به شما نشان دهیم چگونه اژدها میشود. مسیحیان نیز میگویند ما حضرت عیسی (ع) را نداریم كه برای شما مرده را زنده و یا مریض را شفا دهد تا این كه شما متوجه شوید.
وی افزود: اما اگر از یك مسلمان بپرسند شما دلیلی بر حقانیت دینتان دارید پاسخ میدهند من یك معجزهای داریم كه معجزه باقیه است و مطالب بسیار مختلفی را در زمینههای متفاوت بیان كرده است كه امروزه دانشمندان میتوانند آن را مشاهده كنند یكی دیگر از معجزات پیامبر (ص) و آثارش را فضانوردانی كه با آپولو به كره ماه رفتند مشاهده كردند و سالها در رابطه با آن مطالعه و تحقیق كردهاند كه بحث امشب ما در این باره است.
وی گفت: در این زمینه شخصیتی بهنام دكتر «دیوید پیت كوك» كه هم اكنون رئیس كرسی حزب اسلامی بریتانیا است میگوید: من به وسیله آیه «اقْتَرَبَتِ السَّاعَةُ وَانشَقَّ الْقَمَرُ» مسلمان شدم.
وی میگوید: من علاقهمند به مطالعه ادیان تطبیقی بودم درباره همه ادیان مطالعه كردم به دین اسلام رسیدم، دوستی مسلمان داشتم به او گفتم من میخواهم در رابطه با اسلام تحقیق كنم، قرآنی با ترجمه انگلیسی به من داد و من خوشحال شدم. شب هنگام همین كه قرآن را ورق میزدم نظرم جلب سوره قمر شد آن را باز كردم ببنیم قرآن درباره ماه، چه گفته است دیدم قرآن بیان كرده «اقْتَرَبَتِ السَّاعَةُ وَانشَقَّ الْقَمَرُ» آن قدر به فكر فرو رفتم و از خدا پرسیدم، بر فرض ماه شكافته شد چگونه دو مرتبه به حالت اولی بازگشت هرچه به فكرم مراجعه كردم برایم قابل هضم نبود به طوری كه از قرآن منزجر شدم و آن را كنار گذاشتم و این آیه مرا از مطالعه قرآن منصرف كرد.
وی ادامه میدهد: از آنجایی كه كارم خالصانه بود. چند شب بعد تلویزیون برنامهای را دیدم كه سه فضانورد را نشان میداد كه مطالعات خود را در روی كرده ارائه میكنند. مجری برنامه این سوال را از فضانوران میپرسید كه شما بودجه بسیار سنگینی را به كره ماه بردید در صورتی كه در كره زمین این همه مردم نیازمند هستند آیا بهتر نبود این پولها را خرج مردم كره زمین میكردید؟ فضانوردان در پاسخ گفتند: پولهایی كه ما خرج این سفرها كردیم به بیراهه نرفته است بلكه ما به یك حقایقی دست یافتیم كه اگر چندین برابر این پول را خرج میكردیم باز هم ارزشمند بود. مجری میگوید این حقیقت چه بود این همه ارزش داشت؟، آنها گفتند: ما از قبل با رصد كردن ماه شكافهایی را بر روی این كره مشاهده كرده بودیم؛ اما به هیچ وجه نمیتوانستیم در رابطه با آنها اظهارنظر كنیم تا این كه به كره ماه رفتیم و توسط آپولوی 10 ،عكسبرداری كردیم و ما از فاصله 14 كیلومتری تصاویری را مشاهده كردیم كه اینها به خوبی نشان میداد كه این ماه در گذشته یك شكاف عظیمی برداشته است و زمانی كه با آپولوی 11 بر سطح كره ماه فرود آمدیم از نزدیك این شكافها را مشاهه كردیم. آنها ادامه دادند و گفتند ما اگر میخواستیم این مسائل را برای مردم بیان كنیم كسی حرف ما را نمیپذیرفت تا این كه این سفرهای مكرر باعث شد كه ما چنین كشف مهمی را انجام دهیم.
فضانوردان گفتند: موسسه ناسا سالها در این رابطه مطالعه و تحقیق انجام داده است و مقالاتی فراوانی در این رابطه ارائه دادهاند. در این رابطه شكافهایی فراوانی را میتوان توسط عكسها بر روی كره ماه دید این شكافها بر سه نوع است؛ اول شكافهای مارپیچی است دوم شكافهای دایرهای است كه گاهی قطرش به هزار كیلومتر میرسد و آخر شكافهای مستقیمی است كه به طور كمربندی دور ماه را گرفته است. دانشمندان احتمال میدهند كه شكافهای دایرهای در اثر سقوط سنگهای آسمانی است؛ اما شكافهایی كمربندی كه دور ماه را گرفته است نمیتواند با سقوط سنگ آسمانی پدید آمده باشد. آنها ادامه دادند: طبق تصاویری كه از توسط فضانوردان ارائه شده است كاملا مشخصی میشد كه این دو نیم كره چگونه پس از جدا شده از هم به یكدیگر جوش خورده و متصل شدهاند.
وی ادامه داد: دكتر «دیوید پیت كوك» افزود كه مسئله شكاف و جوش خوردن در كره زمین هم اتفاق میافتد، در زیر اقیانوسها شكافهای عظیمی ایجاد میشود و سپس با مواد مذاب به هم جوش میخورد كه گاهی سبب به وجود آمدن كوههای عظیمی در زیر اقیانوسها میشود. این موضوع را یك دانشمند آلمانی كشف كرده است كه این قارههای كره زمین ابتدا یكی بودند یعنی تمام این خشكیها روزی یكی بوده و لذا اگر این قطعات قارهها را هم نزدیك كنیم همه به هم متصل میشوند و یك قاره را تشكیل میدهند و این در اثر شكافی است كه در زیر اقیانوس به وجود آمده است و روز به روز به این امتداد قارهها افزوده میشود و فاصله آن بیشتر میشود به طوریكه سالی چند صدم سانتیمتر این فاصلهها افزایش مییابد و این همان معجزه قرآن كریم است كه فرموده: «وَالأَرْضَ مَدَدْنَاهَا» یعنی ما خشكی را كشش و گسترش دادیم و هم میتواند یكی از نكات جالبی باشد كه قرآن كریم آمده است و علم روز و دانشمندان آن را كشف كردهاند.
بیآزار شیرازی در ادامه سئوالی طرح كرد و گفت: یك بحثی كه این جا مطرح است آن است كه اگر شق القمر در زمان پیامبر (ص) صورت گرفته است چگونه مكانهای دیگر آن را ندیدهاند و فقط در عربستان مشاهده كردهاند.
وی در پاسخ به سئوالش گفت: در این باره آثاری است كه نشانگر این موضوع است كه این معجزه را تنها در عربستان ندیدهاند بلكه در كشورهای دیگر هم دیده شده است در یكی از نسخ خطی هندی كه در موزه بریتانیا در شهر لندن قرار دارد درباره مشاهده شقالقمر در 14 قرن پیش سخن گفته شده است و یكی از دانشمندان اسلامی بهنام دكتر «محمد حمیدا» در كتابش كه درباره زندگی پیامبر اكرم (ص) است آن را نقل كرده است.
حجتالاسلام بیآزار شیرازی ادامه داد: او میگوید: یكی از پادشاهان منطقه جنوب غربی هند این انشقاق را در زمان خود مشاهده كرده و مردم این مشاهده را نقل كردند و بعد كه عدهای از تجار مسلمان به هندوستان سفر میكنند زمانی كه به این شهر میرسند خبر شقالقمر را میشنوند و میگویند ما در هندوستان این واقعه را مشاهده كردیم این تجار صحت حرف آنها را تأیید میكنند و میگویند این معجزه اسلام (ص) است و پادشاه هند فرزند خود را به عربستان میفرستند تا تحقیق كند و زمانی كه متوجه میشود این معجزه پیامبر (ص) بود مسلمان میشود.
دیوید پی كوك میگوید: با دیدن این برنامه انقلابی در من به وجود آمد و چه عجیب معجزه خداوند به دست پیامبر خود 14 قرن قبل ارائه كرده و امروزه این فضانوردان به راحتی آن را مشاهده كردند و در اختیار ما قرار دادهاند.
بیآزار شیرازی در توضیح این مسأله كه دانشجویان علوم قرآن و حدیث چگونه میتوانند در زمینه تفسیر علمی داخل شوند گفت: در گذشته بعضیها آیات قرآنی را با اقوال دانشمندان مقایسه و بررسی میكردند بعد این اشكال به آنها وارد شد كه این فرضیهها و نظریهها تغییر میكند و قرآن یك امر ثابت است و اگر بخواهیم قرآن را با نظریات دانشمندان تطبیق دهیم بعد كه این نظریه تغییر یافت قرآن را از آن وجاهت میاندازد.
وی افزود: ولی من معتقدم كه آنچه را كه قرآن بیان كرده است اصل قرار میدهیم و آنچه را كه علم روز بیان كرده است اگر مطابق باشد میآوریم و این چنین نبود كه قرآن را به خورد نظریه دانشمندان دهیم بلكه عكس این قضیه بود. امروزه كاملا وضعیت متفاوت شده است اصلا موضوعاتی را با رأسالعین مشاهده میكنیم مانند معجزه شقالقمر كه به رأسالعین توسط دانشمندان غربی دیده و توضیح و تبین شده است و این فرضیه و نظریه فلان دانشمندان نیست و تغییر در آن صورت نمیگیرد. مثلا كروی بودن زمین زمانی فرضیه بود به طوری كه تا زمان مرحوم صاحب حدائق میگفتند زمین مسطح است ام امروزه كروی بودن زمین را مشاهده و عكسبرداری كردند.
وی در ادامه سخنانش گفت: همچنین بسیاری از حقایق علمی قرآن را امروزه مشاده كردهاند منتهی موضوعات قرآن كه علمی است به گفته خود قرآن «قُلْ أَنزَلَهُ الَّذِی یَعْلَمُ» خداوند این قرآن را با علم خودش نازل كرده است نه با علم بشری یعنی علمی وسیع كه ارتباط با خدا، آخرت، طبیعت و ماورالطبیعه دارد برخلاف علم بشری كه بسیاری محدود است بنابراین قرآن خود وعده كرده است «سَنُرِیهِمْ آیَاتِنَا فِی الْآفَاقِ وَفِی أَنفُسِهِمْ حَتَّى یَتَبَیَّنَ لَهُمْ أَنَّهُ الْحَقُّ» مابهزودی آیات خود را در كیهان و آفرینش خود انسان را به انسانها نشان خواهیم داد تا معلوم شود خداوند حق است.
بیآزار شیرازی در ایان سخنانش گفت: قرآن حق است چرا كه خود میفرماید: «وَیَرَى الَّذِینَ أُوتُوا الْعِلْمَ الَّذِی أُنزِلَ إِلَیْكَ مِن رَّبِّكَ هُوَ الْحَقَّ» آن كسانی كه اهل علم هستند متوجه میشوند كه آنچه كه بر تو نازل شده است حق است امروزه بسیاری از دانشمندان بزرگ در آمریكا و اروپا با مشاهده این آیات درباره كیهان و آفرینش بشر و این آیات بسیار با عظمت مسلمان میشوند. ولی متأسفانه ما آیات قرآنی را بسیار سطحی نگاه میكنیم و تنها قرائت میكنیم «وَكَأَیِّن مِّن آیَةٍ فِی السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ یَمُرُّونَ عَلَیْهَا وَهُمْ عَنْهَا مُعْرِضُونَ» چه بسیار آیاتی كه در آسمانها و زمین است و اینها از آن عبور كرده و روی میگردانند.
منبع: http://www.pa.msu.edu/people/frenchj/