0

نگاه به مقوله حجاب، خشن و سلیقه ای نباشد

gh_golpa
gh_golpa
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1224

نگاه به مقوله حجاب، خشن و سلیقه ای نباشد

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران در اهمیت اشاعه حجاب و عفاف در جامعه تاکید کرد: باید توجه داشته باشیم که حجاب را آن طوری که اسلام و دین ما گفته در جامعه معرفی و بیان کنیم و بصورت خشن و سلیقه ای به آن نپردازیم.

حجت الاسلام نصیر نیکنژاد، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز"، ضمن عمومی دانستن حجاب در جامعه، حجاب برای زنان را بصورت خاص معرفی کرد و گفت: نگاه خداوند به جنس زن، به عنوان نگاه موجود بسیار حساس، بسیار محترمانه وظرافتمندانه است و نگاه دین به زن مثل نگاه ما به طلا، به عیار بالاست وما باید سعی کنیم زنان به گونه ای پوشش داشته باشند که خود را از دید سارق در امان دارند.
وی در ادامه افزود: طبق تحقیقاتی که خودم ازدین مقدس اسلام وآموزهای دینی داشتم حجاب هیچ محدودیتی نیست زیرا نگاه اسلام به زن پرتحرک، زنده، اجتماعی، فعال وموثر در جامعه دانسته است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تهران در خصوص نگاه اسلام به زن در جامعه گفت: نگاه اسلام به زن نگاه خمیده و محبوس نیست به طوری که بعضی این عقیده را دارند که زن فقط به مسائل خانه بپردازد و در جامعه هیچ نقش ندارد ولی نگاه اسلام به زن با توجه به جایگاه منزلت و کرامت خود می تواند اکمل تر باشد وحتی آرامش خاطر وی شود.
وی در ادامه افزود: چرا که، به اعتقاد من کسانی که کمی بی بند و باراند و لجاجت و نداشتن آگاهی، نقشی در بی حجابی آنها داشته، نمی خواهند مورد طمع دیگران قرار گیرند.
نیکنژاد بیان کرد: خواستگاه همه این است که زن، با حجاب و عفت، شان ومنزلت خود را در جامعه معرفی می کند واین محدودیت در کار زن نیست و باید توجه داشته باشیم که حجاب را آن طوری که اسلام ودین ما گفته در جامعه معرفی وبیان کنیم و بصورت خشن وسلیقه ای به آن نپردازیم.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تهران در خاتمه افزود: به نظر من اگر حجاب خوب در بین جامعه تبیین وتعریف شود و افراط وتفریط در آن راه نیابد غالب دختران در جامعه طالب هستند و کسی از او فرار نمی کند ومورد رضایت همه خواهد بود.

تاريخ درج خبر: 1389/09/20

یک شنبه 21 آذر 1389  12:21 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها