ميزان ابتلا به افسردگي در زناني كه مورد آزار جنسي قرار گرفته 52 درصد و در ديگر زنان 27 درصد است.
به گزارش سرويس جامعه جهان؛ دكترمهدي صابري در کنفرانس خشونت جنسي، اورژانس پزشکي قانوني با بيان عوارض رواني ناشي از خشونت جنسي افزود: مهمترين عارضه رواني نامطلوب ناشي از آزار جنسي، اختلال استرسي پس از حادثه است و اين اختلال در افرادي بروز ميكند كه در زندگي خود از يك حادثه تهديد كننده جان سالم به دربردهاند اما ذهنشان همواره با آن درگير است.
رييس بخش روان پزشکي قانوني اداره کل پزشکي قانوني استان تهران در تعريف خشونت گفت: خشونت، رفتاري است كه از انساني سر ميزند و موجب آزرده شدن شخص ديگر ميشود و دربرگيرنده خشونتهاي گفتاري و رفتاري است.
وي افزود: افسردگي از ديگر علائم آزار جنسي در افراد است كه ميتواند در كوتاه يا بلند مدت بروز كند و متاسفانه آثار ناشي از خشونت و آزارهاي جنسي ممكن است تا سالها در افراد وجود داشته باشد و تحقيقات نشان داده كه بسياري از افراد مورد آزار جنسي به دليل عوارض رواني به مراكز روانپزشكي مراجعه ميكنند.
مردان متهمان درجه يك آزارها، حملات و سوءاستفادههاي جنسي
رييس بخش روان پزشكي قانوني اداره كل پزشكي قانوني استان تهران با اشاره به تحقيقات ديگري در سال 2004 خاطرنشان كرد: مطالعهاي كه روي زنان متاهل امريكا انجام شد، نشان داد كه 58 درصد آنان در رابطه زناشويي خود با خشونت جنسي مواجه بودهاند.
صابري با تاكيد بر اينكه مردان متهمان درجه يك آزارها، حملات و سوءاستفادههاي جنسي هستند، تصريح كرد: زنان همواره قربانيان اين حملات و تهاجمات محسوب ميشوند و براساس برخي آمارهاي ارائه شده در سال 2009 حدود 25 درصد زنان در جهان در طول زندگي با آزار جنسي مواجه شدهاند.
صابري ادامه داد: آزار جنسي تنها مختص زنان در سنين جواني و بزرگسالي نيست بلكه ميتواند از دوران كودكي در فرد آغاز شود و اگر در سنين نزديك به بلوغ باشد آثار رواني منفي بيشتري به همراه دارد.
تاريخ درج خبر: 1389/09/20