آموزش نحوه ی ساخت جعبه دانلود وردپرس حرفه ایReviewed by هادی قربانی on Jan 23Rating: 5.0آموزش نحوه ی ساخت جعبه دانلود وردپرس حرفه ایساخت جعبه دانلود وردپرس به صورت حرفه ای , دوستان زیادی درخواست داده بودن نحوه ساخت جعبه دانلود برای وردپرس رو قرار بدیم و امروز تصمیم گرفتم تا این آموزش …
سلام , یه آموزش وردپرس دیگه رو براتون آماده کردم آموزش نحوه ی ساخت جعبه دانلود وردپرس به صورت حرفه ای , دوستان زیادی درخواست داده بودن نحوه ساخت جعبه دانلود برای وردپرس رو قرار بدیم و امروز تصمیم گرفتم تا این آموزش وردپرس رو براتون قرار بدم.
برای ساخت جعبه دانلود می خواهیم از زمینه ی دلخواه استفاده کنیم , زمینه های دلخواه بخش خیلی مهمی هستن و میشه هر بخشی رو به دلخواه ( سلیقه ) برای نمایش در پست قررا داد , قبلا هم یه آموزش برای ساخت جعبه دانلود وردپرس قرار دادیم که فقط برای برخی سایت ها مناسب بود , این جعبه که می خوام نحوه ی ساختش رو بگم برای هر سایتی در هر زمینه ای مناسب هستش.
نحوه ی ساخت جعبه دانلود وردپرس حرفه ای
خوب برای سراغ جعبه دانلود , بخش دانلود همیشه پایان پست قرار میگیره پس باید کد ها زیر رو به فایل single.php اضافه کنید ( توجه : اگه اطلاعاتی ندارید بهتره کمی جست و جو و مطالعه کنید بعد دست به کار بشید ; همچنین پیشنهاد می کنم تغییراتی که می خواهید اعمال کنید بهتره وردپرس روی لوکال هاست نصب بشه و زمانی که کار تموم شد قالب رو اپلود کنید روی هاست تا مشکلی پیش نیاد. ).
فایل single.php رو باز کنید اگر در پایین پست های شما برچسب هایی که برای پست انتخاب می کنید دیده میشه ( اگه دیده میشه ) دنبال کدی شبیه به کد زیر بگیردید.
این کد باعث نمایش برچسب هایی که برای مطالب انتخاب می کنید میشه , محل برچسب ها ی شما در ادامه مطلب در کدام قسمت قرار داره این و گفتم تا محل مناسبی برای نمایش جعبه دانلود انتخاب کنید.
خوب کد زیر رو بعد از اینکه محل مناسبی برای نمایش جعبه دانلود پیدا کردید کپی و اونجا paste کنید