0

اخبار روز تكواندو ايران

alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2471

اخبار روز تكواندو ايران

داوران حاضر در انتخابي تيم ملي بانوان مشخص شدند

مسابقات انتخابي تيم ملي بانوان 27 فروردين ماه برگزار خواهد شد و 9 داور قضاوت كننده در اين رقابتها مشخص شدند.

به گزارش سايت فدراسيون تكواندو، آخرين دور مسابقه انتخابي تيم ملي بانوان با حضور 12 تكواندوكار، 27 فروردين ماه در خانه تكواندو برگزار خواهد شد، تا 6 نفر اعزامي به رقابتهاي قهرماني آسيا مشخص شوند.

فاطمه بابايي، فريبا يوسفي، سيده زهرا صمديان، مريم كربلايي بابايي، سيمين معمر، راضيه خدابنده لود، عهديه افسانه، زهره طهماسبي و رقيه فلاح داوران حاضر در اين رقابتها خواهند بود.

مرجان نريماني نيز به عنوان سرناظر عملكرد قضاوت كنندگان را زيرنظر خواهد داشت.

شايان ذكر است، بیست و یکمین دوره مسابقات تکواندوي قهرمانی آسیا پنجم تا هشتم خرداد ماه سال جاری در شهر تاشکند ازبکستان برگزار می‌شود و تیم ملي بانوان ایران در دوره گذشته این رقابتها که به میزبانی هوشیمینه ویتنام برگزار شد، موفق به كسب يك مدال نقره و 2 برنز شد.

دوشنبه 18 فروردین 1393  5:31 PM
تشکرات از این پست
mehrad90
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2

پاسخ به:اخبار روز تكواندو ايران

كياني: بزرگترين هدفم حضور در المپيك بزرگسالان است

دارنده مدال برنز جهان گفت: رقابتهاي جهاني، اولين سابقه حضورم در مسابقات برون مرزي بود و استرس زيادي داشتم، جو مسابقات تاثير مستقيمي بر روي مبارزاتم داشت.

ناهيد كياني دارنده مدال برنز مسابقات جهاني در گفت و گو با سايت فدراسيون تكواندو، در خصوص رقابتهاي قهرماني نوجوانان جهان گفت: سطح رقابتها بسيار بالا بود، تكواندوكاران خوبي در اين مسابقات شركت كرده بودند و همه براي كسب مدال مبارزه مي كردند.

وي كه در اين مسابقات حريفاني از سوئد و آمريكا را شكست داده بود در اين رابطه گفت: مبارزه اول را مقابل سوئد انجام دادم كه واقعا برايم سخت بود، من اولين سابقه حضورم در مسابقات برون مرزي را تجربه مي كردم و استرس زيادي بر روي من بود، جو مسابقات تاثير مستقيمي بر روي مبارزه ام داشت. با شروع مسابقه بازهم استرس داشتم و حتي 2 امتياز هم از حريفم عقب افتادم، اما كمي كه گذشت به خودم آمدم و فشارها از رويم برداشته شد و توانستم تكواندوي خودم را به نمايش بگذارم.

دارنده مدال برنز جهان تصريح كرد: در مبارزه دوم مقابل آمريكا 11 بر 2 جلو بودم و خودم را برنده مي دانستم و همين باعث شد تا مبارزه را رها كنم و حريفم توانست چند امتياز از من بگيرد. بعد از آن بود كه با فريادهاي زارع توانستم مبارزه را حفظ كنم و 11 بر 8 پيروز شدم.

عضو تيم ملي نوجوانان تكواندو در خصوص باخت مقابل فيليپين گفت: تكواندوكار فيليپيني پاي خوبي داشت و ضربات 3 امتيازي خوبي را مي زد، واقعا نتوانستم كاري از پيش ببرم و نتيجه را واگذار كردم و در ادامه با برد مقابل تايلند توانستم به مدال برنز برسم.
كياني در پاسخ به اين سوال كه هدف بعدي او در تكواندو چه چيزي است؟ خاطرنشان ساخت: فعلا مي خواهم رنگ مدال برنزم را در اين رده سني، خوش رنگتر كنم اما بزرگترين هدفم حضور در المپيك بزرگسالان است. مي خواهم تا جايي كه مي شود تكواندو را ادامه دهم و بهترين نتايج را بدست آورم.

شايان ذكر است؛ دهمين دوره مسابقات تكواندو قهرماني نوجوانان جهان فروردين ماه به ميزباني چين تايپه برگزار شد و ناهيد كياني با غلبه بر حريفاني از سوئد، آمريكا و تايلند به مدال برنز وزن 46- کیلوگرم رسيد.

تيم ملي بانوان ايران در اين رقابتها براي نخستين بار عنوان نايب قهرماني جهان را بدست آورد.

فدراسيون تكواندو جمهوري اسلامي ايران

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

تالار های اسلام شناسی وشیعه شناسی

دوشنبه 18 فروردین 1393  5:33 PM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2

فرزاد ذوالقدر :
برای مسابقات ارتش‌های جهان آماده می‌شوم

ملی پوش تکواندو گفت: طولانی شدن دوران آسیب دیدگی باعث شد حضور در مسابقات انتخابی تیم ملی را از دست بدهم و برای حضور در مسابقات ارتش‌های جهان آماده شوم.

فرزاد ذوالقدر که در سالن خانه تکواندو مسابقات انتخابی تیم ملی را تماشا می کرد ضمن بیان مطلب فوق افزود: بعد از پشت سر گذاشتن دوران آسیب دیدگی تلاش زیادی انجام دادم تا به مسابقات انتخابی هشتم فروردین برسم ولی با تشدید درد در زانو تصمیم گرفتم از این انتخابی صرف نظر کنم تا با آمادگی بیشتر در مسابقات انتخابی ارتش‌های جهان به میدان بروم.

این عضو تیم ملی در خصوص این مسابقات هم گفت: مسابقات ارتش‌های جهان به میزبانی ایران برگزار خواهد شد و به دلیل آنکه امتیاز آن در رنکینگ جهانی ثبت می شود و امتیاز بالایی هم دارد خیلی از تکواندوکاران برجسته دنیا برای شرکت در این مسابقات راهی تهران خواهند شد و پیش بینی می شود از سطح فنی بالایی هم برخوردار باشد.

وی ادامه داد: طبق برنامه قرار است مسابقات انتخابی این تیم 28 فروردین ماه برگزار شود و همه نفراتی که از همین مسابقات انتخابی تیم ملی کنار بروند شانس خود را برای حضور در تیم منتخب نیروهای مسلح آزمایش می کنند و این کار را دو چندان سخت می کند.

ذوالقدر افزود: نزدیک به 15 ماه است از میدان مسابقه دور هستم و دو عمل جراحی برای ترمیم دو رباط پای خود انجام دادم و دوران سختی را نیز پشت سر گذاشته ام. این نوع آسیب دیدگی کمتر در بین ورزشکاران پیش می آید و برای بازگشت به روزهای اوج زمان نیاز دارم. تمرینات بسیار خوبی را پشت سر گذاشته و با آمادگی کامل در مسابقات انتخابی شرکت می کنم.

این عضو تیم ملی در پایان گفت: تمام تلاشم را برای کسب هوگوی تیم منتخب نیروهای مسلح به کار خواهم گرفت تا با یک مدال خوشرنگ از این مسابقات راه ورود به تیم ملی را برای خود هموار کنم.

فدراسيون تكواندو ايران

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

دوشنبه 18 فروردین 1393  5:34 PM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2

آخرين تمرين تيم ملي تكواندو برگزار شد
تكواندوكاران بامداد سه شنبه راهي آلمان مي شوند

آخرين تمرين تيم ملي تكواندو پيش از اعزام به تورنمنت آلمان برگزار شد و تيم ملي بامداد سه شنبه راهي هامبورگ خواهد شد.

به گزارش سايت فدراسيون تكواندو، تورنمنت بين المللي تكواندوي آلمان از 22 الي 24 فروردين ماه در كلاس G1 برگزار مي شود و تكواندوكاران رنكينگ دار جهت كسب امتيازات بيشتر براي كسب سهميه المپيك 2016 برزيل به اين رقابتها اعزام خواهند شد.

تيم ملي تكواندو عصر ديروز آخرين مرحله تمرين خود را انجام داد و امروز به استراحت خواهد پرداخت.

هوگوپوشان ساعت 5 و 20 دقيقه بامداد از طريق فرودگاه امام خميني (ره) راهي هامبورگ آلمان خواهند شد تا در اين رقابتها شركت كنند.

يوسف كرمي، محمد باقري معتمد، عليرضا نصرآزاداني،‌ ‌فرزاد عبدالهي، بهنام اسبقي، مهدي خدابخشي، سجاد مرداني،‌ هادي مستعان، مسعود حجي زواره و ابوالفضل یعقوبی به عنوان تكواندوكار، بيژن مقانلو سرمربي، مهدي بي باك و مهرداد يوسفي مربي، در این دوره از رقابتها حضور دارند.

شايان ذكر است؛ تيم ملي 26 فروردين ماه به ايران بازخواهد گشت.

فدراسيون تكواندو ايران

دوشنبه 18 فروردین 1393  5:40 PM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2

زارع: نسل جديد تكواندوي بانوان در راه است

سرمربي تيم ملي نوجوانان گفت: بايد بگويم نسل جديد تکواندوی بانوان در راه است و ما در آينده نزدیک يكي از قدرتهاي جهان و حتي المپيك خواهند شد و كسب مدال در اين آوردگاهها دور از دسترس نيست.

ندا زارع سرمربي تيم ملي دختران نوجوان در گفت و گو با سايت فدراسيون تكواندو، در خصوص سطح رقابتهاي قهرماني جهان گفت: سطح مسابقات بالا بود، تمام دختران و پسران كشورهاي مختلف براي كسب مدال آمده بودند، حتي ضعيف ترين كشورها هم در اين دوره حرفي براي گفتن داشتند، خوشبختانه دختران با اعتماد به نفسي كه در اردوهاي شبانه روزي بدست آورده بودند، توانستند در شياپ چانگ عملكرد قابل قبولي را كسب كنند و 4 مدال را بدست آورند.

متاسفانه پيش از اين رقابتها اعزام نداشتيم و در آخرين لحظه توانستيم به مشهد مقدس سفر كنيم تا بازيكنان روحيه شان تقويت شود.

سرمربي تيم ملي نوجوانان تصريح كرد: كارمان در چين تايپه دشوار بود، بازيكنان تجربه نداشتند و فشار زيادي را تحمل مي كردند، اما به هرحال ما در اردوهاي تيم ملي مشاوره هاي زيادي را انجام داده بوديم و بازيكنان را براي حضور در اين آوردگاه آماده كرده بوديم. همه تكواندوكاران فيلم مسابقات را ديده بودند و تصويرسازي در دستور كارمان بود.

زارع در خصوص مدالهاي برنز مهسا جدي و ناهيد كياني گفت: اين تكواندوكار عملكرد بسيار خوبي را داشت، مي توانست رنگ مدالهايش خوش رنگ تر شود اما بدنش توان لازم را در مبارزه نداشت. جدي در اولين ديدارش بعد از پايان مبارزه قند خونش پايين افتاد و پزشكان بالاي سرش آمدند. به نظرم مدال او بسيار باارزشمند بود چراكه واقعا تلاش كرد. كياني هم در اولين سابقه حضورش عملكرد بسيار خوبي را داشت و مطمئنا در ادامه راه موفق تر خواهد شد.

وي در رابطه با نقره اموري اظهار داشت: دومين تجربه حضور در مسابقات برون مرزي را تجربه كرد. در فينال اين رقابتها مقابل كره، چيزي كم نداشت و امتيازي رد و بدل نشد. به هرحال داوري در تكواندو تا حدودي متمايل به سمت كره است و شوراي داوري تصميم گرفت، تكواندوكار كره به مدال طلاي اين وزن برسد. اما بايد بگويم نقره اموري براي من چيزي از طلا كم نداشت.

سرمربي تيم نوجوانان با اشاره به عملكرد قابل قبول عليزاده گفت: اين بازيكن فيزيك بدني خوبي براي تكواندو دارد و مقتدارنه مدال طلا را كسب كرد.

متاسفانه براي رقابتهاي كسب سهميه كمي بي تجربه بود. به نظرم حريف آلماني را دست كم گرفت، آنهم در حاليكه مي توانست برنده باشد اما در 7 ثانيه آخر علي رقم صحبتهايم حمله كرد و باخت. او مي توانست سهميه المپيك را كسب كند چراكه از نظر تكنيك چيزي از حريفش كم نداشت.

زارع در پايان خاطرنشان ساخت: نسل جديدي براي تكواندوي بانوان در راه است. من به تك تك اين بازيكنان ايمان دارم و مطئنن هستم اگر اين نفرات حمايت شوند و تمرينات خوبي را پشت سر بگذارند، در آينده يكي از قدرتهاي جهان و حتي المپيك خواهند شد و كسب مدال در اين آوردگاهها دور از دسترس نيست.

شايان ذكر است؛ دهمین دوره مسابقات تکواندوي نوجوانان جهان که با حضور 803 تکواندوکار از 103 کشور چين تایپه برگزار شد.

تیم ملی تکواندوي نوجوانان کشورمان در بخش دختران توانست با کسب یک طلا، یک نقره و دو برنز پس از کره جنوبی و بالاتر از انگلیس بر سکوی دوم جهان بایستد و براي نخستين بار اين عنوان را بدست آورد.

فدراسيون تكواندو ايران

دوشنبه 18 فروردین 1393  5:43 PM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2

نشان رنگارنگ حاصل تلاش نوجوانان تکواندو در جام دهم؛
تیم ملی تکواندو دختران برای نخستین بار نایب قهرمان جهان شد

حاصل تلاش ملی پوشان نوجوان کشورمان در دهمین دوره مسابقات تکواندو قهرمانی جهان در چین تایپه، کسب 2 نشان طلا، 2 نقره و 3 برنز بود، ضمن اینکه تیم ملی دختران تکواندو کشورمان نیز برای اولین بار موفق شد بر سکوی نایب قهرمانی جهان بایستند و شگفتی ساز جام دهم لقب بگیرد.

به گزارش سایت فدراسیون تکواندو؛

در دهمین دوره مسابقات تکواندو نوجوانان جهان که با حضور 803 تکواندوکار از 103 کشور بمدت چهار روز(سوم تا ششم فروردین)در سالن آرنا شهر تایپه برگزار شد، تیم ملی تکواندو نوجوانان کشورمان در بخش دختران توانست با کسب یک طلا، یک نقره و دو برنز پس از کره جنوبی و بالاتر از انگلیس بر سکوی دوم جهان بایستد و تیم ملی پسران تکواندو نیز با همین یک طلا، یک نقره و یک برنز تعداد مدال در جای چهارم جدول رده بندی توزیع مدالها قرار گرفت.

براساس این گزارش، مقام دومی تیم ملی دختران در جام دهم جهان(2014)در شرایطی بدست آمد که تکواندو ایران از 10 وزن 7 نماینده به چین تاپیه اعزام شد. این پنجمین حضور تیم ملی تکواندو دختران در مسابقات جهانی بود.

اولین حضور تیم ملی دختران تکواندو جهانی 2006 ویتنام بود که نمایندگان کشورمان سهمی از مدالهای توزیع شده نداشتند. در سال 2008 در ازمیر ترکیه نیز تیم ملی دختران کشورمان بدون اینکه مدالی کسب کنند به کار خود پایان دادند. در جهانی 2010 مکزیک پرونده تیم دختران ایران با یک نقره و یک برنز بسته شد و دو سال بعد در مصر سهم نمایندگان تکواندو کشورمان دو برنز بود.

اما در بخش پسران تیم ملی کشورمان در شرایطی در جایگاه چهارم قرار گرفت که تیم های کره جنوبی، روسیه و چین تاپیه موفق به احراز عناوین اول تا سوم شدند.

اسامی مدال آوران تیم ملی نوجوانان دختر و پسر تکواندو کشورمان در دهمین دوره مسابقات قهرمانی جهان -چین تاپیه به این شرح است:

دختران:
کیمیا علیزاده( مدال طلا )
فاطمه اموری ( نقره)
ناهید کیانی ( برنز)
مهسا جدی (برنز)

پسران:

مهدی اسحاقی (طلا)
امیر حسین امیدی (نقره)
رضا جعفر پور(برنز)

مژگان زاد محمد، فاطمه اموري، ناهيد كياني، پريسا جوادي، مهسا نوروزي، مهسا جدی و کیمیا علیزاده به عنوان تكواندوكار، نيلوفر صفريان و اعظم درستي، مربيان تیم و زیر نظر ندا زارع به عنوان سرمربی ترکیب تيم ملي تكواندوي نوجوانان دختر كشورمان را در این دوره از مسابقات تشکیل می دادند.

تيم ملي پسران كشورمان نيز با تركيب مهدي اسحاقي(45-)،محمد اصلانی(48-)، هادي تيران(51-)،كامران امانلو(55-)،رضا جعفرپور(59-)، نيما معظمي(63-)، فرشاد منصفي(68-)، دانیال صالحی مهر(73-)،امیر حسین امیدی(78-)، فرشاد قياس(78+)به عنوان تكواندوكار، حسينعلي نعيمي و وحید عبدالهی به عنوان مربي، زیر نظر سرمربی تیم، محمدرضا زوار در مسابقات قهرماني نوجوانان جهان شرکت داشت.

سه شنبه 19 فروردین 1393  8:13 PM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2

برگزاری مسابقات انتخابی تکواندوي نیروهای مسلح

رقابتهاي انتخابي تكواندوي نيروهاي مسلح جهت حضور در مسابقات جهاني سیزم 28 فروردين ماه در خانه تكواندو برگزار خواهد شد.

به گزارش سايت فدراسيون تكواندو، تيم ملي تكواندوي نيروهاي مسلح كه در سال 2012 مقام قهرماني جهان را بدست آورده بود، براي گزينش تكواندوكاران اعزامي به رقابتهاي اين دوره از مسابقات جهاني رقابتهاي انتخابي را برگزار خواهد كرد.

اين مسابقات در 2 بخش کیوریگی (مبارزه) و پومسه (فرم) با هوگو الکترونیکی، 28 فروردين ماه در خانه تكواندو برگزار مي شود.

وزن كشي اين مسابقات يك روز قبل خواهد بود.

شرایط شرکت در مسابقات انتخابی نیروهای مسلح :

1- رده سنی متولدین 1376/10/10 به پایین

2- کلیه کارکنان پایور و وظیفه با داشتن معرفی نامه از سازمان مربوطه به همراه مدارک شناسایی لازم

3-مقام آوران مسابقات سیزم 2012 ویتنام

4-مقام آوران مسابقات بین المللی 2013 و 2014

5-کلیه باشگا ههای حاضر در لیگ برتر (دو سهمیه)
باشگاههای حاضر در لیگ نقش جهان (یک سهمیه)

6-ورزشکاران حاضر در لیگ برتر که حداقل 50% برد داشته باشند.

7-نفرات اول و دوم اوزان هشت گانه لیگ نقش جهان

8-کلیه ورزشکاران متولد 1375 حاضر در لیگ

9-نفرات اول مسابقات قهرمانی کشوری

تبصره1: ردیف های 3 تا 9 همراه داشتن کارت بسیج فعال با تاییدیه سازمان تربیت بدنی سپاه یا سازمان بسیج ورزشکاران کشور الزامی است.

تبصره2: مسابقات پومسه به صورت انفرادی برگزار خواهد شد .
شايان ذكر است؛ مرتضی سلطانی و محمدرضا زوار به عنوان سرمربی و سرپرست، هدایت تیم تکواندو کشورمان را در این رقابتها بر عهده دارند.

چهارشنبه 20 فروردین 1393  6:39 AM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2

گزارشی از ملاقات سفیر برزیل با وزیر ورزش و جوانان
آمادگی ایران برای همکاری با برزیل در رشته‌های تکواندو،کشتی و وزنه‌برداری

سفیر برزیل ضمن تشکر و قدردانی از دعوت وزیر ورزش برزیل به ایران،‌از حضور تیم ملی ایران در جام جهانی فوتبال برزیل ابراز خوشحالی کرد.

به گزارش سايت فدراسيون تكواندو و به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت ورزش و جوانان، سانتیاگو ایرازابال مورائو، سفیر برزیل در تهران به همراه لوئیز گوستاوودی سیشاس بوتس، منشی و دبیر دوم سفارت به همراه دو نماینده از وزارت امور خارجه برای دیدار با وزیر ورزش و جوانان روز دوشنبه 18 فروردین ماه در محل این وزارتخانه حضور یافتند.

در ابتدا سفیر به اتفاق همراهان با افشارزاده مشاور عالی وزیر در امور بین الملل دیدار کرد که در این ملاقات افشارزاده ضمن خیرمقدم و خوش آمدگویی به این هیات، آمادگی وزارت ورزش و جوانان را جهت رشد و توسعه روابط دوجانبه بین دو کشور در زمینه ورزش اعلام و تاکید کرد که با امضای یادداشت تفاهم همکاری ورزشی بین ایران و برزیل این تفاهم نامه جنبه اجرایی داشته و مفاد آن به مرحله اجرا گذاشته می شود.

سفیر برزیل ضمن تشکر و قدردانی از دعوت وزیر ورزش برزیل به ایران،‌از حضور تیم ملی ایران در جام جهانی فوتبال برزیل ابراز خوشحالی کرد و در ادامه گفت: قرار است در ماه های ژوئن و می تیم های ملی والیبال دوکشور باهم دیدار داشته باشند و این امر ابزاری جهت توسعه و گسترش هرچه بیشتر روابط بین ایران و برزیل است.

بعد از دیدار سفیر و هیات همراه باافشارزاده،‌ میهمانان به اتفاق برای ملاقات با دکتر گودرزی وزیر ورزش و جوانان در دفتر وی حضور یافتند.

‌سفیر ضمن تشکر و قدردانی از دعوت وزیر ورزش برزیل به ایران‌، آمادگی کشور خود برای توسعه و گسترش روابط بین دو کشور اعلام کرد.

دکتر گودرزی، ‌سفر وزیر ورزش برزیل به ایران را در راستای بهبود روابط فیمابین مثمرثمر دانست و آمادگی کشورمان را در راستای ارائه همکاری در زمینه کشتی، ‌وزنه برداری و تکواندو اعلام کرد.

سفیر برزیل نیز افزود مقامات ورزش برزیل تمایل به افزایش ظرفیت ها و پتانسیل در ورزش را داشته و در این دیدار مایلند با بحث و گفت و گو راهکاری برای این امر بیابند و پیشنهاد های ایران را نیز پذیرا هستند.

سانتیاگو ایرازابال مورائو ضمن ابراز علاقه مندی جهت گسترش روابط دوجانبه در رشته های مختلف ورزشی، برگزاری مسابقات المپیک 2016 را نیز فرصتی مناسب برای این امر دانست.

وزیر ورزش و جوانان نسخه پیشنهادی برنامه اجرایی یادداشت های تفاهم همکاری ورزشی بین دو کشور رابه سفیر برزیل جهت اعلام نظر تقدیم کرد که مقرر شد ضمن بررسی، در صورت توافق طرفین این سند در دیدار دو وزیر به امضا برسد.

سفیر برزیل از تمایل وزیر ورزش این کشور برای دیدار با رؤسای فدراسیون های فوتبال، والیبال و رییس کمیته ملی المپیک ایران خبر داد و خواستار ملاقات با چند تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و انجمن دوستی ایران و برزیل شد.

در ادامه افشارزاده در خصوص انجام هماهنگی های لازم جهت اسکان هیات اعزامی ایرانی در برزیل در طول مسابقات جام جهانی فوتبال برزیل و بهبود وضعیت هتل ها و محل اسکان شرکت کنندگان تاکید کرد.

سفیر برزیل در پاسخ گفت: «هماهنگی ها انجام شده و طبق برنامه پیش بینی شده مسابقات و دیدارها انجام خواهد گرفت.»

در پایان جلسه برنامه پیشنهادی سفر وزیر ورزش برزیل و هیات همراه به تهران به نمایندگان وزارت امور خارجه تقدیم شد.

چهارشنبه 20 فروردین 1393  4:20 PM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2

ورزشکاران پولدار بیشتر مصدوم می‌شوند!

ورزشکارانی که تونایی‌ مالی بیشتری دارند بیشتر تمرین‌های تخصصی انجام می‌دهند، بنابراین بیشتر به بدن خود فشار می‌آورند و دچار آسیب دیدگی بر اثر تمرین بیش از حد می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بر اساس مطالعات جدیدی که در دانشگاه لویولا انجام شده است، ورزشکاران جوانی که در خانواده‌های ثروتمند تری زندگی می‌کنند، بیشتر در یک ورزش خاص تخصص پیدا می‌کنند و بیشتر بر اثر تمرین بیش از حد و فشار آوردن به بدن دچار آسیب دیدگی‌های شدید می‌شوند.

این اولین باری است که ارتباط بین فشار آوردن به بدن و آسیب دیدگی با درآمد خانواده‌ی ورزشکار مشخص شده است.

نتایج این تحقیقات نشان داده است ورزشکاران آمریکایی که بیمه خصوصی دارند و بالطبع ثرورتمندتر هستند دو برابر بیشتر از ورزشکارانی که بیمه دولتی دارند در یک ورزش تخصص پیدا می‌کنند.

یافته‌های این تحقیقات در جلسه سالانه جامعه‌ی پزشکی آمریکایی مطرح شد. فعالیت تخصصی در یک ورزش هزینه‌های زیادی در زمینه‌ی تجهیزات، آموزش‌های خصوصی، شهریه‌های باشگاه و غیره دارد. داشتن توانایی مالی احتمال فعالیت تخصصی در ورزشکاران جوان را افزایش می‌دهد. انجام ورزش به صورت تخصصی و طولانی مدت ممکن است با فشار آمدن به بدن وآسیب دیدگی همراه باشد.

در این مطالعات ورزشکاران بین 7 تا 18 سال مورد بررسی قرار گرفتند.

این ورزشکاران پرسش‌نامه‌هایی درباره‌ی میزان ورزش کردن، میزان تخصص ورزشی و ... پر کردند.

13 درصد از ورزشکارانی که یمه خصوصی داشتند دچار آیس دیدگی بر اثرتمرین بیش از حد شدند در حالی که این رقم در افرادی که بیمه دولتی داشتند 8 درصد بود.

همه‌ ورزشکاران حدود 10 ساعت در هفته ورزش تخصصی انجام می‌دادند اما میزان تمرینات آنها درساعات اضافه با هم متفاوت بود.

توصیه‌های زیر از تمرین بیش از حد جلوگیری می‌کند:

- تعداد ساعات تمرین در هفته نباید از سن ورزشکار بیشتر باشد.

- پیش از نوجوانی نباید در یک ورزش خاص به صورت تخصصی تمرین کرد.

- در تمام سال مسابقه ندهید. چند ماه در سال استراحت کنید.

- هر هفته حداقل یک روز استراحت کنید.

یک شنبه 24 فروردین 1393  3:49 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها