0

خريد برگه انتخاباتي هر شهروند شيعه عراقي با 100$

 
yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : مرداد 1390 
تعداد پست ها : 3539
محل سکونت : قزوین

خريد برگه انتخاباتي هر شهروند شيعه عراقي با 100$

 
اخبار رسيده از بغداد پايتخت عراق حاکي از آن است که افراد و گروه هاي ناشناسي با ارتباط گرفتن با شهروندان شيعه که واجد شرايط شرکت در انتخابات و رأي دادن هستند، به آنان پيشنهاد فروش برگه انتخاباتي خود را مي دهند.

بعد از آغاز برخي تحرکات مشکوک، سازمان اطلاعات و امنيت عراق دست به کار شده و تحقيقات در اين مورد را آغاز کرد. 

در همين راستا يک منبع آگاه عراقي فاش کرد که بعد از چند روز بررسي، نيروهاي سازمان اطلاعات و امنيت عراق متوجه شدند که اين افراد و گروه هاي ناشناس که با سازمان اطلاعات و امنيت رژيم عربستان سعودي در ارتباط هستند، به شهروندان شيعه پيشنهاد مي دهند که برگه انتخاباتي خود را به آنان بفروشند.

اين منبع آگاه همچنين گفت: مبلغ پيشنهادي براي هر برگه انتخاباتي 100$ است. اين به معني آن است که آنان با پرداخت 100$ به هر شهروند شيعه، تلاش مي کنند که برگه او را خريداري کرده و به نفع نامزدهاي نزديک به خود رأي بدهند.

لازم به ذکر است، سازمان اطلاعات و امنيت عربستان سعودي از ماه ها پيش با سرمايه گذاري در عراق، تلاش کرده مناطق غربي به ويژه استان الأنبار عراق را ناامن کرده و دولت مرکزي "نوري مالکي" را با بحران مواجه کنند.

سازمان اطلاعات و امنيت سعودي همچنين به گروه هاي مسلح تروريستي از جمله "داعش" پول و سلاح داده تا مناطق غربي عراق را بهم ريخته و ناامن کنند.

ناگفته نماند، سازمان اطلاعات و امنيت سعودي طي چند سال اخير، يعني بعد از سقوط رژيم منحله بعث عراق، ميلياردها دلار براي سرنگوني حکومت عراق و ناامن اين کشور هزينه کرده است.

 

منتظران مهدی آگاه باشید!  

 

 حسین را منتظرانش کشتند...

دوشنبه 18 فروردین 1393  11:05 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها