پاسخ به:انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها-1393
با سلام آقای سجادی
لطفا مراتب تبلیغات دومین موج وبلاگی تالار با عنوان حمایت از فرهنگ واقتصاد که از سوم مرداد ماه شروع به کار می کند انجام گیرد.سعی شود در سایت های خبری اطلاع رسانی هم شود
سپاس
لینک:
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/939473/page1/
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
دورود آقای سجادی مراتب تبلغات تاپیک زیر نیز انجانم گیرد
هردوماه یک بار،سه کاربر خلاق وسه کاربر فعال
نقل قول hossein201273 دورود آقای سجادی مراتب تبلغات تاپیک زیر نیز انجانم گیرد هردوماه یک بار،سه کاربر خلاق وسه کاربر فعال
نقل قول hossein201273
با سلام
پاسخ به صندوق پیام شما ارسال شد .
باعرض سلام وقبولی طاعات وعبادات شما
پیشاپیش فرارسیدن عید سعید فطر را خدمت شما تبریک عرض میکنم.التماس دعا
*هر وقت که سرت به درد آید نالان شوی و سوی من آیی
چون درد سرت شفا بدادم یاغی شوی و دگر نیایی*
*پاسبان حرم دل شدهام شب همه شب تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*
نقل قول sayyed13737373 باعرض سلام وقبولی طاعات وعبادات شما پیشاپیش فرارسیدن عید سعید فطر را خدمت شما تبریک عرض میکنم.التماس دعا
نقل قول sayyed13737373
با سلام خدمت شما
بنده هم عید سعید فطر را خدمت شما و همه وبلاگ نویسان عزیز راسخون تبریک و شادباش عرض میکنم .
سلام خسته نباشید
چرا امکان انتخاب چند موضوع برای یک مطلب وجود ندارد؟
نقل قول mohsen_alavi سلام خسته نباشید چرا امکان انتخاب چند موضوع برای یک مطلب وجود ندارد؟ تشکر
نقل قول mohsen_alavi
سلام ، سلامت باشید
در هنگام طراحی سیستم وبلاگ ، به این صورت بوده که هر مطلب میتواند در یک موضوع یا بدون موضوع باشد .
مسابقات وبلاگ نویسی جدید
با سلام خدمت وبلاگ نویسان عزیز
دوستانی که علاقه مند به شرکت در مسابقات وبلاگ نویسی هستند میتوانند در تاپیک های زیر اطلاعات بیشتری کسب نمایند :
بخش مسابقه وبلاگ نویسی جشنواره ملکوت
چهارمین جشنواره ی وبلاگ نویسی گرگان
نخستین جشنواره وبلاگ نویسی “هیات و هیات داری”
وبلاگ نویسان فعال راسخون بلاگ میتوانند با وبلاگ های راسخونی خود در این جشنواره ها شرکت کنند .
با عرض سلام و ادب
لطفا صندوق پیام چک شود.
با تشکر فراوان از زحماتتان
میشه تو مسابقات وبلاگ نویسیتون وبلاگ های دیگر هم اجازه شرکت بدین؟
من ار درمان نمی گیرم ز طب جان جدا باشد
چه زیبا باشد آن دردی که درمانش خدا باشد
نقل قول loga13th میشه تو مسابقات وبلاگ نویسیتون وبلاگ های دیگر هم اجازه شرکت بدین؟
نقل قول loga13th
سلام
مسابقات یا طرح هایی که در سایت راسخون برگزار میشوند مختص وبلاگ های راسخون هستند ولی شاید در آینده مسابقه ای هم داشته باشیم که بقیه وبلاگها هم بتوانند شرکت کنند .
قابل توجه دوستان عزیز وبلاگ نویس :
ویژه نامه دنیای بلاگر ها
تبریک روز جهانی وبلاگ نویسی
با سلام وصد درود آقای سجادی
جا دارد از زحمات ووقتی که در این وحله شلوغیه کارتان که در نشست مجازی روز جهانی وبلاگ گذاشتید کمال سپاسگزاری را داشته باشم ،امیدوارم مثمر به ثمر باشد این نشست ،دومین نشست مجازی در 8آبان برگزار می شود وسومین نشست 26دیماه برگزار می شود .
بازهم سپاس
نقل قول hossein201273 با سلام وصد درود آقای سجادی جا دارد از زحمات ووقتی که در این وحله شلوغیه کارتان که در نشست مجازی روز جهانی وبلاگ گذاشتید کمال سپاسگزاری را داشته باشم ،امیدوارم مثمر به ثمر باشد این نشست ،دومین نشست مجازی در 8آبان برگزار می شود وسومین نشست 26دیماه برگزار می شود . بازهم سپاس
سلام خدمت شما
من هم از زحمات شما برای روز وبلاگ نویسی و طرح هایی که اجرا شد تشکر میکنم .
ممنون
باسلام و عرض ادب و احترام.
آقای سجادی چه قدر زود یکسال همکاری گذشت!
به دلایل درس دیگر نمی توانم راسخون بیایم. لطفآً من را حلالم کنید.
خدانگهدار
اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)