نقل قول rasekhoon_weblog
نقل قول mohakhan
با عرض سلام
در قسمت وبلاگ راسخون دسته بندی موضوعی انجام شده که برای دسترسی راحت تر به موضوعات مد نظر است که غیر از سرچ راه مناسب و خوبی است. و مشخص است که هدفش دسترسی مستقیم به وبلاگ های تخصصی است.
اما در هر موضوع و زیر موضوع وبلاگ هایی مشاهده می شوند که تنها بخش کوچکی از آن به موضوع تخصصی مورد نظر اختصاص دارد.
دلیل اصلی این امر این است که عموم وبلاگ نویس ها می خواند چند کاره باشند و هر از چند گاهی هر چیزی که لازم دانستند بنویسند. ( حتی با وجود امکان داشتن چندین وبلاگ همزمان )
به همین خاطر به نظرم می رسد هم برای توجه به هدف تخصصی بودن هر موضوع و زیر موضوع و هم برای تحقق خواسته وبلاگ نویسان، دو کار انجام شود. اول آنکه مسئولی متوجه مطالب وبلاگها باشد تا تقریبا ( نه کامل ) از حد و مرز موضوع مورد نظر خارج نشوند. و در زمان لازم تذکر بدهند که اگر می خواهند این همه متفرق و پراکنده مطلب بگذارند بهتر است موضوع وبلاگشان را به یکی از زیر موضوعات عمومی منتقل کنند.
و از طرف دیگر در زیر موضوعات عمومی، عناوین دیگری هم قرار دهید به مانند متفرقه، هر چی دلت خواست، گوناگون و ... یا مانند آن که وبلاگ نویسان هم از ثبت نام وبلاگشان در لیست موضوع بندی راسخون جمع باشد و هم بتوانند مطالب با دسته بندی های گوناگون را در وبلاگ خود داشته باشند.
با تشکر.
با سلام خدمت شما
موضوعی که میفرمائید صحیح است و یکی از مسائلی که در بخش وبلاگ نویسی مطرح است کار روی یک موضوع تخصصی است که به مالک وبلاگ بستگی دارد و ما نمی توانیم وبلاگ نویسان را مجبور به ارسال مطالب خاص کنیم ؛
در مورد دسته بندی هم در هر بخش زیر موضوعاتی تعریف شده و بخش "عمومی" و "سایر موارد" هم وجود دارد ، ولی در کل موافقم که وبلاگ نویسی تخصصی و تمرکز روی یک موضوع مناسب تر است .
با عرض سلام دوباره
اون روز که این پیشنهاد رو مطرح کردم خودم هم همین جوابها به ذهنم رسید. ولی گفتم نظم و بهتر شدنی که با موضوع بندی ایجاد می شود مهم تر از این این جوابها است. لذا به دنبال راه چاره برای این گونه مسائل بودم.
یه پیشنهادی به نظرم رسید. که یه سری موضوعات چند وجهی هم بزارین. مثلا ورزشی، سرگرمی، یا شعر، عکس، و ...
اما از آن طرف اگر کسی حاضر نشد با توجه به موضوعی که انتخاب کرده مطالب تخصصی ارائه کند و همچنان مطالب خارج از آن موضوع ارائه می کند، می توان به او تذکر داد و همچنین موضوع وبلاگش رو به یکی از همین موضوعات ترکیبی تغییر داد.
به اعتقاد من این گونه شاید بهتر بتوان از قسمت موضوعات استفاده کرد.
هر چند هم اکنون هم برخی وبلاگ ها هستن که واقعا با رعایت دسته بندی و نظم بسیار مثال زدنی که دارند، واقعا در زمینه موضوع تخصصی خودشون عالی هستن و خودتون بهتر از هر کسی در این زمینه واقف هستین.
به نظر من برای ضایع نشدن زحمات آن عزیزان توجه به تخصصی بودن مطالب وبلاگ ها با توجه به موضوعاتی که صاحبان وبلاگ برای آن وبلاگ بر می گزینن می تواند کاری قابل قبول باشد.
در کل از زحمات شما متشکرم.