0

انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها

rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

پاسخ به:انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها-1393

نقل قول mohsen_alavi

سلام لطفا صندوق پیامتون رو چک نمایید تشکر

سلام

پاسخ ارسال شد .

یک شنبه 1 تیر 1393  8:56 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nazaninfatemeh rasekhoon_m
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

مسئول محترم وبلاگ

باسلام واحترام

چندروزه که می خواهم وبلاگی ثبت کنم اماسیستم مدام پیغام میده"بااین نام قبلا"وبلاگ ثبت شده"درصورتیکه نامهای مختلف ودسته اولی روبراش انتخاب کردم واماسئوال:

برای ایجادوبلاگ آیامحدودیتی وجودداره؟

درحال حاضرمن درراسخون دارای3وبلاگم.اگراینطوراست مشکلی نیست یکی ازوبلاگهاموحذف می کنم.

باتشکرازپاسخگویی شما

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 4 تیر 1393  10:35 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog rasekhoon_m nazaninfatemeh
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

مسئول محترم وبلاگ

باسلام واحترام

چندروزه که می خواهم وبلاگی ثبت کنم اماسیستم مدام پیغام میده"بااین نام قبلا"وبلاگ ثبت شده"درصورتیکه نامهای مختلف ودسته اولی روبراش انتخاب کردم واماسئوال:

برای ایجادوبلاگ آیامحدودیتی وجودداره؟

درحال حاضرمن درراسخون دارای3وبلاگم.اگراینطوراست مشکلی نیست یکی ازوبلاگهاموحذف می کنم.

باتشکرازپاسخگویی شما

با سلام خدمت شما

خیر در تعداد وبلاگ محدودیتی وجود ندارد ، احتمالا نام هایی که انتخاب میکنید قبلا ثبت شده اند .

چهارشنبه 4 تیر 1393  10:39 AM
تشکرات از این پست
farshon rasekhoon_m nazaninfatemeh
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

ایکاش یه منوی کشویی بازمی شدتاازنامهای موجودمطلع می شدیم.میشه به واحدفنی درخواستمومنتقل نماییدمثل ایجادایمیل که درصورت موافقت وموجودنبودن نامهاتیک موافقت توسط سیستم زده شود.البته اگه امکان داره چون می دونم که درحال تحول سایت هستید.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 4 تیر 1393  10:42 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

ایکاش یه منوی کشویی بازمی شدتاازنامهای موجودمطلع می شدیم.میشه به واحدفنی درخواستمومنتقل نماییدمثل ایجادایمیل که درصورت موافقت وموجودنبودن نامهاتیک موافقت توسط سیستم زده شود.البته اگه امکان داره چون می دونم که درحال تحول سایت هستید.باتشکر

پیشنهاد شما به واحد فنی اطلاع داده می شود .

ممنون

چهارشنبه 4 تیر 1393  10:49 AM
تشکرات از این پست
farshon rasekhoon_m nazaninfatemeh
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

با سلام

لطفا صندوق پیامتان را چک کنید

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

شنبه 7 تیر 1393  9:40 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

ابزار دعای روزانه ماه مبارک رمضان :

ابزار جهت استفاده در وبلاگ ها

یک شنبه 8 تیر 1393  1:50 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh sayyed13737373
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

باسلام

لطفا صندوق پیام خود را چک کنید

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

دوشنبه 9 تیر 1393  10:45 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog nazaninfatemeh
mohakhan
mohakhan
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 3

با عرض سلام

در قسمت وبلاگ راسخون دسته بندی موضوعی انجام شده که برای دسترسی راحت تر به موضوعات مد نظر است که غیر از سرچ راه مناسب و خوبی است. و مشخص است که هدفش دسترسی مستقیم به وبلاگ های تخصصی است.

اما در هر موضوع و زیر موضوع وبلاگ هایی مشاهده می شوند که تنها بخش کوچکی از آن به موضوع تخصصی مورد نظر اختصاص دارد.

دلیل اصلی این امر این است که عموم وبلاگ نویس ها می خواند چند کاره باشند و هر از چند گاهی هر چیزی که لازم دانستند بنویسند. ( حتی با وجود امکان داشتن چندین وبلاگ همزمان )

به همین خاطر به نظرم می رسد هم برای توجه به هدف تخصصی بودن هر موضوع و زیر موضوع و هم برای تحقق خواسته وبلاگ نویسان، دو کار انجام شود. اول آنکه مسئولی متوجه مطالب وبلاگها باشد تا تقریبا ( نه کامل ) از حد و مرز موضوع مورد نظر خارج نشوند. و در زمان لازم تذکر بدهند که اگر می خواهند این همه متفرق و پراکنده مطلب بگذارند بهتر است موضوع وبلاگشان را به یکی از زیر موضوعات عمومی منتقل کنند.

و از طرف دیگر در زیر موضوعات عمومی، عناوین دیگری هم قرار دهید به مانند متفرقه، هر چی دلت خواست، گوناگون و ... یا مانند آن که وبلاگ نویسان هم از ثبت نام وبلاگشان در لیست موضوع بندی راسخون جمع باشد و هم بتوانند مطالب با دسته بندی های گوناگون را در وبلاگ خود داشته باشند. 

با تشکر.

دوشنبه 16 تیر 1393  11:34 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog nazaninfatemeh
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول mohakhan

با عرض سلام

در قسمت وبلاگ راسخون دسته بندی موضوعی انجام شده که برای دسترسی راحت تر به موضوعات مد نظر است که غیر از سرچ راه مناسب و خوبی است. و مشخص است که هدفش دسترسی مستقیم به وبلاگ های تخصصی است.

اما در هر موضوع و زیر موضوع وبلاگ هایی مشاهده می شوند که تنها بخش کوچکی از آن به موضوع تخصصی مورد نظر اختصاص دارد.

دلیل اصلی این امر این است که عموم وبلاگ نویس ها می خواند چند کاره باشند و هر از چند گاهی هر چیزی که لازم دانستند بنویسند. ( حتی با وجود امکان داشتن چندین وبلاگ همزمان )

به همین خاطر به نظرم می رسد هم برای توجه به هدف تخصصی بودن هر موضوع و زیر موضوع و هم برای تحقق خواسته وبلاگ نویسان، دو کار انجام شود. اول آنکه مسئولی متوجه مطالب وبلاگها باشد تا تقریبا ( نه کامل ) از حد و مرز موضوع مورد نظر خارج نشوند. و در زمان لازم تذکر بدهند که اگر می خواهند این همه متفرق و پراکنده مطلب بگذارند بهتر است موضوع وبلاگشان را به یکی از زیر موضوعات عمومی منتقل کنند.

و از طرف دیگر در زیر موضوعات عمومی، عناوین دیگری هم قرار دهید به مانند متفرقه، هر چی دلت خواست، گوناگون و ... یا مانند آن که وبلاگ نویسان هم از ثبت نام وبلاگشان در لیست موضوع بندی راسخون جمع باشد و هم بتوانند مطالب با دسته بندی های گوناگون را در وبلاگ خود داشته باشند. 

با تشکر.

با سلام خدمت شما

موضوعی که میفرمائید صحیح است و یکی از مسائلی که در بخش وبلاگ نویسی مطرح است کار روی یک موضوع تخصصی است که به مالک وبلاگ بستگی دارد و ما نمی توانیم وبلاگ نویسان را مجبور به ارسال مطالب خاص کنیم ؛

در مورد دسته بندی هم در هر بخش زیر موضوعاتی تعریف شده و بخش "عمومی" و "سایر موارد" هم وجود دارد ، ولی در کل موافقم که وبلاگ نویسی تخصصی و تمرکز روی یک موضوع مناسب تر است .

سه شنبه 17 تیر 1393  8:10 AM
تشکرات از این پست
mohakhan nazaninfatemeh
mohakhan
mohakhan
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 3

نقل قول rasekhoon_weblog

نقل قول mohakhan

با عرض سلام

با تشکر.

با سلام خدمت شما

موضوعی که میفرمائید صحیح است و یکی از مسائلی که در بخش وبلاگ نویسی مطرح است کار روی یک موضوع تخصصی است که به مالک وبلاگ بستگی دارد و ما نمی توانیم وبلاگ نویسان را مجبور به ارسال مطالب خاص کنیم ؛

در مورد دسته بندی هم در هر بخش زیر موضوعاتی تعریف شده و بخش "عمومی" و "سایر موارد" هم وجود دارد ، ولی در کل موافقم که وبلاگ نویسی تخصصی و تمرکز روی یک موضوع مناسب تر است .

با عرض سلام دوباره

اون روز که این پیشنهاد رو مطرح کردم خودم هم همین جوابها به ذهنم رسید. ولی گفتم نظم و بهتر شدنی که با موضوع بندی ایجاد می شود مهم تر از این این جوابها است. لذا به دنبال راه چاره برای این گونه مسائل بودم.

یه پیشنهادی به نظرم رسید. که یه سری موضوعات چند وجهی هم بزارین. مثلا ورزشی، سرگرمی، یا شعر، عکس، و ...

اما از آن طرف اگر کسی حاضر نشد با توجه به موضوعی که انتخاب کرده مطالب تخصصی ارائه کند و همچنان مطالب خارج از آن موضوع ارائه می کند، می توان به او تذکر داد و همچنین موضوع وبلاگش رو به یکی از همین موضوعات ترکیبی تغییر داد.

به اعتقاد من این گونه شاید بهتر بتوان از قسمت موضوعات استفاده کرد.

هر چند هم اکنون هم برخی وبلاگ ها هستن که واقعا با رعایت دسته بندی و نظم بسیار مثال زدنی که دارند، واقعا در زمینه موضوع تخصصی خودشون عالی هستن و خودتون بهتر از هر کسی در این زمینه واقف هستین.

به نظر من برای ضایع نشدن زحمات آن عزیزان توجه به تخصصی بودن مطالب وبلاگ ها با توجه به موضوعاتی که صاحبان وبلاگ برای آن وبلاگ بر می گزینن می تواند کاری قابل قبول باشد.

در کل از زحمات شما متشکرم.

چهارشنبه 18 تیر 1393  11:36 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh rasekhoon_weblog sayyed13737373
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

با عرض سلام و ادب خدمت مدیر عزیز جناب آقای سجادی

آقای سجادی یکی از دوستان نظری را به وبلاگ بنده ارسال کرده اند که وقتی به قسمت نظرات می روم همه ی صفحه بهم می ریزد و من نمی توانم آن نظر را ویرایش و تصحییح کنم.

در صورت امکان لطفا پیگیری کنید.

با تشکر فراوان از زحماتتان

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
جمعه 20 تیر 1393  8:48 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog nazaninfatemeh sayyed13737373
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول parseman_110

آقای سجادی یکی از دوستان نظری را به وبلاگ بنده ارسال کرده اند که وقتی به قسمت نظرات می روم همه ی صفحه بهم می ریزد و من نمی توانم آن نظر را ویرایش و تصحییح کنم.

با سلام خدمت شما

مشکل از نظری است که ارسال شده ، بنده امکان ویرایش نظرات را ندارم ولی اگر بخواهید میتوانم نظر را حذف کنم .

شنبه 21 تیر 1393  7:43 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh sayyed13737373
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

نقل قول rasekhoon_weblog

نقل قول parseman_110

با سلام خدمت شما

مشکل از نظری است که ارسال شده ، بنده امکان ویرایش نظرات را ندارم ولی اگر بخواهید میتوانم نظر را حذف کنم .

با عرض سلام مجدد

پس اگر زحمتی نیست نظر را حذف کنید.

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
شنبه 21 تیر 1393  12:35 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh rasekhoon_weblog sayyed13737373
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1