0

انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها

rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

پاسخ به:انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها

نقل قول sayyed13737373

عرض سلام و احترام بر جناب آقای هادی نژاد عزیز.

خدا خیرتون بده. شاید حرف شما رو گوش بدهند این مسئولین. از زمان آقای سجادی ما داریم می گیم هی می فرمایند بزودی؛ در سایت جدید؛ در اولیت هستش و....

شما پیگیر این موضوع باشید بزرگوار شاید که به سرانجام برسد ان شا الله.

با عرض سلام خدمت شما بزرگوار

بنده و همکاران در خدمت تمامی کاربران برای انجام وظیفه آماده هستیم و هر آنچه از عهده بنده و هم کاران برآید کوتاهی نخواهیم کرد.

امید است این موضوع موجب رضایت همه کاربران باشد.

شنبه 23 بهمن 1395  7:59 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh sayyed13737373 rasekhoon_m aligoharsamimi omiddeymi1368 mty1378
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 353

باسلام خدمت

من چند مدتی توی وبلاگ نویسی نبودم و هر از چندگاهی می امدم پست می ذاشتم و می رفتم اما با این حال قسمت وبلاگ خیلی خوب رشد کرده اما باز هم مشکلاتی داره نظیر اینکه برای هر پست نمی توینم کلیدواژه بگذاریم و من نظر سنجی برای وبلگم گذاشتم که اصلا توی وبلاگ نشان داده نشد؟

پنج شنبه 28 بهمن 1395  1:06 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mty1378 rasekhoon_m rasekhoon_weblog sayyed13737373 nazaninfatemeh
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام خدمت

من چند مدتی توی وبلاگ نویسی نبودم و هر از چندگاهی می امدم پست می ذاشتم و می رفتم اما با این حال قسمت وبلاگ خیلی خوب رشد کرده اما باز هم مشکلاتی داره نظیر اینکه برای هر پست نمی توینم کلیدواژه بگذاریم و من نظر سنجی برای وبلگم گذاشتم که اصلا توی وبلاگ نشان داده نشد؟

با عرض سلام خدمت شما

در خصوص امکانات وبلاگ نویسی با وجود درخواستهای بخش های مختلف سایت همچنان پیگیر افزایش اینچنین امکاناتی هستیم.

برای نمایش نظر سنجی در وبلاگ مربوطه شما می توانید [ra:blog_opinion] را در ویرایشگر قالب خود در محل دلخواه وارد کنید

با تشکر از توجه شما

شنبه 30 بهمن 1395  9:46 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 omiddeymi1368 rasekhoon_m aligoharsamimi nazaninfatemeh mty1378
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

با سلام و عرض ادب؛

در «قوانین بارگذاری محتوا در وبلاگ های راسخون»، لطفاً بند مربوط به "لینکها" را توضیح بفرمایید. منظور این قسمت را اصلاً متوجه نشده ام. با تشکر فراوان

عنوان لینک، مرتبط با موضوع لینک باشد. ( از به کار بردن عباراتی مانند : " اینجا کلیک کنید " پرهیز شود )

اگر آدرس لینک، خارج از سایت راسخون است، لینک بصورت no follow باشد :

<a href=”www.example.com” rel=”nofollow”> Text</a>

ارتباط با دیگر سرور های وبلاگ نویسی به صورت متقابل در قسمت پیوندها

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

شنبه 7 اسفند 1395  11:32 PM
تشکرات از این پست
mty1378 rasekhoon_m nazaninfatemeh sayyed13737373
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

با سلام و عرض ادب؛

در «قوانین بارگذاری محتوا در وبلاگ های راسخون»، لطفاً بند مربوط به "لینکها" را توضیح بفرمایید. منظور این قسمت را اصلاً متوجه نشده ام. با تشکر فراوان

عنوان لینک، مرتبط با موضوع لینک باشد. ( از به کار بردن عباراتی مانند : " اینجا کلیک کنید " پرهیز شود )

اگر آدرس لینک، خارج از سایت راسخون است، لینک بصورت no follow باشد :

<a href=”www.example.com” rel=”nofollow”> Text</a>

با عرض سلام خدمت شما

در موارد فوق به ترتیب برای شما توضیح بهش رح زیر می باشد:

* معمولا کاربران برای قراردادن لینک دانلود یا انتقال به صفحه دیگر از عبارت "اینجا کلیک کنید" یا "دانلود" استفاده می کنند، در این مورد پیشنهاد شده نام صفحه یا نام فایل جایگزین عبارت ها ذکر شده قرار گیرد.

-   اگر آدرس لینک، خارج از سایت راسخون است، لینک بصورت no follow باشد :

<a href=”www.example.com” rel=”nofollow”> Text</a

* به صورت خیلی ساده باید عرض کنم در سئو سایت، ربات های گوگل لینک ها را دنبال می کنند و به سایت های که لینک آنها در صفحات شما وجود دارن دسترسی پیدا میکنن، حال اگر رتبه سایت لینک داده شده از سایت یا وبلاگ شما پاینتر باشد، رتبه شما نزول و سایت مورد نظر رتبه بالاتری پیدا می کند، به همین منظور باید از کد nofollow استفاده شود.

در این مورد تبادل لینک گفته می شود که با وبلاگ ها یا سایت های که علاقه مند هستید و یا مرتبط با موضوع وبلاگ شما هستند این تبادل انجام می گیرد که باعث جذب بازدید کننده برای وبلاگ شما می شود.

امید است قواین قرار گرفته شده باعث پیشرفت شما عزیزان وبلاگ نویس باشد.

با تشکر

یک شنبه 8 اسفند 1395  7:49 AM
تشکرات از این پست
mty1378 farshon omiddeymi1368 rasekhoon_m zinab84 nazaninfatemeh sayyed13737373
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2

باسلام خدمت دوستان و مسئول عزیز راسخون

من یه اعتراضی دارم

سال 90 که اولین وبلاگ خودم رو تو بلاگفا زدم سر از پا نمی شناختم  و بعد موندم برای چی بلاگ بنویسم همین هم باعث شد تا وبلاگ رو توی بلاگفا کنار بذارم و توی کلی از وب سایت ها وبلاگ بزنم و کم چون تجربه کسب کنم اون هم الکی بودند بعد از اون با راسخون  سال 91 آشنا شدم و این جا هم بود که وبلاگ رو زدم وبلاگی که حداقل راحت توش می نوشتم و همون چیزی بود که دنبالش بودم  وبلاگ های راسخون محتوا داشتند و بیشتر وبلاگ هدفی داشتن ... اینها بودند یه تاریخ ساده ای از ما و راسخون بلاگ

اما کم کم این اواخر احساس می کنم که دیگه وبلاگ ها اونطور که زمان ما بود (همین دو سال پیش) نیست و اصلا وبلاگ های تازه درست شده روی روال نیستند حداقل یه نظارتی روی وبلاگ ها داشته باشین الان هرچی وبلاگ توی قسمت آخرین وبلاگ های می بینیم 90 درصد تبلیغاتی و وبلاگ های زرد هستند و اصلا محتوای وبلاگی ندارند البته شاید  به من ربطی نداره که مردم چی وبلاگ درست می کنند اما اگه یه نظارتی کنین خیلی بهتره اینطور خیلی از میل و رغبت وبلاگ نویسی کم می کنه

تصاویر زیر رو ببینید؛

بیشتر و اکثرا تبلغاتی هست

اگه هدف از وبلاگ کسب درآمد باشه که همه ما بایدهمه جای وبلاگ رو تبلغات بزاریم؛کلی وبلاگ تبلیغاتی بسازیم؛کسب درآمد از اینترنت با چندتا وبلاگ که نمیشه و این سیستم اینجوری توی وبلاگ های راسخونی اصلا به کسب درآمد نمی رسه وبلاگ های تبلیغاتی جدید می بینمی سیستم غلط هست و به ضرر وبلاگ نویسا میشه

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

الان تلگرام و اینجور چیزا اومده رغبت به وبلاگ کم شده یه کم طرح های بیشتر برای وبلاگ بذارید یه کم انرژی بدین به وبلاگ نویس ها یه کم طرح های ویژه بذارید؛چند موقع پیش فضای وبلاگ خیلی فعال بود الا کم رنگ شده و خلوت  شد .

خواهشا نظارت داشته باشین اگر طرح های ویژه ندارید

چهارشنبه 11 اسفند 1395  9:40 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 farshon mty1378 rasekhoon_weblog sayyed13737373 rasekhoon_m
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

با سلام و احترام؛

ببخشید باز مزاحمتون شدم، شاید سؤالم ابتدایی باشه ولی خب بهتره از اینکه جاهل از دنیا برم!!!!!laugh

عرضم به حضور باسعادت شما که، توی قالبی که در حال حاضر برای وبلاگم(fajr95) استفاده میکنم، امکان سرچ وجود نداره!sad چجوری میشه اونو تعبیه کرد؟ آیا این قبیل کارها (افزودن یه سری امکانات) دستورات واحدی دارن (یعنی برای همه قالبها قابل کاربردن) یا نه؟!!!!!cool

بیزحمت در این خصوص هم راهنمایی بفرمایید.

خیلی خیلی ممنونم.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

چهارشنبه 11 اسفند 1395  11:13 PM
تشکرات از این پست
farshon mty1378 aligoharsamimi rasekhoon_weblog sayyed13737373 rasekhoon_m
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام واحترام

مسوول محترم بخش وبلاگ

دوسه روزیست که وبلاگموبعدازچندسال شروع کردم اماپستهاتاییدنمیشه آیااین قسمت هم توسط واحدمحترم نظارت تاییدمیشه؟ممنون میشم یه اشارتی خدمتشون بفرمایید،باتشکرفراوان

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 12 اسفند 1395  4:51 AM
تشکرات از این پست
mty1378 omiddeymi1368 aligoharsamimi rasekhoon_weblog sayyed13737373 rasekhoon_m
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام خدمت دوستان و مسئول عزیز راسخون

من یه اعتراضی دارم

سال 90 که اولین وبلاگ خودم رو تو بلاگفا زدم سر از پا نمی شناختم  و بعد موندم برای چی بلاگ بنویسم همین هم باعث شد تا وبلاگ رو توی بلاگفا کنار بذارم و توی کلی از وب سایت ها وبلاگ بزنم و کم چون تجربه کسب کنم اون هم الکی بودند بعد از اون با راسخون  سال 91 آشنا شدم و این جا هم بود که وبلاگ رو زدم وبلاگی که حداقل راحت توش می نوشتم و همون چیزی بود که دنبالش بودم  وبلاگ های راسخون محتوا داشتند و بیشتر وبلاگ هدفی داشتن ... اینها بودند یه تاریخ ساده ای از ما و راسخون بلاگ

اما کم کم این اواخر احساس می کنم که دیگه وبلاگ ها اونطور که زمان ما بود (همین دو سال پیش) نیست و اصلا وبلاگ های تازه درست شده روی روال نیستند حداقل یه نظارتی روی وبلاگ ها داشته باشین الان هرچی وبلاگ توی قسمت آخرین وبلاگ های می بینیم 90 درصد تبلیغاتی و وبلاگ های زرد هستند و اصلا محتوای وبلاگی ندارند البته شاید  به من ربطی نداره که مردم چی وبلاگ درست می کنند اما اگه یه نظارتی کنین خیلی بهتره اینطور خیلی از میل و رغبت وبلاگ نویسی کم می کنه

تصاویر زیر رو ببینید؛

بیشتر و اکثرا تبلغاتی هست

اگه هدف از وبلاگ کسب درآمد باشه که همه ما بایدهمه جای وبلاگ رو تبلغات بزاریم؛کلی وبلاگ تبلیغاتی بسازیم؛کسب درآمد از اینترنت با چندتا وبلاگ که نمیشه و این سیستم اینجوری توی وبلاگ های راسخونی اصلا به کسب درآمد نمی رسه وبلاگ های تبلیغاتی جدید می بینمی سیستم غلط هست و به ضرر وبلاگ نویسا میشه

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

الان تلگرام و اینجور چیزا اومده رغبت به وبلاگ کم شده یه کم طرح های بیشتر برای وبلاگ بذارید یه کم انرژی بدین به وبلاگ نویس ها یه کم طرح های ویژه بذارید؛چند موقع پیش فضای وبلاگ خیلی فعال بود الا کم رنگ شده و خلوت  شد .

خواهشا نظارت داشته باشین اگر طرح های ویژه ندارید

با عرض سلام خدمت شما

باید عرض کنم حق با شما عزیزان است و اینکه وبلاگ ها و افراد سودجو برای بالا بردن رنک خود از سرورهای وبلاگ نویسی کمک می گیرند باعث ناراحتی همه وبلاگ نویسان است که البته در سرور راسخون سعی بر حذف موارد سودجویانه می شود، و با بررسی پست های وبلاگ لینک های تبلیغاتی، درآمدزایی وهمچنین انتقال به سایت های دگر بررسی و حذف می شوند، با این حال این روند به صورت روزانه بود و باعث کندی در روند بررسی و تایید پست کاربران محترم نیز می باشد.

امید است فعالیت های بنده و همکاران بتواند مجددا رضایت شما عزیزان را جلب کند.

با تشکر مسئول وبلاگ های سایت راسخون

شنبه 14 اسفند 1395  8:07 AM
تشکرات از این پست
farshon omiddeymi1368 nazaninfatemeh mty1378 rasekhoon_m
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

با سلام و احترام؛

ببخشید باز مزاحمتون شدم، شاید سؤالم ابتدایی باشه ولی خب بهتره از اینکه جاهل از دنیا برم!!!!!laugh

عرضم به حضور باسعادت شما که، توی قالبی که در حال حاضر برای وبلاگم(fajr95) استفاده میکنم، امکان سرچ وجود نداره!sad چجوری میشه اونو تعبیه کرد؟ آیا این قبیل کارها (افزودن یه سری امکانات) دستورات واحدی دارن (یعنی برای همه قالبها قابل کاربردن) یا نه؟!!!!!cool

بیزحمت در این خصوص هم راهنمایی بفرمایید.

خیلی خیلی ممنونم.

با عرض سلام خدمت شما

اکثر کدها بین وبلاگ ها مشابه هستند و شما می توانید از امکانات آنها و کدهای مشابه استفاده بفرمایید.

کد زیر را در محل دلخواه در ویرایشگر قالب خود قرار دهید، سپس ذخیره کنید، با این کد قسمت جستجو به محیط وبلاگ شما افزوده می شود.

<div class="clearleft"></div>
<div class="left">
<form class="search" target="_blank" method="get" action="http://www.google.com/search">
<input name="q" type="text" placeholder="کلمه ای برای جستجو بنویسید ...">
<input type="submit" name="" value="جستجو">
<input type="hidden" value="[ra:blog_url]" name="sitesearch" checked>
<input type="hidden" name="ie" value="UTF-8">
<input type="hidden" name="oe" value="UTF-8">
</form>
</form>
</div>

با تشکر از فعالیت های خوب شما

شنبه 14 اسفند 1395  8:20 AM
تشکرات از این پست
farshon omiddeymi1368 nazaninfatemeh mty1378 sayyed13737373 rasekhoon_m
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

باسلام واحترام

مسوول محترم بخش وبلاگ

دوسه روزیست که وبلاگموبعدازچندسال شروع کردم اماپستهاتاییدنمیشه آیااین قسمت هم توسط واحدمحترم نظارت تاییدمیشه؟ممنون میشم یه اشارتی خدمتشون بفرمایید،باتشکرفراوان

با عرض سلام خدمت شما

این موضوع که مجددا شما را در جمع وبلاگ نویسان راسخون میبینم باعث نشاط بنده و همکاران می باشد، ابتدای روز کاری آن هم اول هفته با چنین خبر خوبی انرژی مثبت فراوانی به بنده داده امید وارم  به صورت موقت نباشدyes

خب در مورد تایید پست ها و دلیل تاخیر در تایید آنها در پست های قبلی اشاره ای کردم که امیدوارم مطالعه شود.

تایید پست های بخش وبلاگ به عهده بنده می باشد که سعی می شود در حد امکان بروز باشد که با توجه به تعداد وبلاگ های تبلیغاتی که نیاز به بررسی دقیق دارن این امر چند وقتی می شود که اتفاق نفیتاده است.

بنده همچنان در حال تایید پست از قدیمی ترین پست به جدیدترین هستم و امید است که طی 2 روز آینده بروز شویم.

یا تشکر از شما

شنبه 14 اسفند 1395  8:29 AM
تشکرات از این پست
farshon omiddeymi1368 nazaninfatemeh mty1378 sayyed13737373 rasekhoon_m
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

با سلام و عرض ادب،

جناب آقای هادی نژاد، از راهنماییها و زحمات شایسته شما سپاسگزارم.

در پناه حق

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

شنبه 14 اسفند 1395  11:36 AM
تشکرات از این پست
farshon nazaninfatemeh rasekhoon_weblog mty1378 sayyed13737373 rasekhoon_m
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2

باسلام و عرض خسته نباشید

من در ارسال پست وبلاگ مشکل دارم و اینکه می خوام متن نه چندان طولانی رو توی وبلاگ بفرستم جمله "در حال ارسال پست لطفا کمی صبر کنید" میاد اما اصلا پست فرستاده نمیشه من تا حالا سه بار امتحان کردم نشد دو با با فایرفاکس و یه بار هم با مروگر اج مایکروسافت

پنج شنبه 19 اسفند 1395  3:43 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_weblog mty1378 sayyed13737373 nazaninfatemeh rasekhoon_m
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام و عرض خسته نباشید

من در ارسال پست وبلاگ مشکل دارم و اینکه می خوام متن نه چندان طولانی رو توی وبلاگ بفرستم جمله "در حال ارسال پست لطفا کمی صبر کنید" میاد اما اصلا پست فرستاده نمیشه من تا حالا سه بار امتحان کردم نشد دو با با فایرفاکس و یه بار هم با مروگر اج مایکروسافت

با عرض سلام خدمت شما 

مشکل بررسی و رفع خطا شده

با تشکر از ارتباط شما

شنبه 21 اسفند 1395  10:31 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 farshon mty1378 sayyed13737373 nazaninfatemeh rasekhoon_m
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2

نقل قول rasekhoon_weblog

نقل قول aligoharsamimi

باسلام و عرض خسته نباشید

با عرض سلام خدمت شما 

مشکل بررسی و رفع خطا شده

با تشکر از ارتباط شما

باسلام و خسته نباشید

متاسفانه بنده همچنان با این مشکل درگیرم و هیچ پست ارسال نیشود

این هم یک فیلم از مشکل بنده:

دانلود

http://cdn.persiangig.com/preview/E23NweR43g/bandicam%202017-03-12%2016-40-30-146.avi

لینک دانلود غیر مستقیم

http://cdn.persiangig.com/download/E23NweR43g/bandicam%202017-03-12%2016-40-30-146.avi/dl

(البته موقع ضبط فیلم حواسم نبود رنگ موس رو مشخص کنم به همین خاطر موس معلوم نیست)

یک شنبه 22 اسفند 1395  5:03 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_weblog nazaninfatemeh sayyed13737373 rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها