0

انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها

kordabadi
kordabadi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3073

پاسخ به:انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها-1393

با سلام

میتونم بپرسم وبلاگم چندم شد.

خوشا دردی که درمانش تو باشی

خوشا راهی که پایانش تو باشی             

خوشا چشمی که رخسار تو بیند

خوشا ملکی که سلطانش تو باشی  

سه شنبه 11 آذر 1393  2:32 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 amin5530 rasekhoon_m rasekhoon_weblog omiddeymi1368 moradi92 hossein201273
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

نقل قول kordabadi

با سلام

میتونم بپرسم وبلاگم چندم شد.

با سلام

پاسخ به صندوق پیام شما ارسال شد .

سه شنبه 11 آذر 1393  2:54 PM
تشکرات از این پست
amin5530 sayyed13737373 nazaninfatemeh omiddeymi1368 moradi92 hossein201273
mnadbqn
mnadbqn
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 16
سه شنبه 11 آذر 1393  2:58 PM
تشکرات از این پست
amin5530 rasekhoon_weblog sayyed13737373 omiddeymi1368 moradi92 hossein201273
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول mnadbqn

لطفا رتبه وبلاگ منم بگید

به صندوق پیام شما ارسال شد .

سه شنبه 11 آذر 1393  3:03 PM
تشکرات از این پست
amin5530 nazaninfatemeh omiddeymi1368 sayyed13737373 moradi92 hossein201273
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

با سلام و عرض ادب،

بیزحمت رتبه و امتیاز وبلاگ من رو هم اعلام بفرمایید.  

یه پیشنهاد: اگه مقدوره و صلاح میدونید، لیست امتیازات همه شرکت کنندگان رو اعلام کنید.

ممنونم از شما

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

سه شنبه 11 آذر 1393  3:29 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 amin5530 nazaninfatemeh moradi92 hossein201273 rasekhoon_weblog ria1365
AMIN1995
AMIN1995
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 163

باعرض ادب واحترام
همانطور که دیدیم ومشاهده کردید
اعتراضها زیاد است چرا خب فرصتی برای بررسی اعتراضها نمیدهید این کمترین کاری که بخش وبلاگ راسخون میتونه انجام بده تا منطقی و براساس اصول پاسخگو باشید و راحتره تا همه دوستان از وضعیت وبشان اطلاع داشته باشند؟؟؟؟ و درصورت اشتبا از جانب شما در امتیاز دهی لطفا قبول نمایید که اشتبا شده یا حداقل طوری که خیلیا ناراحت نباشد کسانی که وبلاگشان درخور شان است

براساس معیار مجدد بررسی نماید واعلام کنید

مرسی

با خدا باش پادشاهی کن   بی خداباش هرچه خواهی کن

کاش صداقت داشتی....

ARLUX

سه شنبه 11 آذر 1393  4:22 PM
تشکرات از این پست
amin5530 sayyed13737373 moradi92 omiddeymi1368 hossein201273 mnadbqn nosha1209 rasekhoon_weblog ria1365
ramiran
ramiran
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 15

من وبلاگ کودکانه رو کجای دلم بزارم آخه !

دوستی این آدرس رو گذاشتن تا نشون بدن داوران شانسی شانسی انتخاب کردن

این همه وقت گذاشتین آی تعداد شرکت کننده ها زیاده و ... ! 

آخه این وبلاگ چی داره؟

http://kudakane.rasekhoonblog.com/

به چیه این رای دادین ؟ 

ینی بچه ها برید این وبلاگ رو ببینید و بعدش من هیچ حرفی برای گفتن ندارم ! خودتون متوجه داوری ناشیانه میشین!

http://kudakane.rasekhoonblog.com/

مسئولین راسخونم مثل بقیه مسئولین این کشور جرات معذرت خواهی رو بخاطر داوری هاشون ندارن! از این 15 تا سه چهار تا وبلاگ میتونه جز اینا باشه بقیه هیچ!

راه ناتمام ...
سه شنبه 11 آذر 1393  5:58 PM
تشکرات از این پست
moradi92 omiddeymi1368 amin5530 hossein201273 mnadbqn nosha1209 rasekhoon_weblog ria1365 montazer2
ramiran
ramiran
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 15

تست داوری توسط چند وبلاگ نویس! حتما بخوووووووووونید

چند ساعت پیش لیست وبلاگ ها رو که سیو کرده بودم زنگ زدم چندتا از دوستان باتجربه تو وبلاگ نویسی اومدن خونمون. دوستانی که هم داوری وبلاگ نویسی کردن و جایزه بردن و یکیشونم کارش طراحی سایته!

اول لیست تمام شرکت کنندگان رو بهشون تک تک نشون دادم به جز وبلاگ خودم، تو یه کاغذ گفتم به ملاک های فنی و محتوایی این وبلاگ ها امتیاز بدین!

آقا همون حرف قبلیم فقط 4 تا وبلاگی که تو لیست برندگان هست تو بین 15 نفر هست

بقیه نفرات اول این ها جزء لیست نبودن! بعد لیست و وبلاگ برندگان رو نشون دادم داشتن میخندیدن!

گفتن چیه میری تو این مسابقات که هیچیش درست رعایت نمیشه!

پیششون شرمنده شدم که وقت طراحی و نوشتنم رو اینجا تلف کردم!

راه ناتمام ...
سه شنبه 11 آذر 1393  6:01 PM
تشکرات از این پست
moradi92 omiddeymi1368 amin5530 hossein201273 mnadbqn eramau salamat595 nosha1209 esfahan11 rasekhoon_weblog ria1365 montazer2
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19536

آخه چرا برنده نشدم      crying penguin emoticon

بی خیال  بچه ها ان شااله تو مسابقات زندگیتون اول بشید

اگه  امکان داره رتبه وبلاگ منم بفرمایید

ممنونم و منتظرم مرسی

امضا بلد نیستیم انگشت میزنیم

http://s5.picofile.com/file/8139849018/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg

سه شنبه 11 آذر 1393  7:23 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 sayyed13737373 zare58 amin5530 hossein201273 nazaninfatemeh rasekhoon_weblog ria1365
zare58
zare58
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2180

دوست عزیزی که همین طور داری همه را ازدم تیغ می گذرونی

بزرگوار معمولا وقتی بی عدالتی در داوری پیش میاد که برای طرفین سودی داشته باشه (امیدوارم که این موضوع رو قبول داشته باشین)

حالا بفرمایید داوران مسابقه چه نفعی میتونن از کسانی که نمیشناسن ببرند؟؟(بنده هیچ نسبتی با هیچ کدوم از این بزرگواران ندارم حتی همشهری هم نیستیم)

بعد هم منظور من از تاثیر گذاری مطلب زیر سوال بردن وبی اهمیت بودن کار شما ودوستان دیگه نبود نظرم به عنوان یک مخاطب بود.گاهی یک عکس به همراه یک مطلب خیلی جذاب هست  وگاهی یک عکس حتی نیاز به مطلب نداره.واین به سلیقه افراد بر میگرده.وربطی به داوری نداشت نظرم رو گفتم  داوران بارها اعلام کردند تالیفی بودن یکی از ایتم ها بود و موارد دیگه ای هم بود فقط شما تمرکز کردید روی پست تالیفی.

بزرگواری فرمودند که من کارهای کشوری واستانی انجام دادم دوست عزیز من اولین بارم بود که وبلاگ دارشدم اونم مشترک با دخترم بود واز راسخون یاد گرفتم به اندازه شما حرفه ای نیستم اما در مورد مطالبی که فرمودید حتی بلد نیستند رنگ سفید مطالب رو درست کنند باید عرض کنم رنگ سفید مطالب برای جذابیت بیشتر بوده برای همین همرنگ تم نشده.

دوست خوبم از اخلاق حرفه ای بدور شما خیلی زحمت کشیدید وهمه دوستان  ولی چه خوب بود به داوری احترام میذاشتید .

دوست عزیزی که گفتند بنده حرف شعاری می زنم من فقط نیت خودم را گفتم و فکر کردم دوستان هم این نظر را دارند  حالا نیت ایشون فرق می کرد بنده  از شون عذر میخوام که تعمیم دادم به ایشون.

دوستان بزرگواران قرار نیست توی همه مسابقات برنده باشیم هدف  آشنایی با فرهنگ ائمه بود.وارزشش خیلی از 50000تومن بیشتر وحیفه که  اجر خودتون را ضایع کنید.وبرد این مسابقه رو بکام برندگانش تلخ کنید(اگه شما جای ما بودید وما این طور موضع میگرفتیم شما چیکار میکردید؟؟؟)احترام به قوانین وداوری احترام به خودمونه یادمون نره.

با آرزوی موفقیت برای همه دوستان

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست . . .
(حضرت علی علیه‌السلام)

سه شنبه 11 آذر 1393  7:56 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 amin5530 hossein201273 salamat595 rasekhoon_weblog sayyed13737373 ria1365
eramau
eramau
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 733

برادر عزیزی که این بار و چند بار دیگر به این شکل به وبلاگها امتیاز دادی به نظر من تمامی این اعتراضات را باید پاسخگو باشی . لطفا نام من را به عنوان وبلاگ نویس سرچ کنید و ببینید تا به حال چند مقام اولی کشور را در مسابقات وبلاگ نویسی کشور کسب نموده ام ولی هر وقت اسمی از مسابقات وبلاگ راسخون به میان می آید چون تجربه این کار را دارم خود بخود آخر قضیه را حدس می زنم ولی متاسفانه از رو هم نمی روم و همیشه شرکت می کنم و خوشبینانه می گویم شاید این بار کس دیگری داوری را بعده بگیرد ولی افسوس . من قول می دهم که از این به بعد اگر راسخون جایزه میلیاردی هم برای وبلاگها بگذارد دیگر شرکت نکنم . یا علی مدد ببخشید که نتوانستم حرف دلم را نزنم 

سه شنبه 11 آذر 1393  10:59 PM
تشکرات از این پست
salamat595 amin5530 nosha1209 esfahan11 rasekhoon_weblog omiddeymi1368 ria1365
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

با سلام خدمت شما

توضیحات کامل در مورد نحوه داوری و پارامترهای موثر در امتیازدهی داده شده و لیست برندگان هم اعلام شده .

دوستانی که مایل هستند از رتبه یا امتیاز خود اطلاع یابند از طریق صندوق پیام اطلاع دهند .

با سپاس

چهارشنبه 12 آذر 1393  7:50 AM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 zare58 nazaninfatemeh amin5530 omiddeymi1368
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

سلام

با تبریک به همه  برندگان و همچنین کاربران اول تا اخر این مسابقه

لازم دونستم منم نکاتی رو بگم چون دوستان اکثرا اعتراض دارند

و برادرانه ار مسولان مسابقات راسخون و این مسابقه وبلاگها تقاضا دارم نقدهای دوستان رو قبول کنند اگر حق بود در جهت رفعش بکوشن

در مورد انتخاب وبلاگهای برتر هفتگی و ماهانه همچنان که معلوم هست فقط عده ای از دوستانی که کاربر طلایی و باسابقه هستند هر  ماه و هفته انتخاب میشند که این باعث میشه تعداد انگشت شمار و تکراری هر بار برنده بشند که باعث ایجاد شائبه میشه چون هرکس بیطرف به برندگان وبلاگی نگاه کنه اینو قبول میکنه

انتقاد دومم اینه که این کار باعث میشه انگیزه تلاش در سایر کاربران از بین بره و همون وبلاگهای تکراری به فعالیت ادامه بدهند 

لطفا در انتخاب وبلاگهای برتر  بدون رابطه دوستانه و سابقه انتخابها رو انجام بدهید تا دوستان که تازگیا به ایجاد وبلاگ و فعالیت احتمام گماشتند دلسرد نشند

در مورد مسابقه وبلاگی محرم هم هرچند  بعضی از نکات که دوستان گفتندهست  ولی باز اون رابطه ها دخیل بوده در انتخاب  من وبلاگهای برتر  فکنم اگر بصورت کارشناسی تر داوری ها صورت میگرفت و به افرادی که غیر از اینجا هستند میدادند قضاوت کنند یا قضاوت بر اساس یک گروه چند نفره بر اساس تجربه و موضوعات مربوطه صورت میگرفت عادلانه تر بود

بهر حال من بعنوان یک شرکت کننده در این مسابقه که نه بعنوان یک فرد که نظرات دوستان رو خونده احترام بزارید و امتیازات رو در این قسمت بیاورید تا شائبه ها از بین بره ور درانتخاب وبلاگها سابقه و رابطه دوستانه را کنار بگزارید تا انگیزه در سایر کاربران ایجاد بشه

در اخر تبریک به برگزارکنندگان و برندگان برتر چون همه کسانی که در این مسابقه شرکت کردند اجر معنویشو از خود اقا میگیرند و تبریک ویژه به مدیران محترم تالار صالحین که برنده شده اند

در امید الله و زیر سایه مرتضی علی باشید

سید رسول ایمانی

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

چهارشنبه 12 آذر 1393  2:50 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 eramau salma57 montazer2
amir5717
amir5717
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 32

سلام

وبلاگی که من ساختم چند تا مشکلی داره
اولا که نمیشه ی مطلب را بذاری که همیشه اون اول وبلاگ بیاد

ثانیا وقتی من ادامه مطلبی نذاشتم لینک ادامه مطالب در تمام پست های وبلاگم هست

لطفا رسیدگی کنید

چهارشنبه 12 آذر 1393  3:03 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog omiddeymi1368 nazaninfatemeh salma57 sayyed13737373
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول ria1365

سلام

با تبریک به همه  برندگان و همچنین کاربران اول تا اخر این مسابقه

لازم دونستم منم نکاتی رو بگم چون دوستان اکثرا اعتراض دارند

و برادرانه ار مسولان مسابقات راسخون و این مسابقه وبلاگها تقاضا دارم نقدهای دوستان رو قبول کنند اگر حق بود در جهت رفعش بکوشن

در مورد انتخاب وبلاگهای برتر هفتگی و ماهانه همچنان که معلوم هست فقط عده ای از دوستانی که کاربر طلایی و باسابقه هستند هر  ماه و هفته انتخاب میشند که این باعث میشه تعداد انگشت شمار و تکراری هر بار برنده بشند که باعث ایجاد شائبه میشه چون هرکس بیطرف به برندگان وبلاگی نگاه کنه اینو قبول میکنه

انتقاد دومم اینه که این کار باعث میشه انگیزه تلاش در سایر کاربران از بین بره و همون وبلاگهای تکراری به فعالیت ادامه بدهند 

لطفا در انتخاب وبلاگهای برتر  بدون رابطه دوستانه و سابقه انتخابها رو انجام بدهید تا دوستان که تازگیا به ایجاد وبلاگ و فعالیت احتمام گماشتند دلسرد نشند

در مورد مسابقه وبلاگی محرم هم هرچند  بعضی از نکات که دوستان گفتندهست  ولی باز اون رابطه ها دخیل بوده در انتخاب  من وبلاگهای برتر  فکنم اگر بصورت کارشناسی تر داوری ها صورت میگرفت و به افرادی که غیر از اینجا هستند میدادند قضاوت کنند یا قضاوت بر اساس یک گروه چند نفره بر اساس تجربه و موضوعات مربوطه صورت میگرفت عادلانه تر بود

بهر حال من بعنوان یک شرکت کننده در این مسابقه که نه بعنوان یک فرد که نظرات دوستان رو خونده احترام بزارید و امتیازات رو در این قسمت بیاورید تا شائبه ها از بین بره ور درانتخاب وبلاگها سابقه و رابطه دوستانه را کنار بگزارید تا انگیزه در سایر کاربران ایجاد بشه

در اخر تبریک به برگزارکنندگان و برندگان برتر چون همه کسانی که در این مسابقه شرکت کردند اجر معنویشو از خود اقا میگیرند و تبریک ویژه به مدیران محترم تالار صالحین که برنده شده اند

در امید الله و زیر سایه مرتضی علی باشید

سید رسول ایمانی

با سلام

در مورد وبلاگ ها و پست های برتر ، اینکه تعدادی از وبلاگها در هفته های متوالی تکرار میشوند بخاطر فعالیت مستمر آنها بوده ، یعنی شما میفرمائید باید زحمت آنها را نادیده بگیرم ؟  اما همیشه به وبلاگهای جدید هم توجه داشته ام ولی شما قضاوت کنید ، اگر وبلاگی ساخته شود و هفته ای 2-3 روز فعالیت کند و بنده آنرا در وبلاگهای برتر قرار دهم ، باز شخصی اعتراض نمیکند که چرا وبلاگهای باسابقه و فعال انتخاب نشده ؟  بهرحال ملاک انتخاب وبلاگ های برتر هفته هم مشخص است ( فعالیت مفید و مداوم در هفته قبل - فعالیت ویژه یا ابتکاری خاص)

در مورد سابقه کاربران و رابطه دوستانه ، در فعالیت بنده به هیچ عنوان چیزی بنام رابطه دوستانه تاثیری ندارد . قصد دفاع از خود ندارم ولی این نکته را کاربران بخش وبلاگ بهتر میدانند که در خدمت به وبلاگ نویسان راسخون بر اساس رابطه عمل نمیشود .

بنده هم بار دیگر از زحمات تمام وبلاگ نویسان شرکت کننده تشکر می کنم و امیدوارم تلاش آنها مورد توجه پروردگار متعال و سیدالشهدا قرار گیرد .

چهارشنبه 12 آذر 1393  3:16 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nazaninfatemeh papeli zare58 salma57 sayyed13737373
دسترسی سریع به انجمن ها