سلام
با تبریک به همه برندگان و همچنین کاربران اول تا اخر این مسابقه
لازم دونستم منم نکاتی رو بگم چون دوستان اکثرا اعتراض دارند
و برادرانه ار مسولان مسابقات راسخون و این مسابقه وبلاگها تقاضا دارم نقدهای دوستان رو قبول کنند اگر حق بود در جهت رفعش بکوشن
در مورد انتخاب وبلاگهای برتر هفتگی و ماهانه همچنان که معلوم هست فقط عده ای از دوستانی که کاربر طلایی و باسابقه هستند هر ماه و هفته انتخاب میشند که این باعث میشه تعداد انگشت شمار و تکراری هر بار برنده بشند که باعث ایجاد شائبه میشه چون هرکس بیطرف به برندگان وبلاگی نگاه کنه اینو قبول میکنه
انتقاد دومم اینه که این کار باعث میشه انگیزه تلاش در سایر کاربران از بین بره و همون وبلاگهای تکراری به فعالیت ادامه بدهند
لطفا در انتخاب وبلاگهای برتر بدون رابطه دوستانه و سابقه انتخابها رو انجام بدهید تا دوستان که تازگیا به ایجاد وبلاگ و فعالیت احتمام گماشتند دلسرد نشند
در مورد مسابقه وبلاگی محرم هم هرچند بعضی از نکات که دوستان گفتندهست ولی باز اون رابطه ها دخیل بوده در انتخاب من وبلاگهای برتر فکنم اگر بصورت کارشناسی تر داوری ها صورت میگرفت و به افرادی که غیر از اینجا هستند میدادند قضاوت کنند یا قضاوت بر اساس یک گروه چند نفره بر اساس تجربه و موضوعات مربوطه صورت میگرفت عادلانه تر بود
بهر حال من بعنوان یک شرکت کننده در این مسابقه که نه بعنوان یک فرد که نظرات دوستان رو خونده احترام بزارید و امتیازات رو در این قسمت بیاورید تا شائبه ها از بین بره ور درانتخاب وبلاگها سابقه و رابطه دوستانه را کنار بگزارید تا انگیزه در سایر کاربران ایجاد بشه
در اخر تبریک به برگزارکنندگان و برندگان برتر چون همه کسانی که در این مسابقه شرکت کردند اجر معنویشو از خود اقا میگیرند و تبریک ویژه به مدیران محترم تالار صالحین که برنده شده اند
در امید الله و زیر سایه مرتضی علی باشید
سید رسول ایمانی