0

انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها

rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

پاسخ به:انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها-1393

نقل قول amin5530

سلام

تبریک به برندگان

به این نتیجه رسیدم که وقتی که واسه فیلم گرفتن و عکس گرفتن و تبدیل و اپلود پست های تالیفی گذاشتم واسه کپی کردن از سایت های دیگه میذاشتم قطعا اول می شدم...

نه این که جز 15 تا هم نباشم...

با تشکر

با سلام خدمت شما

نهایت سعی ما در داوری این بوده که حقی ضایع نشود ، همانطور که عرض شد به پست های تالیفی چندین برابر پست های معمولی امتیاز داده شد .

دوشنبه 10 آذر 1393  12:25 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh sayyed13737373 amin5530 rasekhoon_m omiddeymi1368 moradi92 zare58
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1258

نقل قول rasekhoon_weblog

نقل قول amin5530

سلام

تبریک به برندگان

به این نتیجه رسیدم که وقتی که واسه فیلم گرفتن و عکس گرفتن و تبدیل و اپلود پست های تالیفی گذاشتم واسه کپی کردن از سایت های دیگه میذاشتم قطعا اول می شدم...

با تشکر

با سلام خدمت شما

نهایت سعی ما در داوری این بوده که حقی ضایع نشود ، همانطور که عرض شد به پست های تالیفی چندین برابر پست های معمولی امتیاز داده شد .

من نگفتم مشکل از شما بوده

مشکل از قوانین بوده...

البته الان میگن که چون خودش برنده نشده این حرف رو میزنه اشکال نداره ولی باید بگم

من هم میتونستم یک شعرو بیت بیت کنم به عنوان نظر تو وبلاگ های دیگه بذارم .یه روز 21 بیت شعر به عنوان نظر از طرف یه نفر فقط واسه من اومد...

حتی امتیاز برای پست های تالیفی هم مشخص نبود چه جوریه... من هم فیلم گرفتم هم عکس وووو  راحت میتونستم یه مطلب چند خطی بنویسم و زیرش بنویسم تالیفی

بعضی از اونایی که برنده شدن از ضعف قوانین به خوبی استفاده کردند. من 4 تا از سایتهایه دیگه میذاشتم میگفتم زیاده حالا رفتم دیدم برنده ها رو سرم سوت کشید بیش از 10 مطلب حدودا تو یه روز کپی کردن!!!!!

و مسائل دیگه...

باز هم به برندگان تبریک می گم

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

دوشنبه 10 آذر 1393  12:46 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh sayyed13737373 rasekhoon_m rasekhoon_weblog omiddeymi1368 moradi92 zare58
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول amin5530

مشکل از قوانین بوده...

البته الان میگن که چون خودش برنده نشده این حرف رو میزنه اشکال نداره ولی باید بگم

من هم میتونستم یک شعرو بیت بیت کنم به عنوان نظر تو وبلاگ های دیگه بذارم .یه روز 21 بیت شعر به عنوان نظر از طرف یه نفر فقط واسه من اومد...

حتی امتیاز برای پست های تالیفی هم مشخص نبود چه جوریه... من هم فیلم گرفتم هم عکس وووو  راحت میتونستم یه مطلب چند خطی بنویسم و زیرش بنویسم تالیفی

بعضی از اونایی که برنده شدن از ضعف قوانین به خوبی استفاده کردند. من 4 تا از سایتهایه دیگه میذاشتم میگفتم زیاده حالا رفتم دیدم برنده ها رو سرم سوت کشید بیش از 10 مطلب حدودا تو یه روز کپی کردن!!!!!

و مسائل دیگه...

حرف شما در مورد استفاده از ضعف قوانین ، زمانی درست بود که ما ضریب ها و امتیازات دقیق را اعلام میکردیم . آنوقت بعضی از شرکت کنندگان تمرکز اصلی را روی آن موارد می گذاشتند . ولی ما فقط موارد مهم را نام بردیم . در مورد پست های دست نویس هم امتیاز ویژه ای تعلق گرفته و بین وبلاگهای برگزیده هم وبلاگهایی که پستهای تالیفی داشته وجود دارند .

در کل وبلاگ های برگزیده به موارد زیادی توجه کرده اند و تمرکزشان روی یک مورد نبوده و ما هم در داوری همین سعی را داشته ایم .

نکته دیگر اینکه این نتایج به هیچ وجه به این معنی نیست که وبلاگهای غیر این 15 مورد ، وبلاگهای خوبی نبوده اند . ما باید از بین 60 وبلاگ 15 مورد را معرفی میکردیم .

با تشکر

دوشنبه 10 آذر 1393  1:07 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh sayyed13737373 amin5530 namebaran omiddeymi1368 moradi92 zare58
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_weblog

نقل قول amin5530

مشکل از قوانین بوده...

و مسائل دیگه...

حرف شما در مورد استفاده از ضعف قوانین ، زمانی درست بود که ما ضریب ها و امتیازات دقیق را اعلام میکردیم . آنوقت بعضی از شرکت کنندگان تمرکز اصلی را روی آن موارد می گذاشتند . ولی ما فقط موارد مهم را نام بردیم . در مورد پست های دست نویس هم امتیاز ویژه ای تعلق گرفته و بین وبلاگهای برگزیده هم وبلاگهایی که پستهای تالیفی داشته وجود دارند .

در کل وبلاگ های برگزیده به موارد زیادی توجه کرده اند و تمرکزشان روی یک مورد نبوده و ما هم در داوری همین سعی را داشته ایم .

نکته دیگر اینکه این نتایج به هیچ وجه به این معنی نیست که وبلاگهای غیر این 15 مورد ، وبلاگهای خوبی نبوده اند . ما باید از بین 60 وبلاگ 15 مورد را معرفی میکردیم .

با تشکر

شما فقط به یک بخش از اشکالاتی که گفتم پاسخ قانع کننده دادید. البته نمیدونم جز وظایفه شما هست پاسخگویی یا نه ؟! که اگر هست تشکر می کنم از شما و توقع دارم پاسخ ها قانع کننده باشن

از یه طرف میگم بازم حیفه وقتی که واسه پست تالیفی گذاشتم ... از یه طرف دیگه میکم  البته خوشحال هستم که دیدم دانلود شده و دیده شده و استفاده شده پس وقتم رو تلف نکردم :)

من اینارو میگم که ان شاالله برای دوره های بعدی لحاظ بشن

YEMEN

تالار قرآن کریم

amin.bidar@gmail.com

دوشنبه 10 آذر 1393  1:23 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog nazaninfatemeh sayyed13737373 omiddeymi1368 moradi92 zare58
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول amin5530

شما فقط به یک بخش از اشکالاتی که گفتم پاسخ قانع کننده دادید. البته نمیدونم جز وظایفه شما هست پاسخگویی یا نه ؟! که اگر هست تشکر می کنم از شما و توقع دارم پاسخ ها قانع کننده باشن

از یه طرف میگم بازم حیفه وقتی که واسه پست تالیفی گذاشتم ... از یه طرف دیگه میکم  البته خوشحال هستم که دیدم دانلود شده و دیده شده و استفاده شده پس وقتم رو تلف نکردم :)

بله ، پاسخگویی به کاربران عزیز یکی از وظایف اصلی ما است ، و کاربران بخش وبلاگ هم میدانند همیشه سعی بنده پاسخگویی به موقع و مناسب بوده ؛

باز هم عرض میکنم که زحمات شما برای وبلاگتان چه از طرف ما و چه بازدید کنندگان دیده شده ولی تنوع در موارد امتیازدهی و ملاک های داوری رعایت شده تا داوری استاندارد باشد .

دوشنبه 10 آذر 1393  1:39 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nazaninfatemeh amin5530 omiddeymi1368 moradi92
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_weblog

نقل قول amin5530

بله ، پاسخگویی به کاربران عزیز یکی از وظایف اصلی ما است ، و کاربران بخش وبلاگ هم میدانند همیشه سعی بنده پاسخگویی به موقع و مناسب بوده ؛

باز هم عرض میکنم که زحمات شما برای وبلاگتان چه از طرف ما و چه بازدید کنندگان دیده شده ولی تنوع در موارد امتیازدهی و ملاک های داوری رعایت شده تا داوری استاندارد باشد .

ممنونم از پاسخ گویی شما

من قانع نشدم . و شما هم جواب ندادید پس بهتره بحث رو تمام کنیم .

باز هم به همه برندگان تبریک میگم و از شما و اگه دوستانی در داوری به شما کمک کردند خسته نباشید میگم و از تک تکشون تشکر می کنم.

YEMEN

تالار قرآن کریم

amin.bidar@gmail.com

دوشنبه 10 آذر 1393  1:57 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog sayyed13737373 nazaninfatemeh omiddeymi1368 moradi92 zare58
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول amin5530

ممنونم از پاسخ گویی شما

باز هم به همه برندگان تبریک میگم و از شما و اگه دوستانی در داوری به شما کمک کردند خسته نباشید میگم و از تک تکشون تشکر می کنم.

اگر بفرمائید به کدام قسمت جواب ندادم ، توضیح خواهم داد .

بنده هم از شما و همه کسانی که در این یک ماه خالصانه زحمت کشیدند تشکر میکنم .

دوشنبه 10 آذر 1393  2:03 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh amin5530 sayyed13737373 omiddeymi1368 moradi92 zare58
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_weblog

نقل قول amin5530

ممنونم از پاسخ گویی شما

اگر بفرمائید به کدام قسمت جواب ندادم ، توضیح خواهم داد .

بنده هم از شما و همه کسانی که در این یک ماه خالصانه زحمت کشیدند تشکر میکنم .

چون خواستید میگم وگرنه ادامه نمیدادم چون ممکن بود بعضیها با گفت و گوی من و شما خسته بشن..

یکی اینکه پستهایه تالیفی رو چگونه امتیاز رو بهشون میدادید؟ بر چه معیاری؟ یا پست تالیفی برای شما فرق نداشت چی باشه؟!

و همچنین نظرات... شما به نظر دهی هم امتیاز میدادید .. ولی معیاری نبود

در بین 15 نفر وبلاگ هایی هستند که حتی یک پست تالیفی هم ندارند .... این به جوک بیشتر شبیه تا انتقاد البته..

YEMEN

تالار قرآن کریم

amin.bidar@gmail.com

دوشنبه 10 آذر 1393  2:18 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog sayyed13737373 omiddeymi1368 moradi92 nazaninfatemeh zare58
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول amin5530

چون خواستید میگم وگرنه ادامه نمیدادم چون ممکن بود بعضیها با گفت و گوی من و شما خسته بشن..

یکی اینکه پستهایه تالیفی رو چگونه امتیاز رو بهشون میدادید؟ بر چه معیاری؟ یا پست تالیفی برای شما فرق نداشت چی باشه؟!

در بین 15 نفر وبلاگ هایی هستند که حتی یک پست تالیفی هم ندارند .... این به جوک بیشتر شبیه تا انتقاد البته..

در مورد پست های تالیفی ، بله قطعا امتیاز بیشتری به پستهای باارزش تر داده شده مثلا امتیاز کسی که عکاسی کرده و عکسها را در وبلاگ قرار داده از کسی که متنی را نوشته  در امتیاز تالیفی بیشتر بوده .

در مورد نظرات هم به همین شکل . همانطور که عرض شد فقط یک یا دو مورد باعث برتری یک وبلاگ نشده ، وبلاگهای رده های بالا در بیشتر موارد امتیاز قابل قبولی کسب کرده اند .

و اینکه ذکر کرده اید در بین وبلاگ های برتر بعضی وبلاگ ها پست تالیفی ندارند ، پستهای تالیفی یک امتیاز ویژه بوده ، درست است که ما هم به پستهای دست نویس ارزش زیادی قائل هستیم و امتیاز بسیار بیشتری از پستهای معمولی به آنها تقدیم شده  ولی این مورد الزامی هم نبوده .

نکته ای که باید توجه داشت این است که مجموع امتیازات  در موارد مختلف محاسبه شده ، بعضی موارد تاثیر بیشتر و بعضی کمتر داشته اند .

دوشنبه 10 آذر 1393  2:53 PM
تشکرات از این پست
moradi92 amin5530 omiddeymi1368 sayyed13737373 nazaninfatemeh zare58 rasekhoon_m
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_weblog

نقل قول amin5530

در مورد پست های تالیفی ، بله قطعا امتیاز بیشتری به پستهای باارزش تر داده شده مثلا امتیاز کسی که عکاسی کرده و عکسها را در وبلاگ قرار داده از کسی که متنی را نوشته  در امتیاز تالیفی بیشتر بوده .

در مورد نظرات هم به همین شکل . همانطور که عرض شد فقط یک یا دو مورد باعث برتری یک وبلاگ نشده ، وبلاگهای رده های بالا در بیشتر موارد امتیاز قابل قبولی کسب کرده اند .

و اینکه ذکر کرده اید در بین وبلاگ های برتر بعضی وبلاگ ها پست تالیفی ندارند ، پستهای تالیفی یک امتیاز ویژه بوده ، درست است که ما هم به پستهای دست نویس ارزش زیادی قائل هستیم و امتیاز بسیار بیشتری از پستهای معمولی به آنها تقدیم شده  ولی این مورد الزامی هم نبوده .

نکته ای که باید توجه داشت این است که مجموع امتیازات  در موارد مختلف محاسبه شده ، بعضی موارد تاثیر بیشتر و بعضی کمتر داشته اند .

ممنون

YEMEN

تالار قرآن کریم

amin.bidar@gmail.com

دوشنبه 10 آذر 1393  2:54 PM
تشکرات از این پست
moradi92 omiddeymi1368 rasekhoon_weblog sayyed13737373 salma57 nazaninfatemeh rasekhoon_m
AMIN1995
AMIN1995
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 163

http://esar.rasekhoonblog.com

hاین داوری شما حق کشی بود

انصاف نبود....اسمم جز حتی یکی از برنده ها نباشه

با خدا باش پادشاهی کن   بی خداباش هرچه خواهی کن

کاش صداقت داشتی....

ARLUX

دوشنبه 10 آذر 1393  6:28 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_m nazaninfatemeh moradi92 sayyed13737373 amin5530 rasekhoon_weblog
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19536

نقل قول amin5530

نقل قول rasekhoon_weblog

نقل قول amin5530

سلام

تبریک به برندگان

با تشکر

با سلام خدمت شما

مشکل از قوانین بوده...

و مسائل دیگه...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

با سلام

اولا تبریک میگم به تمام برندگان عزیز

دوما با نظر این دوست خوبم هم موافقم .استفاده از ضعف قوانین برای برنده شدن.از یه کاربر در یه روز 6 کامنت برام اومد که شعر ها رو تیکه تیکه کردند و برام ارسال کردند

که اگه بررسی بشه میبینید برای خیلی های دیگه هم اومده

موفق باشید

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

امضا بلد نیستیم انگشت میزنیم

http://s5.picofile.com/file/8139849018/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg

دوشنبه 10 آذر 1393  7:57 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh omiddeymi1368 moradi92 sayyed13737373 amin5530 rasekhoon_weblog ria1365
zare58
zare58
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2180

سلام دوستان عزیز

کاش این قدر احساسی و عجولانه فکر نکنید.

شاید بگید چون وبلاگم برنده شده دارم این حرف رو میزنم ولی انصافا این طور نیست دوستان چندتا از ملاک انتخاب رو باهم مرور کنیم بد نیست 

1-تعداد زیاد مطالب(دوست عزیز )

2-دوست عزیزی که گفتند وبلاگهای کپی امتیاز زیادی گرفتند ومطالب دست نویس لحاظ نشده (من خودم وبلاگ دست نویسم کمتر از انگشتان دست بود)ولی فکر نمی کنید برای همون کپی ها هم نیاز به وقت بود به اندازه آپلود تصاویر.فقط ملاک این موضوع نبود یکی از ملاک ها بود شاید تاثیر یک مطلب کپی بیشتر از تصویر دیگه باشه به این نکته هم باید توجه بشه.

3-ترویج فرهنگ عاشورایی

4-تبادل لینک با دوستان شرکت کننده

5-نظرات به پستها(دوست خوبم اینکه یکی نظر زیاد گذاشته ناراحتی نداره آیتم آزادی بود شما هم می تونستین از این موضوع استفاده کنید.)

در آخر خسته نباشید میگم به همه شرکت کنندگان کار همه خوب بود مسابقه  برای جذابیت بیشتر بود قطعا همه برای اجر معنوی وهدیه کوچیک به پیشگاه امام حسین(ع)این کار را انجام دادیم.

از آقای سجادی و همکارانشون در راسخون هم تشکر می کنم ایده زیبایی برای ترویج فرهنگ عاشورایی بود .

آرزوی موفقیت برای همه دوستداران اهل بیت علیه السلام موفق وپیروز باشید.

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست . . .
(حضرت علی علیه‌السلام)

دوشنبه 10 آذر 1393  8:51 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 omiddeymi1368 nazaninfatemeh amin5530 rasekhoon_weblog rasekhoon_m
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1

نقل قول zare58

سلام دوستان عزیز

کاش این قدر احساسی و عجولانه فکر نکنید.

شاید بگید چون وبلاگم برنده شده دارم این حرف رو میزنم ولی انصافا این طور نیست دوستان چندتا از ملاک انتخاب رو باهم مرور کنیم بد نیست 

1-تعداد زیاد مطالب(دوست عزیز )

2-دوست عزیزی که گفتند وبلاگهای کپی امتیاز زیادی گرفتند ومطالب دست نویس لحاظ نشده (من خودم وبلاگ دست نویسم کمتر از انگشتان دست بود)ولی فکر نمی کنید برای همون کپی ها هم نیاز به وقت بود به اندازه آپلود تصاویر.فقط ملاک این موضوع نبود یکی از ملاک ها بود شاید تاثیر یک مطلب کپی بیشتر از تصویر دیگه باشه به این نکته هم باید توجه بشه.

3-ترویج فرهنگ عاشورایی

4-تبادل لینک با دوستان شرکت کننده

5-نظرات به پستها(دوست خوبم اینکه یکی نظر زیاد گذاشته ناراحتی نداره آیتم آزادی بود شما هم می تونستین از این موضوع استفاده کنید.)

در آخر خسته نباشید میگم به همه شرکت کنندگان کار همه خوب بود مسابقه  برای جذابیت بیشتر بود قطعا همه برای اجر معنوی وهدیه کوچیک به پیشگاه امام حسین(ع)این کار را انجام دادیم.

از آقای سجادی و همکارانشون در راسخون هم تشکر می کنم ایده زیبایی برای ترویج فرهنگ عاشورایی بود .

آرزوی موفقیت برای همه دوستداران اهل بیت علیه السلام موفق وپیروز باشید.

سلام

اگر وقتی که برای کپی کردن یک مطلب با عکس گرفتن از مراسم و فیلمبرداری و تبدیل و آپلود کردن یکی میدونید دیگه جای بحثی باقی نمیمونه

در مورد تاثیر باید بگم همین نکته رو هم میشه ضعف قانون دونست

در مورد نظر هم بگم اینکه درسته منم میتونستم این کار رو بکنم ولی دلیلی براش نمیدیدم که این کار بیهوده رو تکرار و از ضعف قانون استفاده کنم . وگرنه بیت بیت کردن شعر و فرستادن اون به 60 تا وبلاگ فوقش یه ربع وقت منو بگیره

یه حرف خیلی شعاری هم دادید که اگر بخوام در موردش توضیح بدم شاید خیلیا بدشون بیاد به خاطر همین نمیگم.

با تشکر

YEMEN

تالار قرآن کریم

amin.bidar@gmail.com

سه شنبه 11 آذر 1393  12:53 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog sayyed13737373 zare58 rasekhoon_m nazaninfatemeh omiddeymi1368 salamat595
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب و احترام.

دیدم خیلی اعتراضات برای مسابقه وبلاگ نویسی زیاد شده حساس شدم به یکی دو وبلاگ شرکت کننده که اعتراض دارند سری بزنم. با اینکه اهل وبلاگ خوندن نیستم.

چند اشکال همون لحظه اول به چشم میخورد. اول اینکه قالب وبلاگشون سنگین بود، 

دوم اینکه دو حاشیه نسبتا بزرگ در اطراف وبلاگشون بود که تمام مطالب گوشه و کنار وبلاگشون رو از دید مخفی کرده بود.به طوری که مجبور شدم برای دیدن کامل وبلاگشون زوم صفحه رو از 100 به 75 درصد تغییر بدم. این نکته ای هست که یک وبلاگ نویس باید در درجه اول بهش توجه کنه. یعنی مشکل قالبش رو حل کنه، درسته مطالب هم موثر هستند ولی وقتی چشم اذیت بشه، بازدیدکننده به خواندن مطالب، هرچند با زحمت جمع آوری و یا نوشته شده باشند ترغیب نمیشه.

همه خبر ندارند که باید زوم صفحه رو کم کنند تا به طور کامل به مطالب وبلاگ دسترسی پیدا کنند. قطعا غیر از مطالب کپی پیستی و یا دستنویس، زیبایی و بدون ایراد بودن قالب، سنگین نبودن قالب هم در رای داوران تاثیر داره.

با اینکه نوای وبلاگشون جالب بود ولی فقط همین یک ایراد کافی بود برام که زود صفحه رو ببندم و بقیه وبلاگ رو نگاه نکنم.

خواهشا در مسابقاتی که شرکت می کنید فقط تلاش خودتون رو نبینید، شاید افراد دیگری با دقت بیشتری به وبلاگ نویسی بپردازند. و شاید فردی با پرداختن به همه جوانب وبلاگ نویسی وبلاگش در سطح بهتری از وبلاگ شما قرار داشته باشه. 

برای همه وبلاگ نویسان راسخونی و مسئول راسخون بلاگ آرزوی توفیق روزافزون دارم. 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 11 آذر 1393  9:10 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 zare58 rasekhoon_weblog rasekhoon_m namebaran nazaninfatemeh amin5530 omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها