مواد لازم : گوشت شتر (اگه در دسترس نبود گوسفند) 250 گرم . پیاز 1 عدد بزرگ . کیوی 1 عدد . فلفل سیاه نصف ق چ .
شنیده بودم گوشت شتر سفته اما با تحقیق به این نتیجه رسیدم که اگه شتر جوان باشه گوشت نرم و خوش خوراکی داره !
و از خوش شانسی ما این شتره جوان بود !
طرز تهیه :
گوشت رو به قطعات 3 در 2 سانت خرد کنید پیاز رو خلالی درشت خرد کنید کیوی پوست بگیرید و رنده کنید و همه ی مواد رو با فلفل سیاه مخلوط کنید و در ظرف در بسته حداقل 6 ساعت داخل یخچال نگهداری کنید تا گوشت مزه دار بشه . بعد گوشتها رو به سیخ بکشید نمک بزنید و روی اجاق یا ترجیحا زغال کباب کنید .