طرز تهیه سوپ لیمو
این سوپ که در منطقه یوکاتان (Yucatán) در جنوب شرقی مکزیک محبوب است، با لیمو ترش، میگو، سیر و گشنیز فراوان پخته می شود. این سوپ به عنوان استارتر سبک و بجای سالاد سرو می شود.
مواد لازم:
• 4 فنجان آب مرغ
• 1 عدد پیاز متوسط، قاچ شده
• 2 عدد فلفل هالپانو، دانه گرفته و چهار قسمت شده
• 8 حبه سیر، له شده
• 3 قاشق غذاخوری پوست رنده شده لیمو ترش
• نیم قاشق چایخوری دانه زیره
• 1 تکه دارچین
• 4 عدد دانه میخک
• 450 گرم میگو، پوست کنده و تمیز شده
• 3 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
• نیم قاشق چایخوری نمک
• ربع قاشق چایخوری سس تند (اختیاری)
• نیم فنجان گشنیز تازه، خرد شده
روش تهیه:
1. آب مرغ، پیاز، فلفل هالپانو، سیر، لیمو، دانه زیره، دارچین و میخک ها را در قابلمه بزرگی بریزید تا نیمجوش شوند. در ظرف را بگذارید و شعله را کم کنید و بگذارید 20 دقیقه بجوشد. سپس آن را از صافی رد کنید تا تفاله ها جدا شوند.
2. آب مرغ را دوباره در قابلمه بریزید و بگذارید آرام روی شعله کم بجوشد. میگو، آب لیمو، نمک و سس تند را اضافه کنید. بگذارید این مواد 3 دقیقه بپزند و میگو صورتی و سفت شود. سپس گشنیز را اضافه کنید و سرو کنید.