پاسخ به: انتقادات، سوالات و پیشنهادات فروشگاه(سال1393)
با سلام
لطفا اگر مقدور است گیرنده دیجیتال ایکس ویژن usb و کیف تبلت برای سایز 10.1 رو هم به فروشگاه اضاقه کنید ..
با سلام و تشکر
گیرنده دیجیتال در لیست خرید بعدی قرار دارد و در صورت موجود بودن در مرکز خرید تهیه و بارگذاری خواهد شد.
عرض سلام و تبریک میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها
در قسمت نرم افزار سایت که مرور می کردم با سه نرم افزار روبرو شدم که به نظر من در دسته بندی خودش قرار نگرفته بود
به نظر حقیر اگر در قسمت مذهبی قرار می گرفت بهتر بود (الان در قسمت مهندسی و تخصصی قرار دارد)
با تشکر
پیشنهاد شما انجام شد.
سلام
ببخشید پک دی وی دی خام قرار نمیدهید در فروشگاه؟
وبلاگ شیعه 12 امامی
سلام من در فاکتور شماره 20023 یه ویندوز xp خریدم و وقتی فرستادید cd خام بود لطفا پیگیری و نسبت به ارسال مجدد ان اقدامات لازم را مبذول فرمایید.
سلام به شما راسخونی های عزیز.ایا ممکنه به همراه ارسال هدیه ام( با کد 2102 ) تقویم رومیزی ونرم افزارقالب های آماده پاورپوینت و مجموعه سوالات کارشناسی ارشدو دی وی دی مستند راز ارسال کنید؟با تشکر فراوان از شما عزیزان
در صورت امکان ویدئو های این سایت ها رو هم دانلود کنید و برای فروش در فروشگاه قرار بدین!
مکتب خونه ، تخته سفید
در صورت موجود بودن دی وی دی خام در پکهای 10 تایی در مرکز خرید، حتماٌ تهیه و بارگذاری خواهد شد.
به احتمال زیاد مشکل از سی دی درایور شماست. سی دی را بر روی یک کامپیوتر دیگر تست کنید و در صورت حل نشدن مشکل، در توضیحات فاکتور بعدی یادآوری نمایید تا دوباره برای شما ارسال شود.
برای خروج کالاها از انبار فروشگاه و ارسال ، باید لیست اجناس حتماٌ در فاکتور توسط کاربرثبت شده باشد . محصولات درخواستی خود را دریک فاکتور در فروشگاه ثبت نمایید تا برای شما ارسال گردد. برای راهنمایی بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایید
http://rasekhoon.net/forum/threadshow-66858-1.aspx
با سلام و عرض ادب
لطفا کد پیگیری فاکتور 25182 را تصحیح نمایید.
با تشکر فراوان
کد رهگیری مرسوله شما اصلاح گردید.
من ار درمان نمی گیرم ز طب جان جدا باشد
چه زیبا باشد آن دردی که درمانش خدا باشد
از همین تریبون از کلیه دست اندر کاران فروشگاه که تمام سی دیهای منو همینجوری ریختن توی بوکلتهای شکسته راسخون و مجددا همینجوری انداختن توی کارتون تشکر میکنم باور کنین راضی بزحمت بی شایبه شما نبودم...اینقدر زیاد تلاش کنین کمی هم به خودتون استراحت بدین...خدا قوت
به محض تخصیص بودجه فروشگاه در سال 93 ، لوازم جانبی و فلشهای جدید تهیه و بارگذاری خواهد شد.