پاسخ به: انتقادات، سوالات و پیشنهادات فروشگاه(سال1393)
باسلام واحترام
عذرخواهم می خواستم مطلع شوم که برندگان کارت شارژفروشگاه چه وقت وچگونه ارسال خواهدشد؟باتشکرازپاسخگویی بموقع شمامسئول محترم
با سلام و تشکر
به احتمال زیاد آخر این ماه به شماره تلفنهای کاربران ارسال خواهد شد. برای اطلاع بیشتر ،سوال خود را در تالار روابط عمومی -تاپیک جوایز مطرح بفرمایید.
با عرض سلام و احترام،
مجموعه نرم افزارهای مذهبی (مربوط به قرعه کشی فروشگاه) دو بار به دستم رسیده. به نظر شما چه کار کنم؟
ممنون
یک سری از این مجموعه نرم افزار برای برنده شدن در قرعه کشی این مجموعه در طرح مناسبتی ویژه سالگرد بوده و سری دوم جوایز کاربران برتر سال 92 میباشد.به لینک زیر مراجعه کنید
http://rasekhoon.net/forum/thread/884921/page1/
اِوا... خُب چرا دو جایزه شبیه به هم؟؟؟ آخه منطقیه؟؟؟
واسه كسي خاك گلدون باش، كه اگه به آسمون رسيد، بدونه ريشهاش كجاست ...
چرا وقتی راسخون کالا رو میفرسته تو انجمن میذاره شماره فاکتور را ولی هنوز کد بارنامه نیومده در داخل اکانت من؟کی پس بارنامه برام میاد؟
با سلام. هدفون بی سیم موجودی داره یا نه؟ اگه نداره آیا دوباره در فروشگاه قرار میگیره؟ با تشکر
ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است ما برآنیم که این ذکر جهانی بشود.
مدیر تالار های
دانستنی های علمی، نانوتکنولوژِی، نجوم، گیاهان و جانوران
فاکتورهای فروشگاه به صورت روزانه ارسال میگردد و شماره فاکتورهای ارسال شده در جدولی در در تاپیک شماره فاکتورهای ارسالی برای اطلاع خریداران قرار میگیرد.معمولاٌ یکی دو روز بعد از ارسال مرسوله ها ، کد رهگیری مرسولات از اداره پست دریافت و در قسمت مربوطه هر فاکتور برای پیگیری کاربر قرار میگیرد.
در حال حاضر هدفون بیسیم در انبار موجود نیست ولی در لیست خرید بعدی قرار دارد . در صورت موجود بودن در مرکز خرید،حتماٌ تهیه و بارگذاری خواهد شد.
ببخشید شماره فاکتورهای 24998 و 24817 را داخل فاکتور نوشته ارسال شده و تاریخ ارسال هر دو را نوشته 16 فروردين 1393 ولی هنوز چیزی به دستم نرسیده.
کد رهگیری هم ننوشته.
این دو فاکتور شما مربوط به طرح قرعه کشی محصولات به مناسبت سالگرد تاسیس راسخون میباشد که با ثبت این محصولات در فاکتور با پرداخت حسنه ، نام شما در لیست قرعه کشی آن محصول ثبت می شد. برا ی مشاهده اسامی برندگان به لینک زیر مراجعه کنید
http://rasekhoon.net/forum/thread/900762
سلام علیکم
آقا رفیق مون ازتون دو تا رم کلاس 10خریده
یکی 8
یک 16 گیگ
8 خوبه
اما 16 گیگش تصاویر رو بصورت نصفه با لا میاره
کلا تصاویر رو بد روش خونده میشه
نمایندگی هم شهرشون نداره
چکار کنه
وبلاگم
http://beyad2.rasekhoonblog.com/
www.as1369.mihanblog.com
منتظرتون هستم
سلام
در صورت امکان قبل از تهیه و بارگزاری محصولات در فروشگاه ، از کاربران نظرسنجی به عمل آورید و کالا یا کالاهائی که بیشترین رأی را بیاورند را در اولویت تهیه قرار دهید.
به عنوان مثال لیستی از 10 یا بیشتر کالا را تهیه کنید و بین کاربران نظر سنجی برگزار کنید.
رم را فرمت و دوباره امتحان کنید و در صورت حل نشدن مشکل با نمایندگی شرکت گارانتی کننده در تهران برای حل مشکل تماس بگیرید.
با سلام
لطفا اگر مقدور است گیرنده دیجیتال ایکس ویژن usb و کیف تبلت برای سایز 10.1 رو هم به فروشگاه اضاقه کنید ..
wWw.Nateg.blogfa.com
ناطق،مهدویت و انتظار
عرض سلام و تبریک میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها
در قسمت نرم افزار سایت که مرور می کردم با سه نرم افزار روبرو شدم که به نظر من در دسته بندی خودش قرار نگرفته بود
به نظر حقیر اگر در قسمت مذهبی قرار می گرفت بهتر بود (الان در قسمت مهندسی و تخصصی قرار دارد)
با تشکر
من مبتلایم مبتلای ابتلایت من بیقرارم بیقرار کربلایت