پاسخ به: انتقادات، سوالات و پیشنهادات فروشگاه(سال1393)
سلام
ممنون میشم بررسی کنید که آیا این کتاب رو می تونید تو فروشگاه بذارید یا خیر ؟
ممنون
http://khabaronline.ir/detail/365128/weblog/jafarian
با سلام و تشکر
درخواست شما به مسئول مربوطه انتقال داده خواهد شد و در صورت موافقت، تهیه و بارگذاری خواهد شد.
سلام خسته نباشید . کد شارژ ایرانسل که در قرعه کشی سالگرد برنده شده بودم را امروز برام فرستادید اما یک عدد کم داره یعنی کد باید 16 رقمی باشه اما این 15 رقمیه حالا باید چیکار کنم؟
درخواست خود را در تاپیک جوایز مطرح بفرمایید تا بررسی و پاسخ داده شود.لینک زیر
http://rasekhoon.net/forum/thread/730118/page1/
بنده وقتی دی وی دی ها رو خریدم انتظار داشتم طرح جلدش همونی باشه که تو فروشگاه زده ولی وقتی به دستم رسید طرح جلد معمولی راسخون داشت
میخواستم بدونم چرا اینجوریه؟
همه دی وی دی های فروشگاه با توجه به قیمت بارگذاری شده بر روی دی وی دی چاپ راسخون و در قابهای 6 تایی با بوکلت راسخون ارسال میگردد.
با سلام.
چرا اينقدر محصولات راسخون كم شده! رايانه ديگه هيچي نداره!!!!!!!!!!!!
تا جايي كه من ميدونم بودجه بهش نرسيده الان رو نميدونم بازم همينه علتشه يا نه
غزال خوش صدا توئی ، راسخون
شیرین تر از عسل توئی ، راسخون
بین تموم سایتهای اینترنت
نگین بی بدل توئی ، راسخون
با سلام
يه درخواستي داشتم
من يادم رفت و محصول مجموعه بازي 2 (مجموعه ای از 4 بازی جذاب وهیجانی.) رو تو سفارش 25524 نزدم ميخواستم اگه ميشه لطف كنين شما اين محصول رو هم به سفارشاتم اضافه كنيد و برام بفرستيد ممنونم فقط منتظر جواب شما هستم در ضمن هم حسنه موجود هست و هم هزينهش تو اعتبار
لطفا اجناس فروشگاه را کامل تر کنید
خداییش خیلی کم و ناچیزه!!
حتی میشه بعضی از اجناس جدید اضافه و فروش فقط نقدی بذارید ویا حداثل فروش کارت شارژ با اعتبار نقدی فروشگاه امکان پذیر بشه اوضاع بهتر میشه
به امید فردایی بهتر برای فروشگاه!
با تشکر
سلامي دوباره
من منتظرم ها تا دير نشده و كالا به واحد ارسال مرجوع داده نشده اگه ميشه با خواسته ام موافقت بكنيد
لیست محصولات جانبی کامپیوترمورد نیاز تهیه شده و به محض اختصاص بودجه فروشگاه، تهیه و بارگذاری خواهد شد.
با توجه به اینکه برای خروج محصولات از انبار و ارسال برای کاربران و صدور حواله خروج در بخش مالی و انبار داری باید آن محصول حتماٌ در لیست محصولات فاکتور کاربر باشد .در ضمن امکان کم کردن پول از اعتبار ریالی کاربران توسط مدیرفروشگاه میسر نمیباشد.این بازی برای شما ارسال خواهد شد. در فاکتور بعدی این بازی را ثبت نمایید تا حسنه و پول آن از حساب شما کسر گردد و در توضیحات فاکتور یادآوری نمایید تا دوباره ارسال نگردد.
شرمنده يه سوال ديگه اخه اگه تو يه فاكتور ديگه سفارش بدم هزينه پستي دوباره بايد پرداخت بكنم و من نميخواستم اين طوري بشه
با اضافه کردن این بازی به محصولات فاکتور بعدی ، مبلغی به هزینه پستی اضافه نخواهد شد.
آخه وقتي من اينرو انتخاب ميكنم و ...... هزينه پستي رو هم مياره بايد اون رو از حسابم كم كنه تا بشه اونرو فاكتور كرد بعد فكر هم نكنم بعد از كسر از حسابم بشه پول رو برگردوند
واقعتيش من موندم چيكار كنم لطفا راهنمايي كنيد
با سلام در جواب قبلی اشاره شد که فقط به خاطر این بازی یک فاکتور ثبت نکنید. هر موقع که مایل بودید محصولی از فروشگاه خرید کنید در کنار محصولات موردنیاز این بازی را هم اضافه کنید .
خوب داداش e_shop همون اول ميگفتي نميشه ديگه البته شما گفتين ها من هي چيز كردم و ...... هيچي ديگه تا يه خريد ديگه و ........ اوف چقدر طول بكشه خدانگهدار شما
داداش e_shop خودت ميدوني با اين وضع گروني ديگه فكر نكنم بتونم بازم چيزي بخرم هزينه پستي از خود محصول گرون در مياد فعلا