نقل قول aryaneasl
عوض اینکه بفرمایید چندتا سخنرانی از ایت ا...بیهجهت بذارین میگین کارتون پرین رو بزارن ، لطف کنیین برین سی دی فروشی همه کارتونارو دارن
سلام بر کاربر محترم.
ببخشید من جواب میدم.
سخرانی های آقای بهجت در قسمت چندرسانه ای موجود هست و بیشترشو دوستان دانلود کردن و فروشگاه هم کم کم سخرانی ها رو بارگذاری می کند لینک خرید سخرانی آیت الله بهجت:
لینک
سخرانی های دیگه ای هم که در قسمت چند رسانه ای موجود هست در حال بارگذاری هست و به مرور بارگذاری می شود:
لینک خرید سخرانی ها:لینک
در مورد حسنه هم برای خرید از فروشگاه و امتیازات دیگه ای مانند اس ام اس رایگان سایت راسخون برای کاربران فعال خود تخفیفی به نام حسنه در نظر گرفته است که علاوه بر اجر معنوی آنها می باشد و برای تشویق به ادامه فعالیت کاربران می باشد .
اما در مورد درخواست کارتون های قدیمی باید بگم که برای پیشنهاد اولیش با من بوده به خاطر همین من جواب میدم.
فروشگاه راسخون برای کاربران و راحتی آنها و تشویق به فعالیت آنها احداث شده است و هیچ هدف سودزایی مانند دیگر فروشگاها ندارد.
به همین دلیل کارتون های قدیمی که به هزار کارتون جدید می ارزن و آموزنده تر از کارتون های امروزی هستن را کاربران برای فرزندان خود و یا یادآوری گذشته خود خریداری می کنن و این که فقط فروشگاه راسخون سخرانی و یا کتاب و ابزار مذهبی بگذارد درست نیست چون فروشگاه چون اکثر کاربران اینا رو دارن و هدف فروشگاهم که تشویق کاربران است پس اگر این حسنه ها به درد نخوره احتمال دارد که کاربران کم میل بشوند.
اما در مورد موجود بودنشون در بازار باید بگم که بیشتر این کارتون ها در بازار موجود نیستن یا کاربران بهشون دسترسی راحت مثل راسخون ندارند .