پاسخ به: انتقادات، سوالات و پیشنهادات فروشگاه(سال1393)
سلام
چرا پیراهن اندازش خیلی بزرگه !!فقط همین اندازه در انبار وجود دارد ؟
با سلام و تشکر
دو سایز از این پیراهن در انبار وجود دارد که تفاوت چندانی بین آنها نیست .
ممنون قبلاً اندازه خوب خریدم و ازش استفاده میکنم .
امکان تعویض را دارد با سایز کمتر ؟
برای ارسال پیراهن به موسسه ، هزینه پست آن برای شما مقرون به صرفه نیست. میتوانید پیراهن را به یکی از دوستان خود هدیه دهید و به جای آن یک فاکتور جدید پیراهن در فروشگاه ثبت نمایید تا سایز کوچکتر برای شما ارسال گردد.
سلام و ممنون از جناب منظورتون دوباره اعتبار ریالی واریز کنم یا ......
با سلام
بله برای ثبت فاکتور داشتن حسنه و اعتبار ریالی لازم است.
با عرض سلام و ادب
چرا پیراهن بزرگ برای من ارسال شد تو فاکتور اندازه هم نگفته دیگه هیچی نمیخوام . بای
با سلام .
از اونجایی که هنوز بودجه تعلق نگرفته و فقط dvd میذارید ازتون خواهش میکنم که مستند های حیات وحش چند رسانه ای را در فروشگاه بزارید .لطفا تا اواخر ساعت اداری روز یک شنبه مستند های بزاریدشون:
دانلود مستند های نشنال جئوگرافیک: گذرگاه کوسه های سر چکشی (کیفیت بالا)
دانلود مستند های نشنال جئوگرافیک: مارهای غول پیکر (کیفیت بالا)
دانلود مستند های نشنال جئوگرافیک: مستند کوسه نیکول دوبله فارسی (کیفیت بالا)
دانلود مستند های نشنال جئوگرافیک | مستند شکارچیان : کروکودیل ، دوبله فارسی (کیفیت بالا)
دانلود مستند های نشنال جئوگرافیک: صحرای استرالیا (کیفیت بالا)
دانلود مستند های نشنال جئوگرافیک: هندوستان (کیفیت بالا)
و مستند:دانلود مستند های نشنال جئوگرافیک: بدن شگفت انگیز انسان (کیفیت بالا)
.تشکر از شما بزرگوار
*هر وقت که سرت به درد آید نالان شوی و سوی من آیی
چون درد سرت شفا بدادم یاغی شوی و دگر نیایی*
*پاسبان حرم دل شدهام شب همه شب تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*
از همکاران فروشگاه راسخون واقعا ممنونم که واقعا تلاش میکنید.اجناس خریداری کرده ام واقعا خیلی زود بدستم رسید.ممنون
میخواستم بگم اگه میشه روی دی وی دی ها و سی دی ،از دست خط استفاده نکنید.میتونید متنی پرینت بگیرید و روی شون بچسبونید.
با توجه به اینکه در اثر گرم شدن دی وی دی رام احتمال برآمدن برچسب از روی دی وی دی زیاد است و مشکل در خواندن اطلاعات بوجود می آید، نمی توان از برچسب استفاده کرد
من خیلی پیشنهاد دادم که کیف سی دی بزرگ به فروشگاه اضافه کنید ولی هیچوقت عمل نکردید.
قبلا کیف سی دی کوچک بود ول نظر دادم که بزرگش رو قرار بدید ولی عمل نکردیید.
به هر حال اگر ممکن استاین مورد را به فروشگاه اضافه کنید.
ممنون
سلام دوباره بزرگوار.لطفا تا پایان وقت اداری امروز بارگذاری کنید
من قبلا این پیشنهاد رو دادم ولی عملی نشد من هم در طول عید نوروز همه رو با کیفیت بالا دانلود کردم حدود 37 گیگ کیفیت بالاش اگه اشتباه نکنم شد
سلام داداش مجید عزیز. کل حجم مستند های ذکر شده 6 گیگ هستش.ولی با سرعت و حجم محدود من نمیتونم دانلود کنم.
سلام سید جان نه من کل حجم فولدر نشنال جئوگرافی رو گفتم اگه فروشگاه محبت کنه کل این مجموعه رو با کیفیت بالا برای فروش بذلره خیلی خوب میشه منم چون همه مسافرت بودن و سرعتم عید بالا بود تونستم دانلود کنم وگرنه با این سرعت فعلی محاله.....یک پکیج بسیار با ارزشه که نمیدونم چرا همش رو بارگذلری نمیکنن
کیف سی دی 272 تایی امروز بارگذاری شد.
مستندهای درخواستی شما امروز بارگذاری خواهد شد.
امکان بارگذاری کل مستندات با کیفیت بالا وجود داره یا خیر ؟بصورت یک پکیج کامل با کیفیت بالا......با تشکر خدا قوت
در صورت موجود بودن در آرشیو بخش چند رسانه ای به مرور مستندهای نشنال جئوگرافیک با همان کیفیت موجود( لینکهای بالا) بارگذاری خواهد شد.
انتقادات فروشگاه(سال1393)
خدا قوت
قبلا تو فروشگاه هدست داشتید و من هم به امید برخی موارد داشتم حسنه جمع می کردم!
ممنون میشم بذارید
تشکر بزرگوار تو دی وی دی ای که گذاشتید 4 تاش بودند اگر امکانش بود بقیشم بذارید بزرگوار.تشکر از شما
در صورت امکان کیف سی دی 272 تایی را بار دیگر قرار دهید چون حدودا چند ساعت بیشتر طول نکشید که موجودی اش تمام شد ، خواهشا از همین نوع باز هم قرار دهید.
با تشکر فراوان از زحماتتان