0

انتقادات، سوالات و پیشنهادات فروشگاه

e_shop
e_shop
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1206

پاسخ به: انتقادات، سوالات و پیشنهادات فروشگاه

نقل قول mohammad_khoshghamat

با سلام
فرق بین پست سفارشی و پیشتاز چی هست ؟

هزینه پست رو خودمون باید بدیم ؟ اگه باید بدیم چقدر هست ؟ 
ممنون

سلام

پرداخت هزینه پستی بر عهده خریدار است.مرسوله با پست پیشتاز زودتر به دست خریدار می رسد و هزینه پست پیشتاز بیشتر از سفارشی است.

هزینه پستی با توجه وزن مرسوله محاسبه می گردد. برای مشاهده هزینه پستی به لینک زیر مراجعه کنید

https://rasekhoon.net/forum/thread/1034006/page1/

سه شنبه 31 مرداد 1396  8:16 AM
تشکرات از این پست
mty1378 mohammad_khoshghamat ehsan007060 nazaninfatemeh khodaeem1 rasekhoon_shop ravabet_rasekhoon
e_shop
e_shop
کاربر نقره ای

نقل قول mty1378

با سلام و خسته نباشید 

لطفا اگر امکانش هست برای قرعه کشی شهریور پاور بانک هم قرار بدید/تشکر 

سلام

درخواست شما به مسئولین انتقال داده خواهد شد.

سه شنبه 31 مرداد 1396  8:17 AM
تشکرات از این پست
mty1378 mohammad_khoshghamat farshon ehsan007060 nazaninfatemeh khodaeem1 rasekhoon_shop ravabet_rasekhoon
mohammad_khoshghamat
mohammad_khoshghamat
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 785

نقل قول e_shop
نقل قول mohammad_khoshghamat

با سلام
فرق بین پست سفارشی و پیشتاز چی هست ؟

هزینه پست رو خودمون باید بدیم ؟ اگه باید بدیم چقدر هست ؟ 
ممنون

سلام

پرداخت هزینه پستی بر عهده خریدار است.مرسوله با پست پیشتاز زودتر به دست خریدار می رسد و هزینه پست پیشتاز بیشتر از سفارشی است.

هزینه پستی با توجه وزن مرسوله محاسبه می گردد. برای مشاهده هزینه پستی به لینک زیر مراجعه کنید

https://rasekhoon.net/forum/thread/1034006/page1/

تشکر ...

سه شنبه 31 مرداد 1396  9:38 AM
تشکرات از این پست
mty1378 e_shop farshon ehsan007060 khodaeem1 rasekhoon_shop ravabet_rasekhoon
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

سلام

مودم 3G و یا 4G یو اس بی در محصولات فروشگاه اضافه کنید لطفا!

شنبه 4 شهریور 1396  11:05 PM
تشکرات از این پست
amirali123 mty1378 e_shop khodaeem1 rasekhoon_shop ravabet_rasekhoon
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

محصولات خوردنی سوغات اصفهان رو هم به فروشگاه اضافه فرمائید با تشکر

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

یک شنبه 5 شهریور 1396  12:17 AM
تشکرات از این پست
mty1378 e_shop ehsan007060 khodaeem1 rasekhoon_shop ravabet_rasekhoon
dsaber
dsaber
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 57

با سلام

خواهشمند است هندزفری بلوتوث Jabra P8 را مجددا موجود نمایید و یا هندزفری بلوتوث های مشابهی را در فروشگاه بارگزاری نمایید. با توجه به اینکه شما فقط یک عدد موجودی برای این نوع کالاها در نظر می گیرید، به سرعت تمام شده و سایر کاربرانی که برای خرید کالای مذکور برنامه ریزی کرده و اقدام به جمع کردن حسنه می نمایند (از جمله اینجانب) نمی توانند، کالای مورد نظر خود را تهیه نمایید.

https://rasekhoon.net/product/show/1297690/%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B2%D9%81%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%84%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%AB-Jabra-P8/

با سپاس فراوان

پنج شنبه 9 شهریور 1396  1:38 PM
تشکرات از این پست
mty1378 ehsan007060 khodaeem1 rasekhoon_shop ravabet_rasekhoon
e_shop
e_shop
کاربر نقره ای

نقل قول dsaber

با سلام

خواهشمند است هندزفری بلوتوث Jabra P8 را مجددا موجود نمایید و یا هندزفری بلوتوث های مشابهی را در فروشگاه بارگزاری نمایید. با توجه به اینکه شما فقط یک عدد موجودی برای این نوع کالاها در نظر می گیرید، به سرعت تمام شده و سایر کاربرانی که برای خرید کالای مذکور برنامه ریزی کرده و اقدام به جمع کردن حسنه می نمایند (از جمله اینجانب) نمی توانند، کالای مورد نظر خود را تهیه نمایید.

https://rasekhoon.net/product/show/1297690/%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B2%D9%81%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%84%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%AB-Jabra-P8/

با سپاس فراوان

با سلام و تشکر
هندزفری موردنظر شما در حال حاضر در انبار موجود نیست.ان شاءالله در خرید ماه آینده در صورت موجود بودن در مرکز خرید، تهیه و بارگذاری خواهد شد.مدل دیگری از هندزفری در انبار موجود است. برای مشاهده به لینک زیر مراجعه کنید
http://rasekhoon.net/product/show/1114659

شنبه 11 شهریور 1396  9:44 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 nazaninfatemeh mty1378 khodaeem1 rasekhoon_shop ravabet_rasekhoon
abbas2845
abbas2845
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 20

انتقاد به فروشگاه

با سلام 

بنده از فروشگاه تعدادی کالا انتخاب وپس از آن مراحل رو پیش رفتم ومبلغ 170هزار تومان ریختم به حساب وبرای این خرید 9000حسنه نیاز داشت اینجانب منظور از حسنه را خدا گواه می گیرم که منظورتان این است که می بایست مبلغ 9000هزار تومان علاوه بر مبلغ خرید به عنوان حسنه خیر به حساب اوقاف جهت هزینه در امورات فرهنگی وقرآنی پرداخت کرد لذا پس از تایید نهایی  هرچه سعی کردم که نتیجه نهایی ثبت شود پیام میده حسنه شما کافی نیست 

شروع کردم به پست گذاشتن ، نظر دادن ، شرکت در مسابقه اما تاحالا فقط 350حسنه دارم  5روز پشت سر هم جواب مسابقات رو صحیح دادم اما جواب مسابقات برایم لحاظ نمیشه  نتیجه پست گذاشتن توی این 5 روزهم نمیدن سوالم اینه که تا چند سال باید صبر بدم تا 9000هزار حسنه  برام جمع بشه 

به نظر شما این نوعی تقلب نیست اومدم لیست خریدم را کم کردم ولی اما طی 5الی6 روز مستمر که دایم دارم نظر میدم پست میذارم مسابقه شرکت میکنم  فقط350حسنه دارم

حتی لیست خریدم رو کم کردم اما باز هم با این حسنه حتی نمی تونم یک جنس رو بخرم

حالا نه پولم برمیگرده نه می تونم جنس بخرم آخه بیکار هم نیستم که بخوام همیشه وهرلحظه بخوام توی سایت باشم تا حسنه جمع کنم لیکن از اوقافی که دایه دار مسایل فرهنگی وقرآنی می باشد انتظار دزدی را نداشتیم 

دزدی که شاخ ودم نداره این هم نوعی از آن است 

لطفا تکلیف رو مشخص کنید دیگه نمیشه به هیچ جا اعتماد کرد حتی به اوقاف متأسفممممممممممممممم

جمعه 17 شهریور 1396  9:34 PM
تشکرات از این پست
mty1378 khodaeem1 rasekhoon_shop ravabet_rasekhoon
e_shop
e_shop
کاربر نقره ای

نقل قول abbas2845

با سلام 

بنده از فروشگاه تعدادی کالا انتخاب وپس از آن مراحل رو پیش رفتم ومبلغ 170هزار تومان ریختم به حساب وبرای این خرید 9000حسنه نیاز داشت اینجانب منظور از حسنه را خدا گواه می گیرم که منظورتان این است که می بایست مبلغ 9000هزار تومان علاوه بر مبلغ خرید به عنوان حسنه خیر به حساب اوقاف جهت هزینه در امورات فرهنگی وقرآنی پرداخت کرد لذا پس از تایید نهایی  هرچه سعی کردم که نتیجه نهایی ثبت شود پیام میده حسنه شما کافی نیست 

شروع کردم به پست گذاشتن ، نظر دادن ، شرکت در مسابقه اما تاحالا فقط 350حسنه دارم  5روز پشت سر هم جواب مسابقات رو صحیح دادم اما جواب مسابقات برایم لحاظ نمیشه  نتیجه پست گذاشتن توی این 5 روزهم نمیدن سوالم اینه که تا چند سال باید صبر بدم تا 9000هزار حسنه  برام جمع بشه 

به نظر شما این نوعی تقلب نیست اومدم لیست خریدم را کم کردم ولی اما طی 5الی6 روز مستمر که دایم دارم نظر میدم پست میذارم مسابقه شرکت میکنم  فقط350حسنه دارم

حتی لیست خریدم رو کم کردم اما باز هم با این حسنه حتی نمی تونم یک جنس رو بخرم

حالا نه پولم برمیگرده نه می تونم جنس بخرم آخه بیکار هم نیستم که بخوام همیشه وهرلحظه بخوام توی سایت باشم تا حسنه جمع کنم لیکن از اوقافی که دایه دار مسایل فرهنگی وقرآنی می باشد انتظار دزدی را نداشتیم 

دزدی که شاخ ودم نداره این هم نوعی از آن است 

لطفا تکلیف رو مشخص کنید دیگه نمیشه به هیچ جا اعتماد کرد حتی به اوقاف متأسفممممممممممممممم

سلام

قبل از افزایش اعتبار ریالی و ورود به درگاه بانکی،شما تایید کرده اید که برای خرید از فروشگاه امتیاز کافی دارید( به تعداد کافی امتیاز(حسنه) دارم ).

در ضمن مبلغ پرداخت شده در حساب کاربری شما باقی می ماند و جای هیچ نگرانی نیست و میتوانید حتی یک سال دیگر از فروشگاه خرید کنید.

هدف از بارگذاری محصولات فروشگاه،کسب درآمد نیست بلکه فروشگاه برای کاربران عضو و فعال راسخون ایجاد شده و در ازای فعالیت در قسمت های مختلف و کسب امتیاز میتوانند اجناس را با تخفیف و قیمت مناسبتری نسبت با بازار تهیه کنند.

روشهای کسب امتیاز در راسخون

https://rasekhoon.net/forum/thread/787371/page1

یکی از بهترین و سریعترین روشهای کسب امتیاز،ارسال مطلب در انجمنهاست.

برگشت دادن مبلغ پرداخت شده مربوط به بخش مالی موسسه میگردد که میتوانید با مسئول مالی تماس بگیرید.

یک شنبه 19 شهریور 1396  8:34 AM
تشکرات از این پست
mty1378 khodaeem1 rasekhoon_shop ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب

بدون شرحه.

اگر امکان داره به واحد فنی بفرمایید اعداد فارسی رو هم در برنامه نویسی هاشون لحاظ کنند.

به دلیل موجود نبودن شماره تلفن، بسته با چهار روز تاخیر به دستم رسید. 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

یک شنبه 19 شهریور 1396  1:41 PM
تشکرات از این پست
farshon mty1378 khodaeem1 rasekhoon_shop ravabet_rasekhoon ehsan007060
e_shop
e_shop
کاربر نقره ای

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب

بدون شرحه.

اگر امکان داره به واحد فنی بفرمایید اعداد فارسی رو هم در برنامه نویسی هاشون لحاظ کنند.

با سلام و تشکر

سفارش شما در تاریخ 96/6/14 ارسال شده است و روز بعد مامور پست به آدرس شما مراجعه کرده است و به دلیل حضورنداشتن در منزل طی دو مرحله ،مرسوله با تاخیر به دست شما رسیده است.

تشخیص ندادن اعداد فارسی برای کد پستی و تلفن به بخش برنامه نویسی انتقال و به زودی رفع خواهد شد.

دوشنبه 20 شهریور 1396  9:33 AM
تشکرات از این پست
salma57 farshon mty1378 khodaeem1 rasekhoon_shop ravabet_rasekhoon
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول e_shop
نقل قول salma57

سلام و عرض ادب

بدون شرحه.

با سلام و تشکر

سفارش شما در تاریخ 96/6/14 ارسال شده است و روز بعد مامور پست به آدرس شما مراجعه کرده است و به دلیل حضورنداشتن در منزل طی دو مرحله ،مرسوله با تاخیر به دست شما رسیده است.

تشخیص ندادن اعداد فارسی برای کد پستی و تلفن به بخش برنامه نویسی انتقال و به زودی رفع خواهد شد.

بله. من پیگیری زدم. متوجه شدم.

در منزل بودم، منتهی آیفون خراب شده بود و اون لحظه خودم داشتم با موبایل حرف میزدم، متوجه تماس پستچی نشدم.

شماره منزل هم که ؟؟؟؟؟؟ تایپ شده بود. 

تشکر از پیگیری شما و واحد فنی

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 20 شهریور 1396  4:20 PM
تشکرات از این پست
e_shop mty1378 khodaeem1 rasekhoon_shop ravabet_rasekhoon ehsan007060
novahappy82
novahappy82
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 29

سلام 

من منظور افزایش اعتبار برای خرید از فروشگاه رو نفهمیدم درضم با حسنه میخوام بخرم.یعنی چقدر باید واریز کنم و برای چی

شنبه 25 شهریور 1396  8:14 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_shop ravabet_rasekhoon mty1378 ehsan007060
rasekhoon_shop
rasekhoon_shop
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 70

نقل قول novahappy82

سلام 

من منظور افزایش اعتبار برای خرید از فروشگاه رو نفهمیدم درضم با حسنه میخوام بخرم.یعنی چقدر باید واریز کنم و برای چی

با سلام و تشکر

کاربر گرامی قبل از خرید از محصولات فروشگاه راسخون لطفا روش های کسب امتیاز و حسنه را مطالعه کنید. بعضی از محصولات ما فقط با حسنه یا همان امتیاز قابل خرید است و بعضی دیگر حسنه و پولی با هم هست. این دو لینک را که روشهای کسب امتیاز و توضیح اینکه حسنه چیست را لطفاً مطالعه بفرمایید.

rasekhoon_shop

چهارشنبه 29 شهریور 1396  10:05 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mty1378 nazaninfatemeh ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

باسلام و احترام و عرض ادب

لطفا قیچی آرایشگری رو مجدد بارگزاری فرمایید. باتشکر

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 29 شهریور 1396  8:27 PM
تشکرات از این پست
e_shop ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها