نقل قول abbas2845
با سلام
بنده از فروشگاه تعدادی کالا انتخاب وپس از آن مراحل رو پیش رفتم ومبلغ 170هزار تومان ریختم به حساب وبرای این خرید 9000حسنه نیاز داشت اینجانب منظور از حسنه را خدا گواه می گیرم که منظورتان این است که می بایست مبلغ 9000هزار تومان علاوه بر مبلغ خرید به عنوان حسنه خیر به حساب اوقاف جهت هزینه در امورات فرهنگی وقرآنی پرداخت کرد لذا پس از تایید نهایی هرچه سعی کردم که نتیجه نهایی ثبت شود پیام میده حسنه شما کافی نیست
شروع کردم به پست گذاشتن ، نظر دادن ، شرکت در مسابقه اما تاحالا فقط 350حسنه دارم 5روز پشت سر هم جواب مسابقات رو صحیح دادم اما جواب مسابقات برایم لحاظ نمیشه نتیجه پست گذاشتن توی این 5 روزهم نمیدن سوالم اینه که تا چند سال باید صبر بدم تا 9000هزار حسنه برام جمع بشه
به نظر شما این نوعی تقلب نیست اومدم لیست خریدم را کم کردم ولی اما طی 5الی6 روز مستمر که دایم دارم نظر میدم پست میذارم مسابقه شرکت میکنم فقط350حسنه دارم
حتی لیست خریدم رو کم کردم اما باز هم با این حسنه حتی نمی تونم یک جنس رو بخرم
حالا نه پولم برمیگرده نه می تونم جنس بخرم آخه بیکار هم نیستم که بخوام همیشه وهرلحظه بخوام توی سایت باشم تا حسنه جمع کنم لیکن از اوقافی که دایه دار مسایل فرهنگی وقرآنی می باشد انتظار دزدی را نداشتیم
دزدی که شاخ ودم نداره این هم نوعی از آن است
لطفا تکلیف رو مشخص کنید دیگه نمیشه به هیچ جا اعتماد کرد حتی به اوقاف متأسفممممممممممممممم
سلام
قبل از افزایش اعتبار ریالی و ورود به درگاه بانکی،شما تایید کرده اید که برای خرید از فروشگاه امتیاز کافی دارید( به تعداد کافی امتیاز(حسنه) دارم ).
در ضمن مبلغ پرداخت شده در حساب کاربری شما باقی می ماند و جای هیچ نگرانی نیست و میتوانید حتی یک سال دیگر از فروشگاه خرید کنید.
هدف از بارگذاری محصولات فروشگاه،کسب درآمد نیست بلکه فروشگاه برای کاربران عضو و فعال راسخون ایجاد شده و در ازای فعالیت در قسمت های مختلف و کسب امتیاز میتوانند اجناس را با تخفیف و قیمت مناسبتری نسبت با بازار تهیه کنند.
روشهای کسب امتیاز در راسخون
https://rasekhoon.net/forum/thread/787371/page1
یکی از بهترین و سریعترین روشهای کسب امتیاز،ارسال مطلب در انجمنهاست.
برگشت دادن مبلغ پرداخت شده مربوط به بخش مالی موسسه میگردد که میتوانید با مسئول مالی تماس بگیرید.