0

انتقادات، سوالات و پیشنهادات فروشگاه

e_shop
e_shop
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1206

انتقادات، سوالات و پیشنهادات فروشگاه

با سلام و تشکر خدمت همه کاربران و خریداران عزیز سایت راسخون

کاربران عزیز سایت راسخون در راستای کسب اطلاعات ، ارائه نقطه نظرات خود و مشکلات احتمالی رخ داده در فروشگاه راسخون می توانند مراتب را از طریق این پست به اطلاع ما برسانند تا در اسرع وقت بررسی و پاسخ گویی شود .

لازم به ذکر است پاسخگویی به مشکلات فروشگاه فقط در این تاپیک صورت می گیرد.

ارسال محصولات فروشگاه به صورت گروهی و در دوره زمانی 2 الی 3 روز  از ثبت فاکتور در صورت عدم وجود مشکل برای کاربران ارسال خواهد شد .

در صورتی که در پرداخت آنلاین دچار مشکل گردیده و پول را به حساب موسسه پرداخت نموده اید و در نام کاربریتان واریز نشده با شماره های موسسه 03136615580 تماس حاصل نمایید و مراتب رابه اطلاع مسئولین فروشگاه  برسانید .

شنبه 16 فروردین 1393  2:42 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi siryahya namebaran hessamnice mahmood_3074 aligafari Tachberdee haj114 hashmtjdd anis1378 ali3439082 kordabadi mrezass moradi92 ehsan007060 eramau mehdi8888677 ravabet_rasekhoon zeinab_p amir13801022 armin98 Lovermohamad afsane1361 nazemi54 catcat 8pooria abolfazl1313 rashon sajad2007 bayati0011 oskoui ria1365 zaker7007 ghiyase65 hamze66 welkinah yarabyarabyarab masady azamasad nafish amirali123 mohammad_khoshghamat bahes110 hosinsaeidi lakzaee97 donya78
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1269

پاسخ به: انتقادات، سوالات و پیشنهادات فروشگاه(سال1393)

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما مسئول محترم

با عرض تبریک فرا رسیدن سال جدید و با آرزوی قبولی عزاداری های فاطمیه در روزهای نخست سال .

امیدوارم که در سال جدید ، فروشگاه راسخون شاهد تغییرات از بابت محصولات عرضه شده در فروشگاه باشد و روز به روز شاهد افزوده شدن محصولات متنوع و طبق درخواست کاربران باشیم(الهی آمینsmiley)

طرحی ارائه داده بودم که محصولاتی که قراره به محصولات فروشگاه اضافه بشه رو چند روز قبل از بارگزاری در فروشگاه به صورت یک جدول در یک تاپیک به اطلاع کاربران برسونید تا کاربران بتونن راحت تر خریدهاشون رو مدیریت کنن که توی سال قبل اجرایی نشد امیدوارم در همین اوایل سال اجرایی بشه

راستی کیف سی دی 80 تایی هم به زودی زود به محصولات اضافه می کنید یا خیر ؟

با تشکر / موفق باشید

یک شنبه 17 فروردین 1393  11:16 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 AliFanoodi siryahya hessamnice aligafari hashmtjdd anis1378 kordabadi amir13801022 5659851045 azamasad
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

با سلام خدمت شما

سال نو را به شما و همکاران تبریک می گم ان شاالله که سال خوب و حرفه ای باشه !

پیشنهاد بارگزاری محصول

دانلود مجموعه قالب های آماده پاورپوینت به همراه بک گراند های متنوع - 

البته در صورتی که عزیز دیگری مجموعه کاملتری سراغ داره همین جا مطرح کنه که اون مورد پیشنهاد داده بشه.

با احترام

یک شنبه 17 فروردین 1393  10:07 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi hessamnice aligafari siryahya kordabadi azamasad
e_shop
e_shop
کاربر نقره ای

نقل قول hosseinb68

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما مسئول محترم

با عرض تبریک فرا رسیدن سال جدید و با آرزوی قبولی عزاداری های فاطمیه در روزهای نخست سال .

امیدوارم که در سال جدید ، فروشگاه راسخون شاهد تغییرات از بابت محصولات عرضه شده در فروشگاه باشد و روز به روز شاهد افزوده شدن محصولات متنوع و طبق درخواست کاربران باشیم(الهی آمینsmiley)

طرحی ارائه داده بودم که محصولاتی که قراره به محصولات فروشگاه اضافه بشه رو چند روز قبل از بارگزاری در فروشگاه به صورت یک جدول در یک تاپیک به اطلاع کاربران برسونید تا کاربران بتونن راحت تر خریدهاشون رو مدیریت کنن که توی سال قبل اجرایی نشد امیدوارم در همین اوایل سال اجرایی بشه

راستی کیف سی دی 80 تایی هم به زودی زود به محصولات اضافه می کنید یا خیر ؟

با تشکر / موفق باشید

با سلام و تشکر و عرض تبریک سال جدید

با توجه به اینکه خریدهای فروشگاه به صورت دوره ای و ماهیانه انجام می شود ،در صورت موجود بودن محصولات درخواستی درمرکز خرید  ،همگی تهیه و بارگذاری خواهد شد.کیف سی دی 80 تایی در لیست خرید بعدی قرار دارد و به محض تامین بودجه   در خرید بعدی فروشگاه  تهیه خواهد شد.

درخواست شما برای تاپیک جدول محصولات خریداری شده،ان شاءالله از خرید بعدی اجرا خواهد شد.

دوشنبه 18 فروردین 1393  9:08 AM
تشکرات از این پست
hessamnice aligafari hashmtjdd kordabadi ghahjawarestan azamasad
e_shop
e_shop
کاربر نقره ای

نقل قول onaderi

با عرض سلام

در ابتدا از مسابقه "خرید با حسنه در سالگرد تأسیس راسخون" کمال سپاس و قدردانی را دارم. در ادامه پیشنهاد بازگشت تعدادی از حسنه های شرکت کنندگان که در قرعه کشی برنده نشده اند را به عنوان عیدی در سال نو دارم. در ضمن این کار موجب ترغیب بیشتر کاربران در مسابقات اینچنینی در آینده خواهد شد.

با تشکر

با سلام و تشکر

درخواست شما برای برگشت حسنه ، به مسئولین انتقال داده خواهد شد. اما با توجه به اعلام قبلی برگشت داده نشدن حسنه ها و  فراهم نبودن این امکان در بخش برنامه نویسی سایت،احتمال بازگشت حسنه ها خیلی کم میباشد.

دوشنبه 18 فروردین 1393  9:18 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi hessamnice aligafari kordabadi azamasad
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2645

نقل قول hoseinh1990

نقل قول siryahya

نقل قول rasekhoon_shop

نقل قول hoseinh1990

نقل قول hoseinh1990

سلام

خسته نباشید

ببخشید در مورد کارتون های که در فروشگاه قرار دادید سوال داشتم

تا جایی که من فهمیدم این کارتون های رو از سایت  دانلودها   دانلود می کنید چون تو بعضی از قسمت های فیلم ها ادرس سایت نوشته میشه

اگه درست متوجه شدم آیا با این وجود قانون کپی رایت رعایت شده؟ (تا جایی که من شنیدم دانلود و استفاده از هر چیزی بدون رضایت صاحب اثر(دوبلور های کارتون ها) حرام هستش)

با سلام مجدد

این پست من جواب نداشت ؟

با سلام و عرض پوزش از اینکه دیر به سئوال شما پاسخ دادیم. کاربر گرامی اگر سایت مورد نظر از کپی کارتونها گلایه داشت خودشان از لحاظ قانونی پیگیری میکردند و دانلود آنها را هم نمی گذاشتند و اگر بخواهیم در مورد قانون کپی رایت بحث کنیم باید بگویم که تمام نرم افزارها و ویندوزهای که استفاده مکنیم حق کپی رایت را ندارند.

با سلام و عرض ارادت خدمت به دو دوست گرامی

نظر هر دوی شما رو کاملا قبول دارم. من رشته ام نرم افزاره . کاملا در جریان این بحث ها هستم

باور کنید در اسم میگیم مسلمان و فلان ولی در باطن همه کارامون ضد اسلامیه!!!

تو کشورهای خارجی با اینکه مسلمان هم نیستن کاملا این حق محفوظه، یعنی برای یه برنامه ای که هزاران نفر برای ساخت اون زحمت کشیدند نمیان برن از بیرون 5 تومن بدن بخرن  بلکه میرن اورجینالشو میخرن 

یادمون باشه حق تنها چیزیه که خدا ازش نمیگذره!!!

با سلام و عرض ادب و خسته نباشید

اول در جواب دوست عزیزمون که در مورد نرم افزار ها نظر خودشون رو گفتن باید بگم تا جایی که من پرسیدم و اطلاع دارم چون کشور ما در تحریم هستش استفاده از بعضی از برنامه ها مشکلی نداره

ولی در مورد کارتون هایی که گفتم منظور من حق سایت مورد نظر نبود بلکه منظور من تیمی هستش که این کارتون ها رو دوبله کردند این کارتون ها رو یک تیم دوبله به زبان شیرین فارسی دوبله کردند و مطمئنن اینکارو نکردند که سایت ها به صورت خودجوش این کارتون ها رو برای فروش یا دانلود قرار بدهند و از نظر شرعی تا وقتی که تیم دوبله راضی نباشند استفاده از این کارتون ها با اطلاعاتی که من دارم حرام هستش و اینکه یه سایت این مطالب رو در سایت خودش میزاره دلیل نمیشه که ما هم اینکارو بکنیم و یک نکته دیگه هم که هست اینه که بعضی از این کارتون ها در بعضی از دقایق وارد زبان اصلی میشه که اصلا صحنه های جالبی رو نداره

من فکر میکردم کارتون هایی که شما در سایت میزارید همه از تلویزیون پخش شدند که در این صورت فکر نکنم مشکلی وجود داشت ولی تو همین ایام بعضی از این کارتون ها در شبکه پویا  با تبلیغ زیاد برای اولین بار  پخش شد که با کمی دقت متوجه می شوید که دوبله کارتون هایی  مثل عصر دایناسور ها و ... که در سایت هست با دوبله کارتون هایی که از تلویزیون پخش شد فرق میکنه

اگر من الان این حرفا رو زدم فقط بخاطر اینه که نمیخوام حق الناس گردنم باشه و برای این هستش که خیالم از این بابت راحت بشه

با تشکر

گـر تو خواهی که  بیابی زجهان راه نجات

بر محمّد تو بگو از دل و جان صلوات.

دوشنبه 18 فروردین 1393  9:26 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi aligafari kordabadi ravabet_rasekhoon azamasad
e_shop
e_shop
کاربر نقره ای

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

سال نو را به شما و همکاران تبریک می گم ان شاالله که سال خوب و حرفه ای باشه !

پیشنهاد بارگزاری محصول

دانلود مجموعه قالب های آماده پاورپوینت به همراه بک گراند های متنوع - 

البته در صورتی که عزیز دیگری مجموعه کاملتری سراغ داره همین جا مطرح کنه که اون مورد پیشنهاد داده بشه.

با احترام

با سلام و تشکر

محصول درخواستی شما به زودی تهیه و بارگذاری خواهد شد.

دوشنبه 18 فروردین 1393  9:27 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi hessamnice kordabadi ravabet_rasekhoon
yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3539

با سلام وتبریک سال نو  خواستم تشکری ازهدیه  سایت به مناسبت سالروز تولد راسخون به اعضا که در قرعه کشی برنده شده بودن داشته باشم 

امروز صبح زود به دستمان رسید ووظیفه مارا در برابرهدایای فرهنگی سنگین تر کرد باشد که بتوانیم زکات علم را پرداخت کنیم .

اجرکم عند الله

منتظران مهدی آگاه باشید!  

حسین را منتظرانش کشتند...

دوشنبه 18 فروردین 1393  10:41 AM
تشکرات از این پست
e_shop AliFanoodi nazaninfatemeh hessamnice kordabadi shadmehr143 ravabet_rasekhoon azamasad
reza_rasekhekhoon
reza_rasekhekhoon
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 878

با سلام. من از فروشگاه یه تندیس خریدم ولی انگار مشکل داره یه بار روشن میشه یه بار میبینی روشن نمیشه. حالا باید چیکار کنم؟ با تشکر

ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است          ما برآنیم که این ذکر جهانی بشود.

مدیر تالار های

دانستنی های علمی، نانوتکنولوژِی، نجوم، گیاهان و جانوران 

دوشنبه 18 فروردین 1393  11:39 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi hessamnice haj114 kordabadi shadmehr143 ravabet_rasekhoon
m_nafisi
m_nafisi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 26

سلام و عرض ادب.....

فاکتوری داشتم به شماره 21526 که هنوز ارسال نشده...چرا؟

دوشنبه 18 فروردین 1393  3:54 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi nazaninfatemeh hessamnice kordabadi shadmehr143 ravabet_rasekhoon
m_nafisi
m_nafisi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 26

با سلام و تقدیم احترام....

بسیار نیکو و به جا بود که با فرا رسیدن سال نو مسئولان محترم سایت راسخون به کاربران خود حالا نه همه راسخونی های عزیز لا اقل به آنهایی که تقریبا هر روز به سایتشان سر می زنند و از کاربران فعال به حساب می آمدند یک عیدی هرچند که چند حسنه ای بیشتر نبود مرحمت می نمودند وتقدیم می کردند...که باعث دلگرمی ما همراهانتان می شد....

دوشنبه 18 فروردین 1393  3:57 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi nazaninfatemeh reza_rasekhekhoon hessamnice haj114 kordabadi shadmehr143 ravabet_rasekhoon azamasad
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

با سلام وعرض ادب و تشکر بابت ارسال جوایز کاربران برتر

در سی دی هایی که لطف کرده اید و فرستاده اید ،سی دی شمس الشموس بود که واقعا خوشحال شدم وقتی دیدم در بین سی دی ها این سی دی هم وجود دارد،ولی متاسفانه وقتی در کامپیوتر میخواهم ان را نصب کنم کلمات ناخوانا و به صورت علامت سوال است و اصلا مطالب را نمیشود خواند.خواستم بدانم ایا شما راه حلی سراغ دارید برای رفع این مشکل یا خیر

با تشکر

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 18 فروردین 1393  9:39 PM
تشکرات از این پست
reza_rasekhekhoon AliFanoodi sayyed13737373 hessamnice haj114 kordabadi shadmehr143 ravabet_rasekhoon
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

نقل قول nazaninfatemeh

با سلام وعرض ادب و تشکر بابت ارسال جوایز کاربران برتر

در سی دی هایی که لطف کرده اید و فرستاده اید ،سی دی شمس الشموس بود که واقعا خوشحال شدم وقتی دیدم در بین سی دی ها این سی دی هم وجود دارد،ولی متاسفانه وقتی در کامپیوتر میخواهم ان را نصب کنم کلمات ناخوانا و به صورت علامت سوال است و اصلا مطالب را نمیشود خواند.خواستم بدانم ایا شما راه حلی سراغ دارید برای رفع این مشکل یا خیر

با تشکر

سلام آبجی.

در مورد برنامه شمس که علامت سوال میاره.
احتمالا از زبان لب تاب یا کامپیوتر شماست.
از کنترل پنل ویندوز وارد languageبشویدسپس وارد قسمت location بشوید و قسمت format را ایران انتخاب کنید و دو قسمت دیگر را persion سپس از شما ریستارت میخواهد بعد از ریستارت احتمالا مشکلتان حل شود.

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

سه شنبه 19 فروردین 1393  8:44 AM
تشکرات از این پست
e_shop hessamnice nazaninfatemeh kordabadi shadmehr143
e_shop
e_shop
کاربر نقره ای

نقل قول reza_rasekhekhoon

با سلام. من از فروشگاه یه تندیس خریدم ولی انگار مشکل داره یه بار روشن میشه یه بار میبینی روشن نمیشه. حالا باید چیکار کنم؟ با تشکر

با سلام و تشکر

به احتمال زیاد مشکل از سیم آداپتور است که قطع و  وصل می شود و قابل حل میباشد. در صورت برطرف نشدن مشکل میتوانید آنرا به آدرس موسسه ارسال نمایید تا برای شما تعویض گردد.

سه شنبه 19 فروردین 1393  8:44 AM
تشکرات از این پست
hessamnice kordabadi shadmehr143 ravabet_rasekhoon
e_shop
e_shop
کاربر نقره ای

نقل قول m_nafisi

سلام و عرض ادب.....

فاکتوری داشتم به شماره 21526 که هنوز ارسال نشده...چرا؟

با سلام و تشکر

فاکتور شما مربوط به طرح مناسبتی سالگرد تاسیس راسخون میباشد و همانطور که در توضیحات این محصولات اشاره شده بود ، با ثبت این محصولات در فاکتور ، نام شما در لیست قرعه کشی آن محصول قرار خواهد گرفت و در صورت برنده شدن برای شما ارسال خواهد شد. برای مشاهده اسامی برندگان به لینک زیر مراجعه کنید

http://rasekhoon.net/forum/thread/900762

سه شنبه 19 فروردین 1393  8:50 AM
تشکرات از این پست
hessamnice hoseinh1990 AliFanoodi siryahya kordabadi mhnjalali ravabet_rasekhoon erfan7559
دسترسی سریع به انجمن ها