0

روش تهیه کوکوی اسفناج و سیب‌زمینی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

روش تهیه کوکوی اسفناج و سیب‌زمینی

 


اسفناج موجود در این کوکو علاوه بر خواص تغذیه‌ای فراوانی که دارد، غذا را نیز خوش‌رنگ می‌کند.

کوکو

مواد لازم

سیب‌زمینی متوسط                             سه عدد؛ پوست کنده شود

اسفناج پخته و آب گرفته شده              60 گرم

پیاز کوچک                                            یک عدد رنده شود

آرد سفید                                             سه قاشق غذاخوری

نمک و فلفل                                        به اندازه لازم

تخم‌مرغ                                               2 عدد؛ هم زده شود

روغن گیاهی                                       به میزان لازم

 

طرز تهیه

* سیب‌زمینی‌ها را رنده کرده و آب اضافی آن‌ها را با فشار دست بگیرید. آب اضافی اسفناج‌ها و پیازها را نیز به همین ترتیب بگیرید.

* سبزیجات را با هم مخلوط کرده، سپس آرد، نمک و فلفل و تخم‌مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کنید و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

* درون تابه روغن ریخته و سه قاشق از مخلوط را برای هر کوکو در نظر گرفته، روی آن‌ها را با پشت قاشق کمی تخت کرده و کوکوها را با فاصله از هم درون تابه قرار داده و هر طرف آن‌ها را 4- 3 دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای طلایی رنگ شوند، تفت دهید.

* تا زمانی که کوکوهای بعدی را تفت می‌دهید کوکوهای آماده شده را درون فر قرار داده تا گرم بمانند.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 15 فروردین 1393  6:26 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها