اسفناج موجود در این کوکو علاوه بر خواص تغذیهای فراوانی که دارد، غذا را نیز خوشرنگ میکند.
مواد لازم
سیبزمینی متوسط سه عدد؛ پوست کنده شود
اسفناج پخته و آب گرفته شده 60 گرم
پیاز کوچک یک عدد رنده شود
آرد سفید سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
تخممرغ 2 عدد؛ هم زده شود
روغن گیاهی به میزان لازم
طرز تهیه
* سیبزمینیها را رنده کرده و آب اضافی آنها را با فشار دست بگیرید. آب اضافی اسفناجها و پیازها را نیز به همین ترتیب بگیرید.
* سبزیجات را با هم مخلوط کرده، سپس آرد، نمک و فلفل و تخممرغها را به مخلوط اضافه کنید و خوب آنها را با هم مخلوط کنید.
* درون تابه روغن ریخته و سه قاشق از مخلوط را برای هر کوکو در نظر گرفته، روی آنها را با پشت قاشق کمی تخت کرده و کوکوها را با فاصله از هم درون تابه قرار داده و هر طرف آنها را 4- 3 دقیقه یا تا زمانی که قهوهای طلایی رنگ شوند، تفت دهید.
* تا زمانی که کوکوهای بعدی را تفت میدهید کوکوهای آماده شده را درون فر قرار داده تا گرم بمانند.