خب سوال خوبی پرسیدید. همین هفته پیش یک عدد گوشی تی فون خریداری کردم البته نه برای خودم. از نظر سخت افزاری گوشی خوبیه. یعنی cpu 624 مگاهرتزی داره و ویندوز موبایل شش و نیم روش نصبه به همراه نرم افزار الذکر که واقعاً خودش یک کتابخانه است! ولی معایب بزرگی داره که نیازه قبل از خرید اونها رو بدونید.
اول از همه اینکه ال سی دی بسیار ضعیفی داره. هرچند لمسیه ولی بسیار سفته و تعداد رنگی رو که نشون میده خیلی کمه پس کیفیت تصویر بالایی به هیچ عنوان نداره! زیر نور آفتاب به هیچ عنوان نی تونید با این گوشی کار کنید چون ال سی دی اون دیده نمیشه.
دوم اینکه در کاتالوگ این گوشی می خونیم که برای اولین بار در دنیا از لنز کانن استفاده کردن ولی من خودم با دوربین این گوشی کار کردم. دوربین به شدت ضعیفی داره و فقط با ابعاد 5 مگاپیکسل عکی می گیره ولی کیفیتش از دوربین N70 که دو مگاپیکسل بود هم کمتره! همه تصاویر رو سیاه میندازه. فلاش نداره و سنسور نورش تقریبا خرابه چون وقتی وارد محیطی میشید که نور اون محیط ناگهان تغییر می کنه مثلا نور زیاد یا کم میشه، حدود 10 ثانیه طول می کشه تا خودش رو با این نور تطبیق بده. حالا فکر کنید دارید فیلم می گیرید!!!
یک رم 4گیگ روی این گوشی هست که 3 گیگش با نرم افزارهای شرکت پر شده و 1 گیگ خالی داره. اولین کاری که می کنید اینه که یک رم باید بخرید چون اگه به اشتباه اطلاعات نرم افزارهای روی رو رو اک کنید یا خراب کنید باید متحمل هزینه های فراوانی بشید تا نرم افزارها از طریق نمایندگی یا خود شرکت برگردونده بشه! پس علاوه بر خود گوشی باید سریعاً یک رم 16 گیگ هم بخرید.
سخن آخر اینکه دوست عزیز این گوشی رو بخرید برای اینکه روش نرم افزارهای ویندوز موبایل بریزید یا بازی های ویندوز موبایل. به هیچ وجه فکر استفاده از دوربین یا حتی دیدن فیلم یا کلیپ رو نکنید. چون نه اس سی دی شفافی داره برای دیدن فیلم و نه دوربین خوبی. حتی فکر عکس گرفتن هم نکنید. فقط و فقط ریختن نرم افزار روی گوشی و یا بازی کردن با گوشی. برای این دو استفاده نسبت به قیمتی که می فروشن یعنی 220 هزار تومن واقعاً عالی ساخته شده.