آموزش دور زدن پسورد ویندوز 7
با سلام خیلی وقت ها شده که میرید توی یه شرکتی . میخواید با روشن کردن سیستم اونجا خیلی کارها رو انجام بدبد یا به فرض یه سیستم خانگی که وقتی روشنش میکنید میبینید روش پسورد داره ! خوب حالا باید چیکار کنیم که از پسورد بگذریم و وارد ویندوز بشم ؟ ابتدا : سیستم رو دوباره راه اندازی میکنیم و کلید پاور رو نگه میداریم تا به چیزی که در عکس زیر مشاهده میکنید برسیم خوب حالا Launch Startup Repair رو انتخاب میکنیم و در پنجره باز شده روی Cancel کلیک میکنیم در این مرحله یه مقدار زمانمون گرفته میشه اما بعد از مدتی یه پنجره برای ما باز میشه که به ما میگه ویندوز نمیتونه به صورت اتوماتیک تعمیر بشه !! اما این دقیقا همون چیزیه که ما بهش احتیاج داریم و ادامه میدیم همینطور که در عکس بالا مشاهده میکنید روی کلید down arrow کلیک میکنیم با این کار میتونیم اطلاعاتی در مورد این مشکلات موجود رو ببینیم و بر روی Privacy Statement در آخر این صفحه کلیک میکنیم مانند تصویر زیر : خوب حالا یه نوت پد برای شما باز میشه که داخل آن Privacy Statement رو مشاهده میکنید به منوی File میرید و روی گزینه Open کلیک میکنید مانند تصویر زیر : حال به آدرس رو به رو میرید “Computer” –> “Local Disk” –> “Windows” –> “System 32” فراموش نکنید که قسمت Files of type را روی All Files بگذارید مانند تصویر زیر خوب حالا یه اپلیکشن رو پیدا میکنید با نام “sethc” اسمش رو تغییر میدیم من اونو تغییر میدیم به sethc-bak خوب حالا CMD رو پیدا کنید و اونو کپی کنید و روی پس زمینه سفید کلیک کنید و اونو Past کنید حالا شما یه فایل جدید دارید با نام “cmd – Copy.” و بعد از اون شما باید نامش رو تغییر بدید به “sethc” و سیستم رو ریستارت کنید بعد از ریستارت سیستم شما باز به قسمت زیر برخورد میکنید که با زدن 5 بار کلید شیفت به قسمت Command Prompt وارد میشوید با نوشتن net user چیزی شبیه عکس زیر رو مشاهده میکنید و اگر یوزر ویندوز رو در اینجا مشاهده نکردید امکان داره مثل تصویر زیر روی یوزر ویندوز یه ماسک گذاشته شده باشه شما متونید با تایپ کردن [net user [username یوزرنیم ادمین این ویندوز رو به راحتی پیدا کنید و ببینید , با تایپ پسورد ریست میشه حالا میتونید پسورد جدید رو تایپ کنید وارد ویندوز بشد . من سعی میکنم به ساده ترین روش آموزش هامو بگذارم اگر بازم سوالی پیش اومد براتون حتما بپرسید خوشحال میشم. امیدوارم از این آموزش استفاده مثبت کنید
قدر لحظات رو باید دانست