در این غذا ماکارونی با مایهای متشکل از مرغ، کرفس و شوید دم میشود. در این غذا به دلخواه میتوانید از سس سویا نیز استفاده کنید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه ماکارونی با کرفس آشنا میشوید.
مواد لازم برای 4 نفر:
ماکارونی 450 گرم
سینه مرغ 1 عدد، خلالی برش خرده
کرفس 2 ساقه، خرد شده
هویج کوچک 1 عدد، رنده شده
شوید خشک 1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 1 عدد، خلالی شده
سیر 2 حبه، ریز شده
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرحله 1 - روغن را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار داده، پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.
مرحله 2 - سینه مرغ، شوید و سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
مرحله 3 - کرفس و هویج را نیز اضافه کنید و برای 2 دقیقه دیگر مواد را تفت دهید.
مرحله 4 - رب را اضافه کنید و در آخر حدود 2 لیوان آب را افزوده، نمک و فلفل آن را تست کنید، درب تابه را گذاشته و اجازه دهید تا غلیظ شود.
مرحله 5 - ماکارونی را به روش همیشگی پخته و آبکش کنید، سپس مایه آماده شده را لا به لای آن داده و دم کنید. سپس در ظرف مورد نظر کشیده و همراه با سس گوجه سرو نمایید.