میتوانید در طول پخت روی کبابها مقداری کرهی ذوب شده بمالید تا کباب خوش طعم تری داشته باشید.
مواد لازم:
گوشت مرغ 500 گرم، چرخ کرده (مخلوط ران و سینه)
پیاز متوسط یک عدد
محلول زعفران مقداری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
* گوشت مرغ را بدون پوست همراه با چربیهای مرغ دو بار چرخ کنید.
* پیاز را رنده کرده و با زعفران مخلوط کنید.
* سپس گوشت مرغ را به پیاز اضافه کرده وبا نمک، فلفل و زردچوبه طعم دار کرده و خوب ورز دهید، حدود 3 ساعت مواد را داخل یخچال بگذارید. در غیر این صورت مواد شل میشوند و به سیخ نمیچسبند.
* مواد را بعد از 3 ساعت از یخچال بیرون آورده و دستتان را کمی داخل آب بزنید تا مواد به دستتان نچسبد و بعد به سیخهای چوبی بچسبانید و با انگشت به آن شکل دهید.
* کبابها را روی منقل یا کباب پز قرار دهید و مرتب بچرخانید تا هر دو طرف کبابها یکنواخت پخته شود.
نکته:
1- این دستور 5 گرم کربوهیدرات،90 گرم پروتئین،40 گرم چربی و 740 کیلو کالری انرژی دارد.
2- میتوانید در طول پخت روی کبابها مقداری کرهی ذوب شده بمالید تا کباب خوش طعم تری داشته باشید.