میتوانید به جای پنیر پارمزان و پودر نان خشک، روی ماکارونی را با یک لایه گوجه فرنگی خرد شده، بپوشانید.
مواد لازم:
شیر پرچرب 700 میلی لیتر
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه
ماکارونی 350 گرم
کره 50 گرم
آرد 50 گرم
پنیر چدار رنده شده 175 گرم
پودر خردل 1 قاشق چایخوری
پنیر پارمزان رنده شده 50 گرم
نان خشک شده آسیاب شده 50 گرم
روش تهیه:
* در یک ظرف کوچک، شیر را همراه با پیاز و سیر حرارت دهید تا شیر شروع به جوشیدن کند.
* ظرف را از روی گاز بردارید و سطح آن را بپوشانید تا مواد داخل شیر، طعم خود را آزاد کنند. بعد از حدود 10 دقیقه، شیر را صاف کنید و مواد داخل آن را جدا نمایید.
* ماکارونی را داخل آب در حال جوش بریزید و حرارت گاز را کم کنید تا حدود 10 دقیقه، ماکارونیها نرم شوند. سپس ماکارونی را آبکش کنید و در حالی که آبکش را زیر جریان آب سرد قرار دادهاید، ماکارونیها را با انگشتانتان خوب به هم بزنید تا از هم جدا شوند و به هم نچسبند.
* دمای فر را روی 190 درجه سانتیگراد تنظیم نمایید.
* سطح داخلی یک ظرف نچسب را کاملاً به کره آغشته نمایید.
* 50 گرم کره را در یک ظرف حرارت دهید تا ذوب شود. سپس آرد را داخل آن بریزید و روی حرارت کم، حدود یک دقیقه، آن را مرتب به هم بزنید.
* به تدریج شیر صاف شده را به آرد اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا صاف و یکدست شود. همچنان ترکیب آنها را به هم بزنید تا حدود 3 الی 4 دقیقه روی حرارت بجوشند.
* وقتی ترکیب آرد و شیر کاملاً غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید.
* سپس پنیر چدار و پودر خردل را به آنها اضافه کنید و با چاشنیهای مورد نظرتان آن را مطابق ذائقه خود تنظیم کنید. آنقدر محتویات داخل ظرف را به هم بزنید تا پنیر چدار کاملاً ذوب شود.
* سس پنیر را با ماکارونی ترکیب کنید و خوب به هم بزنید. سپس آنها را داخل ظرفی که آغشته به کره است، بریزید.
* پنیر پارمزان را همراه با پودر نان خشک، روی ماکارونیها بریزید. آنها را به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سطح آن طلایی رنگ شود.
پیشنهاد : میتوانید مقداری قارچ و تره فرنگی را نیز در مقدار کمی کره سرخ کنید و آنها به محتویات ماکارونی اضافه کنید. همچنین میتوانید به جای پنیر پارمزان و پودر نان خشک، روی ماکارونی را با یک لایه گوجه فرنگی خرد شده، بپوشانید.
امیدوارم میل بفرمایید و لذت ببرید.