پاسخ به:به سلامتی ...
به ﺳﻼﻣﺘﯽ ﭘﺪﺭﯼ ﮐﻪ ” ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﻢ ” ﺭﺍ ﺩﺭ ﭼﺸﻤﺎﻧﺶ ﺯﯾﺎﺩ ﺩﯾﺪﯾﻢ ﻭﻟﯽ ﺍﺯ ﺯﺑﺎﻧﺶ ﻫﺮﮔﺯ ﻧﺸﻨﯿﺪﻡ !
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
فکرشو بکن این همه حرف رو کیبورد باشه. . . ولی تو نتونی اون چیزی رو که میخوای. . . اون چیزی که ارومت میکنه. . . اون چیزی که حرف دلته رو. . . تایپش کنی. . . بسلامتی حرفای دلمون که هیچکس ازش خبر نداره...
به سلامتی ، سلامتی همه جمع بلندصلوات
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
به سلامتی کسی که یادش نمیره کجا بوده و الان کجاست
بسلامتیه
همه اوناییکه.... تو این ایّام, خدا توفیق داد.... توبه کردن... بعدشم بخشیدن... تا بخشیده شدن....
سلامتی اونایی که خودشون میدونن چقدر خوب و پاکن و اصلا هم مهم نیست که بقیه چه فکری می کنن !
خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود
"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"
به سلامتی بابایی که از لرزش دستاش دیگه از چای تو استکانش چیزی باقی نمونده ولی وقتی میگه: به من تکیه کن. احساس میکنی کوه رو پشتت داری
به سلامتی خدا که همیشه برا بنده های گناه کارش وقت داره و با مهربونی به حرفاشون گوش میده
سلامتی هرچی خوبه ک بدش مائیم
سلامتی هرچی بزرگه ک کوچیکش مائیم
سلامتی هرچی رفیقه ک اگه قابل بدونه فداییش مائیم!
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﭘﺎﻧﺘﻮﻣﯿﻢ ﺍﺳﺖ، ﺣﺮﻑ ﺩﻟﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﺑﺎﻥ ﺑﯿﺎﻭﺭﯼ ﺑﺎﺧﺘﯽ !
سلامتی همه اونایی که دلشون و حرفشون یه رنگه نه اونایی که فقط دروغاشون قشنگه !
به سلامتی اون فرشته ی خدا که بدون اجازه خدا ثواب مارو مینویسه ولی تا گناه میکنیم به خدا میگه بنویسم؟
خدا میگه نه به یادت باشد شاید توبه کرد
از یه روزی به بعد ، چشمات به چروک های پیشونی پدرت حساس میشه ! به سلامتی پدر …
به سلامتی پیرمردی که ازش پرسیدن عشق چند حرفه گفت چهار حرف همه بهش خندیدن و مسخرش کردن ولی اون زیر لب می گفت حسین
مادر تنها کسی است که می توانی تمام فریادهایت را بر سرش بکشی و مطمئن باشی که هرگز انتقام نمی گیرد ! سلامتی همه مادرا . .
سلامتی استادی که سر جلسه امتحان دید برگم سفیده
اومد در گوشم گفت نگران چی هستی؟ اسمتو بنویس بقیش با من!
ولی حیف بیدار شدم بقیه خوابمو ندیدم
استاد این مدلی نداشتیم ولی یه مراقب توپ تر ازاین داشتیم....خیرببینه
**بسم الله القاصم الجبارین**