0

بررسی فنی نوکیا E75: حرفه ای

 
electroniclibrary
electroniclibrary
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 676
محل سکونت : لرستان

بررسی فنی نوکیا E75: حرفه ای

 جی اس ام آریا :گوشی E75 نوکیا عضو دیگری از خوانواده سری E است که مانند سایر گوشی های این رده ، ویژگی های جدید بسیاری به همراه ندارد . این گوشی دارای صفحه کلید QWERTY است که بطور کشویی از کنار آن باز می شود . بطور کلی می توان گفت که جدیدترین ویژگی گوشی طراحی آن است .
مزایا :

• صفحه نمایش 2.4 اینچ TFT با وضوح QVGA و 16 میلیون رنگ
• صفحه کلید کشویی QWERTY در چهار ردیف
• پشتیبانی از چهار باند GSM و سه باند نسل سوم با HSDPA
• سیستم عامل سیمبین با منوی 3.2 سری 60
• پردازشگر 369 MHZ ARM 11
• سوکت صوتی استاندارد 3.5 میلی متری
• محل کارت حافظه microSD
• دوربین 3.2 مگاپیکسل با کانون اتوماتیک ، کلید اختصاصی دیافراگم ،geotagging  و فیلمبرداری در وضوح VGA در 30fps
• Wi-Fi 802.11 b/ g با تکنولوژی upnp
• گیرنده داخلی GPS و نرم افزار Nokia maps با 3 ماه راهنمای صوتی رایگان
• USB و بلوتوث استریو ( A2DP )
• پوشش فلزی درب باتری
• رادیو FM با RDS
• ویژگی Remote Wipe
• پشتیبانی VOIP مستقل از اپراتور
• ویرایشگر مستندات Office
• سوییچ حالت بین دو صفحه اصلی
• شماره گیری هوشمند

معایب :

• کنترل های کوچک اطراف کلید حرکتی
• کارایی دوربین در حد متوسط است
• اثر انگشت روی قاب جلو باقی می ماند
• کلید دوربین بخوبی عمل نمی کند
• باتری دوام کافی ندارد

طراحی :

نوکیا E75 دارای ویژگی ها و امکانات بسیاری است . در جعبه گوشی یک کارت حافظه 4GB microSD ، کابل USB و شارژر وجود دارد. در بسته بندی این گوشی مانند نوکیا E71 ، جلد چرمی مشاهده نمی شود . هندس فری موجود در جعبه یک تکه ای است یعنی نمی توان آن را با هدست دیگری استفاده کرد . دفترچه راهنمای گوشی و CD نرم افزاری نیز به همراه سایر موارد در جعبه نوکیا E75 قرار دارد .
        

بدلیل وجود صفحه کلید کشویی QWERTY در این گوشی اندازه آن کمی بزرگ است . ابعاد این مدل نوکیا 111.8 x 50 x 14.4 میلی متر می باشد . نوکیا E75 حدود دوازده گرم سنگین تر از E71 است . طراحی باریک و بلند نوکیا E75 توجه افراد بسیاری را جلب می کند . قاب پشت گوشی فلزی است و قاب جلوی آن نیز ساختار خاص خود را دارد . صفحه کلید عددی از پلاستیک ساخته شده است که تا حدودی نامرغوب بنظر می رسد و سبک خاص گوشی های سری E را به همراه ندارد . صفحه کلید کشویی QWERTY دارای حاشیه کروم است که در صورت باز بودن صفحه کلید نیز اندازه گوشی جمع و جور به نظر می رسد و کار با آن راحت است .
            

حسگر نور محیط و دوربین مکالمه تصویری در بالای قاب جلوی گوشی و در دو طرف خروجی صدای گوشی قرار دارند . صفحه نمایش 2.4 اینچ در پایین آنها مشاهده می شود که کلید حرکتی بدنبال آن قرار گرفته است و به راحتی مورد استفاده قرار می گیرد . یک LED در مرکز وجود دارد که قابل برنامه ریزی است و از آن می توان برای نشان دادن رویدادهای ناموفق استفاده کرد . همچنین بعنوان نور Stand by بکار می رود . هشت کلید سیستم وجود دارد که با کلید حرکتی در یک سطح می باشد . این کلید ها شامل دو کلید Call و End و دو Softkey است . کلید End در این گوشی بر خلاف نوکیا E71 بعنوان کلید روشن / خاموش نیز بکار می رود .
    

نوکیا E71 کلید جداگانه ای به این منظور دارد . سایر کلید های اطراف کلید حرکتی شامل کلید منو ، backspace و کلید های لمسی سری E برای تقویم و پیام رسانی است . دو کلید آخر را می توان برنامه ریزی کرد و برای هر یک از آنها دو فرمان تعیین نمود . نخستین فرمان با فشار دادن کوتاه کلید و دومین فرمان با فشار دادن و نگه داشتن آن اجرا می شود . کلید های اطراف کلید حرکتی اندازه کوچکی دارند و هر جفت از آنها در یک قطعه پلاستیکی قرار گرفته اند که دارای یک مرکز مشترک است و گاهی به اشتباه فشار داده می شود . چهار جهت کلید حرکتی نیز در موقع استفاده کمی متزلزل بنظر می رسد .

پورت microUSB و محل کارت حافظه microSD در طرف چپ گوشی وجود دارد . این دو پورت دارای پوشش پلاستیکی است که مانع ورود گرد و غبار به آن می شود . پوشش ها بخوبی در محل مربوطه محکم شده اند.
            

پورت استاندارد شارژر در قسمت پایین گوشی قرار دارد که میکروفن نزدیک به آن در لبه پایین مشاهده می شود .
    

چهار کلید و محل بند گوشی در طرف راست E75 وجود دارد که این کلید ها شامل دو کلید ولوم ، کلید میانبر فرمان صوتی و کلید دوربین است . کلید دوربین از کارایی کامل برخوردار است و دارای حالت های کانون اتوماتیک ، half-Press و راه اندازی دوربین است . کلید دوربین ساختار مناسبی ندارد و برای گرفتن عکس باید حدود 4 تا 5 ثانیه پیش از فعال شدن دوربین آن را فشار دهید .
    

سوکت صوتی استاندارد 3.5 میلی متری در بالای گوشی نوکیا E75 قرار دارد که این سوکت دارای پوشش محافظ نیست.
    

درب باتری در قاب پشت گوشی فلزی است و پلاستیک مات اطراف آن را فرا گرفته است . بلندگو و لنز دوربین 3 مگاپیکسل در قاب پشت گوشی مشاهده می شود . فلش LED و آینه کوچک خودنگاره نزدیک لنز قرار دارند.
        

درب باتری به آسانی برداشته می شود و به این منظور باید قفل موجود در پایین گوشی را بطور کشویی باز کنید . باتری گوشی از نوع Li-Ion BL-4u با توان 1000 mAh است . در صورت استفاده از ویژگی هایی مانند Wi-Fi و GPS و برقراری چند تماس ، باید هر روز گوشی را شارژ کنید .

قاب جلوی گوشی اثر انگشت را نشان می دهد در حالی که قاب پشت آن زیبایی خاص خود را دارد . ساختار کلی گوشی از استحکام کافی برخوردار است و کار کردن با آن اسان می باشد . 

شنبه 20 آذر 1389  12:37 PM
تشکرات از این پست
electroniclibrary
electroniclibrary
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 676
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:بررسی فنی نوکیا E75: حرفه ای

 صفحه نمایش :

صفحه نمایش نوکیا E75 دارای کیفیت تصویر عالی است . میزان روشنایی صفحه نمایش و کنتراست آن رضایت بخش است اگر چه به پای گوشی iphone یا مدل های جدید Blackberry نمی رسد . اندازه صفحه نمایش 2.4 اینچ و وضوح آن QVGA می باشد . خوانایی صفحه نمایش زیر نور مستقیم خورشید در حد مطلوب است و در صورت محو شدن رنگ ها نیز صفحه نمایش بخوبی خوانده می شود .
        

صفحه کلید :

اندازه کلیدها در صفحه کلید کاراکتری نوکیا E75 کوچک است . در این گوشی در واقع چهار صفحه پلاستیکی کوچک وجود دارد . تمامی کلیدها بخوبی واکنش نمی دهند . ردیف پایین کلید ها نیز از فضای کافی بر خوردار نیست و به این منظور انگشت کاربر هنگام استفاده از آنها سر می خورد . صفحه کلید QWERTY ساختار مناسبی دارد و به این منظور کمتر از صفحه کلید کاراکتری استفاده می شود . صفحه کلید QWERTY دارای چهار ردیف با کلید های بزرگ است که کلید های آن به مراتب بهتر از صفحه کلید کاراکتری واکنش می دهند . کاما ، @ و نقطه هر یک دارای کلید های جداگانه ای می باشند .
        

با باز کردن صفحه کلید QWERTY به آسانی می توان تایپ کرد و تعداد گوشی های کمی برای رقابت با آن وجود دارند . E75 از نظرسهولت تایپ مانند مدل های E90 نوکیا و HTC Touch Pro است . در این گوشی گزینه های قابل تنظیم بسیاری برای ویژگی کشویی وجود دارد . می توان گوشی را طوری تنظیم کرد تا با باز کردن درب کشویی آن یک نرم افزار اجرا شود و با بستن درب دوباره به صفحه اصلی برگردد .
    

ساختار منو :

نوکیا E75 دارای سیستم عامل سیمبین 9.3 با سومین نسخه منوی سری 60 است که بر خلاف نوکیا E71 از Feature Pack 2 پشتیبانی می کند . اگر چه در عمل تفاوت چندانی میان FP1 و FP2 حس نمی شود . نوکیا E75 دارای پردازشگر 369 MHZ است که در گوشی های سیمبن نشان دهنده سرعت بالای مرور در منو ها است و به این معنی است که فرمان کلید ها سریعا اجرا می شود . E75 دارای آیکن های جدید سری 60 است که شبیه آیکن های پنجمین نسخه سری 60 می باشند و ویژگی های جدیدی را بر اساس شتاب سنج بهمراه دارد که شامل چرخش اتوماتیک صفحه نمایش ، قطع صدای زنگ تماس و آلارم با برگرداندن گوشی یا ضربه زدن به صفحه نمایش است . تنظیمات زیادی نیز برای درب کشویی گوشی وجود دارد .
            

منوی اصلی گوشی دارای دو حالت مشاهده است که یکی بصورت ماتریس 4×3 از آیکن ها و دیگری بصورت لیست می باشد . در این گوشی مانند سایر مدل های نوکیا آیکن های انیمیشین وجود ندارد که در این قسمت نیز بار دیگر بر کاربرد تجاری و کاری گوشی تاکید شده است . کاربر می تواند اندازه فونت را تغییر بدهد.
    

با باز و بسته کردن درب کشویی یا استفاده از شتاب سنج می توان بین حالت عمودی و افقی در هر منو سوئیچ نمود. شتاب سنج طبق پیش فرض غیر فعال است و باید از منوی تنظیمات آن را فعال نمایید . دایره نزدیک به آیکن نرم افزار در حال اجرا نشان معروف دیگری از سیمبین است که به کاربر یادآوری می کند برنامه های غیر ضروری را که در زمینه در حال اجرا می باشند ، ببندد . حالت Stand by فعال روش ساده ای برای اضافه کردن میانبر به تمامی نرم افزار های مورد نظر در صفحه اصلی است . به منظور دسترسی سریع تر می توان میانبرهایی برای وب سایت های دلخواه تعیین نمود .
    

همچنین می توان حداکثر 14 نوع هشدار متفاوت را از باکس ایمیل و پست صوتی یا در تقویم ، لیست To-do ، نرم افزار پخش موسیقی و رادیو FM فعال کرد . اینکه چه تعداد از این 14 هشدار نشان داده شود نیز قابل تنظیم است . کاربر می تواند کلید های لمسی پیام رسانی و تقویم را برای دسترسی به ویژگی های دلخواه خود تنظیم نماید ( دو ویژگی برای هر کلید ) . ویژگی دو Softkey نیز قابل تغییر است . اگر مایل به استفاده از حالت Stand by فعال نیستید می توانید به تم اصلی برگردید یا به تم جدید سوئیچ کنید . تم اصلی به کاربر امکان می دهد تا میانبر هایی را برای هر یک از جهت های کلید حرکتی تعیین کند در حالی که تم Talking جدید چهار میانبر را به صفحه اصلی می آورد و به کاربر می گوید که انتخاب فعلی او چیست . پس از وارد شدن به هریک از منو ها نیز نام منو و در بعضی موارد اطلاعات سودمند دیگری را بیان می کند . برای مثال پس از وارد شدن به نرم افزار ساعت ، زمان فعلی را اعلام می نماید .
    

کار با تم Talking ( سخنگو ) بدون نگاه کردن به گوشی به آسانی انجام می شود و در زمان رانندگی استفاده از آن بسیار مناسب است . ویژگی جالب دیگر گوشی های جدید سری E امکان سوئیچ بین دو Setup مختلف گوشی است . هریک از آنها را می توان با نرم افزارهای صفحه اصلی و تم خود شخصی نمود تا بدین ترتیب یک پروفایل سرگرمی و یک پروفایل کاری در اختیار کاربر قرار گیرد که با یک کلیک می توان بین آنها سوئیچ کرد . حافظه داخلی گوشی 85 MB است که یک کارت حافظه 4GB microSD نیز در جعبه آن قرار دارد . دسترسی به هر یک از فایل ها و نرم افزارهای روی کارت حافظه با سرعت کافی انجام می گیرد و تفاوتی با دسترسی به فایل ها در گوشی ندارد. سیستم داخلی تشخیص صدا نیز وجود دارد که با کلید اختصاصی در کنار گوشی فعال می شود و کاملا مستقل از بلندگو است . این ویژگی درصد بالایی از فرمان های کاربر را تشخیص می دهد .
        

ویژگی Remote Lock به کاربر امکان می دهد تا در صورت گم شدن گوشی یا به سرقت رفتن آن با فرستادن یک پیام SMS کد گذاری شده گوشی را از راه دور قفل کند . پس از سه بار تلاش ناموفق برای باز کردن قفل آن تمامی اطلاعات مهم و حساس گوشی پاک می شود و کسی به آنها دسترسی پیدا نمی کند . این گوشی دارای دو تم از پیش نصب شده است و به منظور تغییر رنگ و آیکن ها باید تم های جدید را از اینترنت دانلود کنید . 

شنبه 20 آذر 1389  12:38 PM
تشکرات از این پست
electroniclibrary
electroniclibrary
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 676
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:بررسی فنی نوکیا E75: حرفه ای

 تماس و دفترچه تلفن :

دفترچه تلفن E75 نوکیا خیلی متفاوت از مدل E71 نیست . دفترچه تلفن این گوشی تعداد نامحدودی از مخاطبین و زمینه های اطلاعات را ذخیره می کند . کل حافظه موجود برای ذخیره مخاطب و اطلاعات مربوطه قابل استفاده است . مخاطبین را می توان بر اساس اسم کوچک یا اسم فامیل مرتب کرد و با تایپ کردن تدریجی نام مخاطب ، آن را جستجو نمود . کاربر می تواند مخاطبین ذخیره شده در سیم کارت ، شماره های سرویس یا مخاطبین ذخیره شده در حافظه گوشی را برای مشاهده انتخاب نماید یا تمام آنها را بطور همزمان مشاهده کند . جستجوی پیشگویانه ، پشتیبانی از پایگاه داده مخاطب و گروه بندی مخاطبین نیز وجود دارد .
            

گزینه جالب دیگر ، تنظیمات برای جستجوی مخاطبین روی یک سرور راه دور مانند Mail for Exchange یا Intellisync است . زمینه های از پیش تنظیم شده بسیاری برای ویرایش یک مخاطب فراهم شده است و کاربر می تواند هر یک از آنها را به تعداد دفعات مورد نیاز تکرار کند . امکان ایجاد زمینه های جدید نیز وجود دارد . برای هر یک از مخاطبین نیز می توان زنگ و ویدئوی شخصی تعیین کرد . در صورت تمایل می توان مخاطبین را گروهبندی کرد و برای هر گروه یک زنگ خاص تعیین نمود .
            

نرم افزار log تماس حداکثر 20 تماس را در هریک از نوار های ارسالی ، دریافتی و ناموفق ذخیره می کند که با فشار دادن کلید Call در حالت Standby می توان به آن دسترسی پیدا کرد . اگر از منوی اصلی به نرم افزار log بروید لیستی از تمامی ارتباطات شبکه در 30 روز گذشته را نشان می دهد که شامل پیام ، تماس و انتقال داده است . کاربر می تواند ورودی های دفترچه تلفن را بر اساس مخاطب یا نوع تفکیک کند که این ویژگی در زمان جستجوی یک تماس خاص ، سودمند می باشد . در نوکیا E75 کیفیت صدا در طول مکالمه واضح و بدون نویز است . ویژگی شماره گیری هوشمند نیز وجود دارد که به جستجوی سریع یک مخاطب بطور مستقیم از صفحه نمایش Stand by کمک می کند . برای استفاده از این ویژگی کافی است تا چند حروف را تایپ کنید تمامی مخاطبینی که اسم کوچک یا بزرگ آنها دارای آن حروف است نشان داده شوند . استفاده از صفحه کلید و صفحه مجازی روی صفحه نمایش بهترین روش برای دسترسی به مخاطبین است که حتی نیاز به باز کردن دفترچه تلفن نمی باشد .
    

نوکیا E75 دارای ویژگی پیشرفته Communication Manager نیست و می توان آن را بطور رایگان از مرکز دانلود نوکیا دریافت نمود . با استفاده از این ویژگی می توان تنظیمات مختلفی را انجام داد و پروفایل های مختلف زنگ را تعیین کرد که در یک زمان خاص فعال می شوند . همچنین می توان عملکرد گوشی را در زمان رد تماس بصورت بوغ اشغال ، رد تماس با SMS یا منشی تلفنی تنظیم کرد. نوکیا E75 از VOIP نیز پشتیبانی می کند که فقط کافی است تا اطلاعات حساب را وارد نمایید .
            

پیام :

گوشی های سری E عمدتا به منظور پیام رسانی و بر قراری ارتباط طراحی شده اند . صفحه کلید QWERTY این گوشی و پشتیبانی نرم افزاری آن را با یک دستگاه پیام رسان تبدیل کرده است . در بخش پیام رسانی نوکیا E75 یک ویرایشگر مناسب ، ورودی پیشگویانه و اصلاح خطا نیز وجود دارد . سه ویرایشگر پیام برای SMS و MMS ، پیام های صوتی و ایمیل وجود دارد . ویرایشگر SMS یک نرم افزار آشنا برای تمامی تلفن های هوشمند سری 60 سیمبین است که شمارشگر آن تعداد کاراکتر های با قیمانده از حد 160 کاراکتر را نشان می دهد . شاخص داخل پرانتز نیز تعداد بخش های جداگانه ای را که پیام برای ارسال به آن تقسیم می شود ، نشان می دهد . گزارش تحویل پیام را نیز می توان فعال کرد . پس از رسیدن پیام به مخاطب ، گزارش آن به صورت PoP-UP روی صفحه نمایش ظاهر می شود و در پوشه جداگانه ای در زیر منوی پیام ذخیره می گردد . اگر بدون ارسال شدن پیام از ویرایشگر خارج شوید از شما می خواهد که آن را در پوشه Drafts ذخیره کنید یا آن را حذف نمایید.
    

با اینکه پیام صوتی نوعی از MMS است دارای یک ویرایشگر اختصاصی می باشد که امکان ضبط پیام در همان لحظه یا استفاده از یک کلیپ صوتی از پیش ضبط شده را فراهم می کند . ایمیل بارزترین قابلیت این گوشی است و نوکیا در کنگره جهانی موبایل 2009 برای نخستین بار email client پیشرفته خود را به نمایش گذاشت. این یک نرم افزار قابل دانلود است که از آن می توان برای ارتقاء E71 نیز استفاده کرد .

email client جدید دارای ظاهر بهتر و سازماندهی بیشتر در پیام رسانی است . هر یک از پوشه های صندوق پستی را می توان بر اساس معیارهای کاربر مرتب کرد و سپس در صورت نیاز آنها را جستجو نمود . همچنین می توان پیش نمایش پوشه ها را بطور دلخواه انتخاب کرد و آنها را شخصی نمود . مانند تعداد کادرهایی که به هر ورودی داده می شود و یا استفاده از تفکیک کننده عنوان email client از استانداردهای شخصی و مشترک ایمیل مانند Gmail ، Yahoo!Mail و ... پشتیبانی می کند .
    

رمزی کردن و پشتیبانی VPN موبایل برای برقراری ارتباط با اینترانت مطمئن فراهم شده است . نوکیا اعلام کرد از آنجایی که یک سرویس push email همانند Blackberry Connect را ارائه می دهد و اکنون رقیب مستقیم این کمپانی محسوب می شود مانند مدل های E71 و E66 نوکیا از Blackberry Connect در این گوشی پشتیبانی نمی شود . نوکیا E75 دارای تنظیمات ساده ای برای ایمیل است و در صورت استفاده از سرویس عمومی ایمیل فقط کافی است تا آدرس ایمیل و رمز خود را وارد کنید . نوکیا E75 تمامی تنظیمات مربوطه را در کوتاهترین زمان دانلود می کند .
        

موسیقی و رادیو :

از یک گوشی تجاری مانند E75 نوکیا انتظار نمی رود که دارای امکانات پیشرفته موسیقی باشد اگر چه نرم افزار پخش موسیقی در این گوشی بخوبی عمل می کند . کلید حرکتی نبود کلید های اختصاصی موسیقی را تا حدودی جبران کرده است . نرم افزار پخش موسیقی از فرمت های صوتی بسیاری پشتیبانی می کند که شامل +MP3 ، AAC ، eAAC و WMA است . این برنامه بطور بی سیم با لیست های M3U کار می کند و فایل های انتقال داده شده با انتخاب گزینه refresh به آسانی به فهرست موسیقی اضافه می شوند . تراک ها بطور اتوماتیک بر اساس خواننده ، آلبوم ، نوع و آهنگساز تفکیک می شوند و جستجوی تراک ها با تایپ کردن تدریجی صورت می گیرد .
        

تراک ها از طریق بلوتوث ، USB یا با دانلود ساده به نوکیا E75 آپلود می شوند. به این منظور می توان از کارت خوان استفاده کرد و آنها را مستقیما به کارت حافظه انتقال داد. گوشی پس از تکمیل انتقال USB بطور اتوماتیک تراک های جدید موسیقی را جستجو می کند و در صورت تایید کاربر، تراک های جدید را به فهرست موسیقی اضافه می کند .
نرم افزار پخش موسیقی دارای پنج گزینه برای پیش تنظیمات اکولایزر و همچنین گزینه های مگاباس و جلوه ویژه استریو است . در صورت تمایل می توان پیش تنظیمات جدید برای اکولایزر ایجاد نمود . نوکیا E75 از پروفایل A2DP بلوتوث نیز پشتیبانی می کند که امکان گوش دادن به موسیقی با هدست استریوی بلوتوث را فراهم می نماید .
    

نوکیا E75 دارای Real Player برای پخش کلیپ های ویدئویی است . نرم افزار پخش ویدئو در حالت عمودی یا افقی تمام صفحه کار می کند .

ویژگی های Softkey در حالت تمام صفحه پنهان است و با فشار دادن یک کلید به صورت POP-UP ظاهر می شود . اندازه نسبتا بزرگ صفحه نمایش و پشتیبانی از کلیپ های ویدئویی MP4 تجربه خوبی را در اختیار کار بر قرار می دهد ، اگر چه نوکیا E75 از Divx و XViD پشتیبانی نمی کند . خوشبختانه پیدا کردن نرم افزار برای نسخه 3.2 سری 60 که از این رمز گذارها پشتیبانی می کند بسیار ساده است .
    

نوکیا E75 از رادیو FM استریو با RDS پشتیبانی می کند که مانند سایر گوشی های FP2 با همین نرم افزار کنترل می شود . رادیو در E75 در مقایسه با E71 دارای چندین گزینه از تنظیمات جدید است . نرم افزار در زمان اجرا موفعیت مکانی کاربر را سوال می کند تا فرکانس های مناسب آن محل را تنظیم نماید . رادیو FM بطور اتوماتیک ایستگاههای موجود در منطقه را اسکن و ذخیره می کند . می توان گوشی را تنظیم کرد تا در طول مسافرت بطور اتوماتیک فرکانس های دیگر را جستجو نماید . در صورت برقراری ارتباط اینترنتی می توان از طریق میانبر موجود در نرم افزار رادیو در صفحه اصلی به رادیویی اینترنتی دسترسی پیدا کرد .

شنبه 20 آذر 1389  12:39 PM
تشکرات از این پست
electroniclibrary
electroniclibrary
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 676
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:بررسی فنی نوکیا E75: حرفه ای

 دوربین :

نوکیا E75 به یک دوربین 3 مگاپیکسل با کانون اتوماتیک و فلش LED مجهز است . شاید این ویژگی ها روی کاغذ در خور توجه باشد اما در عمل اینطور نیست . فلش LED قدرت کافی ندارد و محدوده کوچکی را روشن می کند . لنز دوربین پوشش محافظ ندارد و نشان می دهد که شیشه روی لنز در فاصله زمانی کوتاهی خراشیده می شود . کلید اختصاصی دوربین ساختار مناسبی ندارد و نرم افزار دوربین را با تاخیر فعال می کند بهترین بخش دوربین در نوکیا E75 منوی آن است . دوربین دارای منوی نواری است و تنظیمات بسیاری دارد که شامل تنظیم دستی رنگ سفید ،حساسیت Iso ، میزان نوردهی ، تنظیمات کنتراست و شدت نور ، جلوه های ویژه مختلف و رنگ سایه است .
    

در نمایاب می توان از خطوط شطرنجی استفاده کرد تا در کادر بندی عکس ها به کاربر کمک کند و با قراردادن سوژه یا محل مورد نظر نزدیک خطوط یا روی آن عکس ها حرفه ای تر و زیبا تر بنظر می رسند . حالت عکس گرفتن متوالی و Self-Timer ( زمان دادن به دوربین برای گرفتن عکس ) نیز وجود دارد . فلش را می توان در چهار وضعیت اتوماتیک ، همیشه روشن ، کاهش قرمزی چشم و همیشه خاموش تنظیم کرد . راهنمایی هایی با فونت کوچک ظاهر می شود تا کاربر در هر لحظه در جریان عملکرد گوشی قرار دهد . کاربر می تواند نوار ابزار و میانبر های روی آن را شخصی کند . تصاویر گرفته شده با دوربین E75 نوکیا کیفیت پایینی دارند . دوربین در وضوح VGA در 30FPS فیلمبرداری می کند که ویدئو ها در مقایسه با عکس ها کیفیت بهتری دارند .
    

سایر امکانات :

گالری عکس در نوکیا E75 دارای حالت سه بعدی چرخان نیست . تفاوتی بین گالری نوکیا E71 و E75 وجود ندارد . کاربر به راحتی می تواند در تصاویر مرور کند و حداکثر تا 8 برابر آن را بزرگنمایی نماید .
        

مرور در تصاویر و زوم از سرعت کافی برخوردار است و با فایل های بزرگ نیز مشکل ندارد . ویژگی های مدیریت فایل در گالری بسیار گسترده تر است و حتی شامل ارسال چندین فایل در یک زمان نیز می باشد .
    

نوکیا E75 برای انتقال داده از گزینه های کافی برخوردار است . از گزینه های ارتباطی این گوشی می توان به مادون قرمز ، بلوتوث 2.0 ، USB 2.0 ، Wi-Fi و نسل سوم اشاره کرد . برای انتقال سریع داده شبکه از نسل سوم با HSDPA پشتیبانی می شود . امکان جابجایی کارت حافظه در زمان روشن بودن گوشی وجود دارد که در بعضی موارد سریعترین روش برای انتقال داده است .
مرور در اینترنت با یک تلفن هوشمند نوکیا تجربه بسیار خوبی است . نوکیا E75 اکثر صفحات وب را درست مانند desktop کامپیوتر نشان می دهد . کنترل مکان نمای مجازی ماوس آسان است و بخوبی کار می کند .

کنترل کلید حرکتی به راحتی جویستیک سامسونگ یا trackball در Blackberry نیست با اینحال کارایی آن رضایت بخش است . یک نقشه کوچک را می توان فعال کرد تا به مرور در سایت های بزرگ کمک کند . میزان زوم نیز فقط با چند بار فشار دادن کلید قابل تنظیم است . مرورگر وب حالت مشاهده تمام صفحه را نیز ارائه می دهد .
    

مرورگر E75 از جاوا و FLash پشتیبانی می کند . کاربر می تواند ویدئوی Flash را در نسخه های کامل YouTube و مانند آنها مشاهده کند که این از مهمترین مزایای نوکیا در مقایسه با Blackberry محسوب می شود .
    

مدیریت زمان یکی دیگر از ویژگی های گوشی های تجاری است . نوکیا E75 دارای یکی از پبچیده ترین بسته های organizer است و نرم افزار های سودمند بسیاری به همراه دارد . تقویم دارای چهار حالت مشاهده است که شامل to-do ، تصویر هفته ، روز و دستور کار می باشد . پنج نوع رویداد را می توان در تقویم تنظیم کرد که عبارتند از جلسه ، درخواست جلسه ، یادداشت ، سالروز و To- do . حالت مشاهده دستور کار گزینه جدیدی در گوشی های نوکیا است و این امکان را فراهم می کند تا تاریخ های ماه و رویدادهای روز انتخابی بطور همزمان روی صفحه نمایش ظاهر شوند . هر رویداد دارای زمینه های خاص خود است که بعضی از آنها امکان فعال شدن آلارم را در زمان از پیش تنظیم شده فراهم می کنند تا بصورت یاد آوری عمل کند . کاربر می تواند نوع هماهنگی را بصورت خصوصی یا عمومی تنظیم کند .
            

نرم افزار Mobile Office از فایل های Word ، Excel و Powerpoint پشتیبانی می کند . بر خلاف اکثر گوشی های نوکیا ، ویرایش مستندات خارج از باکس صورت می گیرد .
        

یکی از برنامه های از پیش نصب شده در نوکیا E75 ، خواننده PDF است . Zip Manager نیز امکان استخراج مستقیم فایل های آرشیو شده از گوشی را فراهم می کند .
    

سایر نرم افزار های سازماندهی و مدیریت زمان شامل مبدل واحد ، ماشین حساب ، ضبط صوت و یادداشت است . نرم افزار ActiveNotes امکان اضافه کردن محتوای چند رسانه ای به یاداشت ها را فراهم می نماید .
        

نرم افزار آلارم تعداد زیادی آلارم را تنظیم می کند که هر یک نام و زمان اجرای خود را دارد . از منوی تنظیمات می توان وقفه های زمانی آلارم را بطور شخصی تنظیم نمود .
        

نرم افزار مفید Search نیز وجود دارد که دارای جایگاه خاص خود در منوی Stand by فعال است . این نرم افزار تقریبا هر آیتم در گوشی را بر اساس کلمه کلیدی ارائه شده پیدا می کند . هر بیت از داده از پیام تا تنظیمات چک می شود و نتایج آن بصورت فهرست قابل مشاهده است .
        

نوکیا E75 دارای یک فرهنگ لغت با پایگاه داده غنی است . زبان پیش فرض آن انگلیسی است که کاربر می تواند زبان های بسیار دیگری را بطور رایگان از اینترنت دانلود کند .

نوکیا E75 با گیرنده داخلی GPS تکمیل می شود . A-GPS و نرم افزار از پیش نصب شده نقشه های نوکیا نیز وجود دارند . نسخه 2.0 نقشه های نوکیا (Nokia Maps ) پوشش دقیق نقشه از تعدادی زیادی کشور را ارائه می دهد و گزینه هایی مانند اطلاعات ترافیک ، راهنمای شهر و ... را به همراه دارد . گزینه های دیگر را باید بطور جداگانه خریداری کرد . راهنمایی صوتی نیز پس از دوره آزمایشی غیر فعال می شود . این نرم افزار ظاهر مناسبی دارد و الگوریتم های برنامه ریزی مسیر آن را به راحتی می توان شخصی کرد .
    

می توان از جاده های دارای عوارضی ، تونل ها و گذرگاهها استفاده نکرد . کاربر می تواند سریعترین یا کوتاهترین مسیر را انتخب نماید . نرم افزار نقشه های نوکیا برای تعیین مسیر در پیاده روی نیز مناسب است . کاربر می تواند گیرنده GPS را غیر فعال کند و از گوشی بعنوان یک نقشه الکترونیک استفاده نماید . بطور کلی می توان گفت که کارایی GPS در E75 نوکیا رضایت بخش است و حساسیت GPS در حد مطلوب می باشد . 

شنبه 20 آذر 1389  12:40 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها