كربكندي:پيشنهاد سرمربيگري تيم جوانان در حد حرف بود
كربكندي:پيشنهاد سرمربيگري تيم جوانان در حد حرف بود
سرمربي اسبق تيم فوتبال راهآهن شهرري گفت: پيش کشيدن پيشنهاد سرمربيگري تيم ملي جوانان فقط در حد حرف بود.
|
|
|
رسول کربکندي پيشنهاد سرمربيگري تيم فوتبال جوانان از سوي فدراسيون به وي را در حد حرف دانست و اظهار کرد: مدتي پيش واسطهاي در اين باره با بنده صحبتي کرد که کاملا در حد حرف بود. من هم که نقاط ابهامآميزي زيادي در اين قضيه برايم وجود داشت، چندين سوال کلي و مهم درباره هدفگذاريها، رويکرد، اينکه برپايه چه مسايلي اين پيشنهاد مطرح شده و... را بيان کردم که پاسخي هم از فدراسيون برايم نيامد. پس از آن ديدم مطالبي در اينباره در برخي روزنامهها به چاپ رسيده است.
وي افزود: من معتقدم که بهتر است جوانها کار با اين رده سني را انجام دهند؛ اما اگر پيشنهاد رسمي در اين زمينه وجود داشته باشد، پذيرش آن نيازمند صحبتها، بررسيها و دقت بسيار بيشتري نسبت به قبول مسووليت يک تيم باشگاهي است. مربيگري در اين رده حساس و نيازمند شرايط خاص خود است.
سرمربي اسبق تيم راهآهن با بيان اينکه به رغم راي کميته انضباطي و خواهشهاي انصاريفرد براي مهلت گرفتن دوباره، هنوز حقم را از اين تيم نگرفتهام، به ايسنا گفت: قرارداد من با باشگاه راهآهن 350 ميليون تومان بود که پس از برکناري و اعاده حق از سوي اينجانب کار به کميته انضباطي کشيد؛ سرانجام با فشار زيادي که محمدحسن انصاريفرد (مديرعامل باشگاه راهآهن) و مجتبي شريفي (رييس کميته انضباطي) براي تخفيف گرفتن داشتند، 150 ميليون تومان اين مبلغ را بخشيدم. پس از آن قرار شد تا ظرف پنج، شش روز 200 ميليون مانده را پرداخت کنند که انصاريفرد دوباره اصرار و خواهشهاي فراواني داشت تا مهلت يکماهه براي پرداخت آن بگيرد. کميته انضباطي هم در جريان بود و قرار شد اگر پول را ندادند با کسر امتياز مواجه شوند.
وي ادامه داد: در نهايت قبول کردم اما همانطور که پيشبيني ميکردم در پايان مهلت يکماهه باز هم پول پرداخت نشد که مجبور شدم دوباره نامهاي را به کميته انضباطي بنويسم. پس از مدتي کميته انضباطي حدود ده دوازده روز پيش با علم به اينکه گذشتهاي زيادي براي باشگاه راهآهن قايل شده بودم، حکم به پرداخت کل مبلغ 350 ميليون تومان توسط انصاريفرد را داد که در غير اين صورت بيشک کسر امتياز در انتظار تيم فوتبال راهآهن خواهد بود. طبق قرارداد بنده کل مبلغ 350 ميليون تومان بايد در سه مرحله پرداخت کنند که مرحله نخست چهارماه پيش بود، مرحله بعدي نيمفصل و مرحله سوم در پايان ليگ است که اکنون موعد پرداخت دو مرحله آن رسيده است. اگر اين دو مرحله پرداخت نشود، کميته انضباطي تهديد به کسر امتياز کرده است.
کربکندي با انتقاد از برخورد با باشگاههاي متخلف، گفت: برايم سوال است که چرا قراردادهاي قانوني به ثبت رسيده، اجرا نشده و برخوردها هم تا اين حد طول ميکشد. متاسفانه بنده با باشگاهي طرف هستم که عدم راستگويي در آن به بالاترين حد خود وجود دارد. همه توافقها در حد حرف است و هميشه قول و وعده ميدهند. اکنون ميشنوم پس از هفته هجدهم ليگ، برخي از بازيکنان راهآهن تنها ده پانزده درصد از قرادادشان را گرفتهاند. مديريت اين باشگاه فقط قول ميدهد. متاسفانه عدم راستگويي به ابزاري براي مديريت کردن تبديل شده است.
وي خاطرنشان کرد: برخورد نهادهاي نظارتي و رسمي بايد به گونهاي باشد که باشگاههاي متخلف کسر امتياز را جدي بگيرند. بنده حتي درخواست دادم که از سهم درآمدهاي تبليغاتي باشگاه راهآهن در فدراسيون، بدهياش پرداخت شود که ظاهرا به دليل بدهي ديگر راهآهن به فدراسيون بخشي از آن سهم، تسويه شده به حساب ميآيد.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
شنبه 20 آذر 1389 12:24 PM
تشکرات از این پست