0

نوروز در کلام امام صادق (ع)

mahdyyar110
mahdyyar110
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 327

پاسخ به:نوروز در کلام امام صادق (ع)

خب ایشون نگفتند که در بانکها ربا وجود ندارد گفته اند اگر کسی وام ربوی گرفت آن را مالک میشود نه اینکه اصلا در بانکها معامله ربوی صورت نمیگیرد

فقط حیدر امیر المومنین است

شنبه 9 فروردین 1393  12:44 AM
تشکرات از این پست
ashena_73
ashena_73
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1004

نقل قول mahdyyar110

خب ایشون نگفتند که در بانکها ربا وجود ندارد گفته اند اگر کسی وام ربوی گرفت آن را مالک میشود نه اینکه اصلا در بانکها معامله ربوی صورت نمیگیرد

پسر خوب اینو که من همون گفتم...داری حرف منو به خودم میزنی؟

دوشنبه 11 فروردین 1393  10:32 AM
تشکرات از این پست
mahdyyar110
mahdyyar110
کاربر برنزی

اصلا شما اصل بحثو گم کردی بحث سر این بود که چرا مراجع درباره نوروز چیزی نمیگن بنده هم گفتم چون مردم گوش نمیدهند مثل جریان بانکها که معاملات ربوی در آن وجود دارد و لی  مراجع هر چی هم بگن کسی گوشش بدهکار نیست به خاطر همین درباره نوروز که صد در صد قبول نمیکنن

سه شنبه 12 فروردین 1393  1:51 PM
تشکرات از این پست
ashena_73
ashena_73
کاربر نقره ای

نقل قول mahdyyar110

اصلا شما اصل بحثو گم کردی بحث سر این بود که چرا مراجع درباره نوروز چیزی نمیگن بنده هم گفتم چون مردم گوش نمیدهند مثل جریان بانکها که معاملات ربوی در آن وجود دارد و لی  مراجع هر چی هم بگن کسی گوشش بدهکار نیست به خاطر همین درباره نوروز که صد در صد قبول نمیکنن

خوب چیزی نیست که نمیگن دیگه..شما از سکوتشون چیزی استنباط میکنین؟؟؟؟؟؟

عجب حرفی میزنی...مگه به گوش کردن مردمه....اگه مردم نماز نخونن دیگه هیشکی نباید بگه نماز بخونین؟؟؟؟

پسر خوب...شما باز فتوای خودت رو میدی....طبق فتوای مقام معظم رهبری (ولی فقیه) "تمامی" بانک هایی که طبق قوانین مجلس شورای اسلامی و تایید شورای نگهبان فعالیت میکنن کار غلطی نمیکنن!!!

الان باز بیا سر حرف اولت.....

سه شنبه 12 فروردین 1393  6:38 PM
تشکرات از این پست
mahdyyar110
mahdyyar110
کاربر برنزی

یعنی شما اعتقاد داری شورای نگهبان معصومه .............چند نفر مجتهد کامل تو شورای نگهبانه ..............چند تا مرجع دارن میگن آقا کار بانکها حرامه ...........یعنی اونا نمیفهمن شورای نگهبان وجود داره .........ثانیا مردم و بانکها گناه علنی ربا و جنگ علنی با خدا رو نمیذارن کنار که نه کارملیه نه کار شرعی نه از قدیم بوده نه کسی تاییدش کرده بعد میخوان این کار غلطی عید ملی هم هست این قدر هم روش تعصب جاهلی دارن ترک کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

چهارشنبه 13 فروردین 1393  9:29 AM
تشکرات از این پست
ashena_73
ashena_73
کاربر نقره ای

نقل قول mahdyyar110

یعنی شما اعتقاد داری شورای نگهبان معصومه .............چند نفر مجتهد کامل تو شورای نگهبانه ..............چند تا مرجع دارن میگن آقا کار بانکها حرامه ...........یعنی اونا نمیفهمن شورای نگهبان وجود داره .........ثانیا مردم و بانکها گناه علنی ربا و جنگ علنی با خدا رو نمیذارن کنار که نه کارملیه نه کار شرعی نه از قدیم بوده نه کسی تاییدش کرده بعد میخوان این کار غلطی عید ملی هم هست این قدر هم روش تعصب جاهلی دارن ترک کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

من اعتقاد دارم فقهای شورای نگهبان از شما بیشتر میفهمن، همون مراجع هم فتوا دادن تخلف از قوانین جمهوری اسلامی ایران "حرام" است..

شما یه چیزی رو از دور میبینی زود قضاوت میکنی...

شما چرا اعلام مرجعیت نمیکنی؟؟؟؟ چیزایی رو میدونی که هی کدوم از علما نمیدون!!!!!!

چهارشنبه 13 فروردین 1393  9:34 AM
تشکرات از این پست
ashena_73
ashena_73
کاربر نقره ای

نقل قول ashena_73

نقل قول mahdyyar110

من اعتقاد دارم فقهای شورای نگهبان از شما بیشتر میفهمن، همون مراجع هم فتوا دادن تخلف از قوانین جمهوری اسلامی ایران "حرام" است..

شما یه چیزی رو از دور میبینی زود قضاوت میکنی...

شما چرا اعلام مرجعیت نمیکنی؟؟؟؟ چیزایی رو میدونی که هیچ کدوم از علما نمیدون!!!!!!

چهارشنبه 13 فروردین 1393  9:39 AM
تشکرات از این پست
mahdyyar110
mahdyyar110
کاربر برنزی

نخیر اقا جون تفره نرو شما بگو ربا خوری قانون جمهوری اسلامیه که نباید ازش تخلف کرد چند تا مرجع بیشتر میفهمن یا شورای نگهبان اونا نمیفهمن شورای نگهبان وجود داره چرا حرفو عوض میکنی

چهارشنبه 13 فروردین 1393  9:43 AM
تشکرات از این پست
ashena_73
ashena_73
کاربر نقره ای

نقل قول mahdyyar110

نخیر اقا جون تفره نرو شما بگو ربا خوری قانون جمهوری اسلامیه که نباید ازش تخلف کرد چند تا مرجع بیشتر میفهمن یا شورای نگهبان اونا نمیفهمن شورای نگهبان وجود داره چرا حرفو عوض میکنی

طفره نیست برادر من

جوابتو دادم شما میتونی هر جور که مایلی فکر کنی..

چون نه قانون رو قبول داری...نه حرف مراجع رو

چهارشنبه 13 فروردین 1393  9:55 AM
تشکرات از این پست
mahdyyar110
mahdyyar110
کاربر برنزی

نخیر بتده هم قانونو قبول دارم هم مراجعو ولی هم مراجع به این عملکرد اعتراض دارن و هم قانون اسلامی به این امر ایراد میگیره این بی اعتنایی اشخاصه به دین که ربا در جامعه علنی شده

چهارشنبه 13 فروردین 1393  10:02 AM
تشکرات از این پست
ashena_73
ashena_73
کاربر نقره ای

نقل قول mahdyyar110

نخیر بتده هم قانونو قبول دارم هم مراجعو ولی هم مراجع به این عملکرد اعتراض دارن و هم قانون اسلامی به این امر ایراد میگیره این بی اعتنایی اشخاصه به دین که ربا در جامعه علنی شده

وقتی هر دو رو قبول داری پس قبول کن که اینا کار بانک هارو تایید میکنن...اگرم مشکلی باشه عالم تر از شما خیلیه که بخواد بهشون رسیدگی کنه...کسی هم ربا رو حلال نکرده

چهارشنبه 13 فروردین 1393  10:15 AM
تشکرات از این پست
mahdyyar110
mahdyyar110
کاربر برنزی

کو مگه رسیدگی چقدر زمان میبره حرف مراجعو نگاه کن ببین مال چند وقت پیشه این ربا یعنی جنگ علنی با خدا الان معلومه چقدر دارن تلاش میکنن برای برداشتنش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟روز به روز بیشتر میشه به جای اینکه کمتر بشه

چهارشنبه 13 فروردین 1393  10:29 AM
تشکرات از این پست
ashena_73
ashena_73
کاربر نقره ای

نقل قول mahdyyar110

کو مگه رسیدگی چقدر زمان میبره حرف مراجعو نگاه کن ببین مال چند وقت پیشه این ربا یعنی جنگ علنی با خدا الان معلومه چقدر دارن تلاش میکنن برای برداشتنش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟روز به روز بیشتر میشه به جای اینکه کمتر بشه

شما وکیل مراجعی که کاسه ی داغ تر از آش شدی؟ یا کسی جز شما نیست که تذکر بده؟ کاری که بانک ها انجام میدن طبق قوانینه...و درسته..اگه خلاف قوانین باشه خیلی ها جلوتر از شما رسیدگی میکنن

پس تا هست قانونه! پیروی از قانون هم به فتوای مراجع لازمه..و تخلفش حرامش

شمام نمیخواد ربا رو معنی کنی

چهارشنبه 13 فروردین 1393  11:17 AM
تشکرات از این پست
mahdyyar110
mahdyyar110
کاربر برنزی

آقای عزیز یعنی افرادی مثل ایت الله مکارم نمیفهمه که اعتراض میکنه این قانونی که شما داری میگی قانون بشری ممکنه توش خطا داشته باشه معصوم که نیستن و کسی هم نگفته که وام ربوی از بانک گرفتن و دم نزدن قانونه

چهارشنبه 13 فروردین 1393  11:25 AM
تشکرات از این پست
ashena_73
ashena_73
کاربر نقره ای

نقل قول mahdyyar110

آقای عزیز یعنی افرادی مثل ایت الله مکارم نمیفهمه که اعتراض میکنه این قانونی که شما داری میگی قانون بشری ممکنه توش خطا داشته باشه معصوم که نیستن و کسی هم نگفته که وام ربوی از بانک گرفتن و دم نزدن قانونه

خوب ایشون اعتراض کردن...شمام اگه مقلد ایشونین ببنین چی فتوا میدن به همون عمل کنین..نه اینکه همه رو تکفیر کنین..خود ایشون هم به احترام قوانین تاکید دارن..هرچی باشه قانون بد بهتر از بی قانونیه و تا وقتی پا برجاست باید بهش عمل بشه...نه اینکه هر کسی بر اساس اظهار نظر خودش عمل کنه

وامی هم که بانک میده ربا نیست...یکم تحقیق کنی میفهمی...که متاسفانه.....

چهارشنبه 13 فروردین 1393  5:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها