0

نوروز در کلام امام صادق (ع)

ashena_73
ashena_73
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1004

پاسخ به:نوروز در کلام امام صادق (ع)

نقل قول mahdyyar110

چون میدونن مردم گوش نمیدن چیزی نمیگن مگه فتوای رهبری درباره برنامه های تلویزیون رو ندیدی که خود شون فرمودند همه برنامه های تلویزیون قابل تایید نیست اینم مثل همین مورد

اگه مردم شراب بخورن دیگه نباید گفت شراب حرامه؟؟؟عجب منطقی دارین
منم نگفتم قابل تاییده...اینم ربطی نداشت

یک شنبه 3 فروردین 1393  11:05 PM
تشکرات از این پست
mahdyyar110
mahdyyar110
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 327

مگر الان بانکها ربا نمیدهند و ربا جنگ علنی با خدا نمیباشد چراجلوی آن را در جامعه اسلامی نمیگیرند چون کسی گوش نمیدهد

فقط حیدر امیر المومنین است

دوشنبه 4 فروردین 1393  6:50 AM
تشکرات از این پست
ashena_73
ashena_73
کاربر نقره ای

نقل قول mahdyyar110

مگر الان بانکها ربا نمیدهند و ربا جنگ علنی با خدا نمیباشد چراجلوی آن را در جامعه اسلامی نمیگیرند چون کسی گوش نمیدهد

شما چرا هی یه بحث بی ربط میکشی وسط...

ربا نیست....بانک با پول فرد کار میکنه و از سودش به اون شخص هم میده

وقتی هم که شخص وام میگیره ازش کارمزد میگیره...نه ربا...البته من تو این زمینه اطلاعات و تخصص کافی ندارم

دوشنبه 4 فروردین 1393  11:12 AM
تشکرات از این پست
mahdyyar110
mahdyyar110
کاربر برنزی

شما که اطلاعات نداری خواهشا نظر نده چند نفر از مراجع اعتراض رسمیشون نسبت به عملکرد بانکها اعلام کردند در ثانی بانک چیکارمیکنه همه اینها صوریه مثل اوراق مشارکتی که بانکها برای کنترل تورم میده ولی در حقیقت هیچ کاری دربین نیست خواهشا با تحقیق یک نظری رو اعلام کنید enlightened

دوشنبه 4 فروردین 1393  2:51 PM
تشکرات از این پست
ashena_73
ashena_73
کاربر نقره ای

نقل قول mahdyyar110

شما که اطلاعات نداری خواهشا نظر نده چند نفر از مراجع اعتراض رسمیشون نسبت به عملکرد بانکها اعلام کردند در ثانی بانک چیکارمیکنه همه اینها صوریه مثل اوراق مشارکتی که بانکها برای کنترل تورم میده ولی در حقیقت هیچ کاری دربین نیست خواهشا با تحقیق یک نظری رو اعلام کنید enlightened

شما کلا دوست داری بری "حاشیه"؟

اینقدر هم مراجع مراجع نکن...ببین مرجع تقلیدت راجع به امور بانکی که میگی چی گفته به همون عمل کن...قبول هم نداری اعلام مرجعیت کن یه عده از فتاوات استفاده کنن

دوشنبه 4 فروردین 1393  2:54 PM
تشکرات از این پست
mahdyyar110
mahdyyar110
کاربر برنزی

خب پس چی بگم قول مراجع مهمه دیگه شما خودت گفتی باید ببینیم علما چی میگن در ضمن نه تنها مرجع من بلکه همه مراجع بعضی امور بانکی رو ربا میدونن شما نمیدونم چرا میخوای از زیر همه چی در بری و نمیخوای قبول کنی

دوشنبه 4 فروردین 1393  11:23 PM
تشکرات از این پست
ashena_73
ashena_73
کاربر نقره ای

نقل قول mahdyyar110

خب پس چی بگم قول مراجع مهمه دیگه شما خودت گفتی باید ببینیم علما چی میگن در ضمن نه تنها مرجع من بلکه همه مراجع بعضی امور بانکی رو ربا میدونن شما نمیدونم چرا میخوای از زیر همه چی در بری و نمیخوای قبول کنی

- آیا بهره ای که بانکهای جمهوری اسلامی از مردم در برابر وامهایی که به آنان برای اموری مانند خرید مسکن و دامداری و کشاورزی و غیره می دهند، مطالبه می کنند، حلال است؟  

مقام معظم رهبری:

اگر این مطلب صحیح باشد که آنچه که بانکها برای ساخت یا خرید مسکن و امور دیگر به مردم می دهند به عنوان قرض است، شکی نیست که گرفتن بهره در برابر آن شرعا ً حرام است و بانک حق مطالبه آن را ندارد، ولی ظاهر این است که بانکها آن را به عنوان قرض نمی دهند بلکه عملیات بانکی از باب معامله تحت عنوان یکی از عقود معاملی حلال مثل مضاربه یا شرکت یا جعاله یا اجاره و مانند آن است. بطور مثال بانک با پرداخت قسمتی از هزینه ساخت خانه در ملک آن شریک می شود و سپس سهم خود را با اقساط مثلا ً 20 ماهه به شریک خود می فروشد و یا آن را برای مدت معینی و به مبلغ خاصی به او اجاره می دهد در نتیجه این کار و سودی که بانک از این قبیل معاملات بدست می آورد، اشکال ندارد و این نوع معاملات ارتباطی با قرض و بهره آن ندارند.

سه شنبه 5 فروردین 1393  9:40 AM
تشکرات از این پست
mahdyyar110
mahdyyar110
کاربر برنزی

آقای عزیز اولا معلوم نیست این استفتا درست است یا نه بعدشم برو بیانیه آیت الله مکارم شیرازی و نوری همدانی  و چند تن دیگر از مراجع رو بخون بعد نظر بده که حسابی به بانکها اعتراض کردن و ثانیا اصلا عقودی که بانکها در نوشته ها می آورند به آن عمل نمیشود مثل همان اوراق مشارکتی که گفتم بانک مرکزی برای کنترل تورم میده ولی در حقیقت اصلا کاری انجام نمیشه وهیت افتای بانک مرکزی هم اینو قبول نداره

سه شنبه 5 فروردین 1393  10:20 AM
تشکرات از این پست
ashena_73
ashena_73
کاربر نقره ای

نقل قول mahdyyar110

آقای عزیز اولا معلوم نیست این استفتا درست است یا نه بعدشم برو بیانیه آیت الله مکارم شیرازی و نوری همدانی  و چند تن دیگر از مراجع رو بخون بعد نظر بده که حسابی به بانکها اعتراض کردن و ثانیا اصلا عقودی که بانکها در نوشته ها می آورند به آن عمل نمیشود مثل همان اوراق مشارکتی که گفتم بانک مرکزی برای کنترل تورم میده ولی در حقیقت اصلا کاری انجام نمیشه وهیت افتای بانک مرکزی هم اینو قبول نداره

دلیل نیست چون شما خوشتون نمیاد دروغ باشه، اعتراض به بانک با اون چیزی که شما گفتی فرق داره

منم نگفتم بانکا بی عیبن..

سه شنبه 5 فروردین 1393  10:44 AM
تشکرات از این پست
mahdyyar110
mahdyyar110
کاربر برنزی

من چی گفتم منم گفتم بانکها ربا میدن اعتراض یعنی چی به نظر شما یعنی بیانیه دادن اعتراض اعتراض کردن برو متن بیانیه رو بخون به همین عقود بانکی اعتراض کردن و همین بعضی سود دادن ها دیگه

سه شنبه 5 فروردین 1393  10:52 AM
تشکرات از این پست
ashena_73
ashena_73
کاربر نقره ای

نقل قول mahdyyar110

من چی گفتم منم گفتم بانکها ربا میدن اعتراض یعنی چی به نظر شما یعنی بیانیه دادن اعتراض اعتراض کردن برو متن بیانیه رو بخون به همین عقود بانکی اعتراض کردن و همین بعضی سود دادن ها دیگه

پسر خوب ربا کلا حرامه...چه مال بانک باشه چه نباشه...اما کاری که بانکا دارن میکنن شاید به نظر بعضیا ربا بیاد ولی اگه فتوا رو درست بخونی میفهمی ربا نیست.

باز اومدی اول..

سه شنبه 5 فروردین 1393  1:19 PM
تشکرات از این پست
mahdyyar110
mahdyyar110
کاربر برنزی

آقا شما چرا فکر میکنی همش حق با شماست خواهشا بدون تحقیق حرف نزنید چند نفر از علما دارن میگن ربا وحرامه بعد شما میگی نه کار بانکها صحیحه خب شما هم مرجعیت خودت اعلام کن طرفدار زیاد پیدا میکنی ها

سه شنبه 5 فروردین 1393  4:13 PM
تشکرات از این پست
ashena_73
ashena_73
کاربر نقره ای

نقل قول mahdyyar110

آقا شما چرا فکر میکنی همش حق با شماست خواهشا بدون تحقیق حرف نزنید چند نفر از علما دارن میگن ربا وحرامه بعد شما میگی نه کار بانکها صحیحه خب شما هم مرجعیت خودت اعلام کن طرفدار زیاد پیدا میکنی ها

من سعی میکنم با حق باشم...کاش شمام بدون تعصب و غرور حرف میزدی

من تا حالا حرف مرجعم رو نزدم..مثل شما از طرف امام زمان فتوا نمیدم

سه شنبه 5 فروردین 1393  5:23 PM
تشکرات از این پست
mahdyyar110
mahdyyar110
کاربر برنزی

آره میبینم چقدر طرف دارحقین که حرف چند تا مرجعو رد میکنین که صریحا درخواست تصحیح امور بانکی رو کردن شما پاک ومعصومی!!!!!!!!! اصلا خطا هم نداری !!!!!!!هر کاری هم که میکنی حقه !!!!!!!!!!!

سه شنبه 5 فروردین 1393  9:54 PM
تشکرات از این پست
ashena_73
ashena_73
کاربر نقره ای

نقل قول mahdyyar110

آره میبینم چقدر طرف دارحقین که حرف چند تا مرجعو رد میکنین که صریحا درخواست تصحیح امور بانکی رو کردن شما پاک ومعصومی!!!!!!!!! اصلا خطا هم نداری !!!!!!!هر کاری هم که میکنی حقه !!!!!!!!!!!

عین حرف خودتون..از کجا معلوم حرفای شما درست باشه؟

من حرف شمارو گوش نمیدم...عالم تر از شما زیاده

پنج شنبه 7 فروردین 1393  11:40 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها