0

نوروز در کلام امام صادق (ع)

ashena_73
ashena_73
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1004

پاسخ به:نوروز در کلام امام صادق (ع)

نقل قول mahdyyar110

شما مثل اینکه مشکل بینایی هم دارین ها من گفتم کدوم حرامها همین که مرد و زن نامحرم میشینن یه جا به اختلاط کردن و گل گفتن و گل شنیدن مثل زن داداش زن عمو زن دایی و غیره 2اسراف که چقدر سبزه وو امثالهم حروم میشه 3تجمل گرایی اینها حرام نیست اگر کسی مادرش فوت کنه تا چهل روز براش عزا میگیرن لباس مشکی میپوشن و امثال اینها ولی الان حتی حاضر نشدن به خاطر حضرت زهرا از چراغونی بگذرن و از آجیل و شیرینی و شکلات و چه آهنگهای افتضاحی که پخش میکنند ایا این نوروز مهمتره یا فاطمیه اگر همان امام صادق علیه السلام که شما ازش روایت نقل کردی بود عزای مادرش فاطمه سلام الله علیها را میگرفت یا عید باستانی شمارو و ما وظیفمون پیروی از امامه یا پیروی از نیاکان

الان بحث ما چه ربطی به زن و مرد نا محرم داره...؟

اسراف وقتیه که بندازی دور...همون سبزه رو میشه داد به یه حیوون...میشه سمنو درست کرد...میشه کاشت و....

تجمل گرایی کلا کار درست نیست...ربطی هم به نوروز نداره...

کجا چراغونی میکنن؟ شهر ما که برا عید نوروز چراغ نزدن...ایام فاطمیه هم به این معنی نیست که 20 روز از صبح تا شب مشکی بپوشی و گریه کنی...عبادت و مراسم فاطمیه جای خودش رو داره..

آجیل و شیرینی و شکلات هم عیبی نداره...یکی مادرش میمیره خرما و حلوا میده...هر دو شیرینن...شیرینی و شکلات هم به نیت ایام فاطمیه خورده نمیشه! توقع داری برا ایام فاطمیه قهوه و شکلات تلخ بذارن؟؟؟

ما در وضعیت انتخاب نیستیم که بخوایم بین ایام فاطمیه و نوروز انتخاب کنیم که شما قیاس میکنی...هر کدوم جای خودش رو داره، نوروز چیزی از ارزش ایام کم نمیکنه...بلکه برعکس این ایام فاطمیه هست که فضای سال جدید رو تحت تاثیر قرار میده و صد البته از نوروز خیلی مهمتره

شنبه 2 فروردین 1393  8:06 PM
تشکرات از این پست
mahdyyar110
mahdyyar110
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 327

آقا جون من اصلا من منظورم به این حرفا نیست من منظورم به اینه که چون ایام فاطمیه است آدم باید بیشتر مراقب باشه و از شادی هاش کمتر کنه کسی نگفت پیراهن مشکی بپوشه گرچه کسی که مادرش میمیره تا 40 روز براش پیراهن مشکی میپوشن حالا به درستی یا نادرستی نوروز کاری ندارم اصلا من میگم چون به قول خودتون عید امسال تحت تاثیر فاطمیه است باید با هر سال فرق کنه تو مشهد که همه جا چراغونیه تو حرم چراغونیه یه گلهایی گذاشتن که تو هیچ عیدی اینطوری درست نمیکنن حرمو حتی عید غدیر و ولادت امام رضا علیه السلام

فقط حیدر امیر المومنین است

شنبه 2 فروردین 1393  9:44 PM
تشکرات از این پست
mahdyyar110
mahdyyar110
کاربر برنزی

نقل قول zolqarnin

نقل قول mahdyyar110

آقای عزیز اولا اون قومی که عید نوروز داشتند کافر بودند { کافر بودند ؟؟ کدوم قوم رو میگی ؟؟ } و این عید ساخته اونهاست و ما نباید عملی رو که کفار انجام میدادند حتی در سطح پایینش انجام بدیم { عمل کفر آمیزشون یا همه اعمالشون ؟؟ خب کفار خیلی کارا میکردن که مومنای تاریخم انجام دادن که ! } ثانیا ما اسممون شیعه است یعنی پیرو یعنی باید ریز اعمالمون رو دقت کنیم که خدایی باشه تا روز قیامت برای هر عملون یک دلیل داشته باشیم که بتونیم بگیم این رو امام فرمودند ما هم انجام دادیم والا چرا عمرمون رو سر کاری که هیچ فایده ای نداره { واقعا هیچ فایده ای نداره ؟؟ متاسفم برات !! } هدر { هدر ؟؟؟ } بدیم ثالثا چرا اینقدر اصرار دارید به این که این عید رو بگیرید اون هم تو ایام عزای اهل البیت رابعا عید غدیر که قطعی تره و ثواب هم داره چرا تو اون عید اینقدر پر شور نمیگیرن و همه کشور یکپارچه عید بشه مثلا مملکت شیعه است !!!!!!!!

آقا جون شما یا از اول به دقت بحثو بخون یا خواهشا مداخله نکن اون اصحاب رس تو روایت امیر امومنینه ما دوتایی میدونیم درباره چی صحبت میکنیم میدونی نظر بده نمیدونی نظر نده

شنبه 2 فروردین 1393  9:54 PM
تشکرات از این پست
ashena_73
ashena_73
کاربر نقره ای

نقل قول mahdyyar110

آقا جون من اصلا من منظورم به این حرفا نیست من منظورم به اینه که چون ایام فاطمیه است آدم باید بیشتر مراقب باشه و از شادی هاش کمتر کنه کسی نگفت پیراهن مشکی بپوشه گرچه کسی که مادرش میمیره تا 40 روز براش پیراهن مشکی میپوشن حالا به درستی یا نادرستی نوروز کاری ندارم اصلا من میگم چون به قول خودتون عید امسال تحت تاثیر فاطمیه است باید با هر سال فرق کنه تو مشهد که همه جا چراغونیه تو حرم چراغونیه یه گلهایی گذاشتن که تو هیچ عیدی اینطوری درست نمیکنن حرمو حتی عید غدیر و ولادت امام رضا علیه السلام

شما کی این حرفو زدین؟ اینو که همه قبول دارن...شما داشتین نوروز و زرتشی ها و مارو تکفیر میکردین..

حرم همیشه چراغونیه...

احتمالا برای شادی ایام فاطمیه گذاشتن!!!!!!!!!!!!!!!!! عجبا..

شنبه 2 فروردین 1393  10:12 PM
تشکرات از این پست
mahdyyar110
mahdyyar110
کاربر برنزی

من اصلا کار به درستی یا نادرستی یا زرتشتی و غیره ندارم چون شما قبول نمیکنی ولی همونی که گفتم حرم افتضاحه

شنبه 2 فروردین 1393  10:44 PM
تشکرات از این پست
ashena_73
ashena_73
کاربر نقره ای

نقل قول mahdyyar110

من اصلا کار به درستی یا نادرستی یا زرتشتی و غیره ندارم چون شما قبول نمیکنی ولی همونی که گفتم حرم افتضاحه

من ندیدم...نمیدونم...قضاوت هم نمیکنم..

شنبه 2 فروردین 1393  11:03 PM
تشکرات از این پست
mahdyyar110
mahdyyar110
کاربر برنزی

انشالله امام زمان تشریف بیارن بعدش رو سیاهی به زغال میمونه حق از باطل تشخیص داده میشه اللهم عجل لولیک الفرج

یک شنبه 3 فروردین 1393  9:05 AM
تشکرات از این پست
ashena_73
ashena_73
کاربر نقره ای

نقل قول mahdyyar110

انشالله امام زمان تشریف بیارن بعدش رو سیاهی به زغال میمونه حق از باطل تشخیص داده میشه اللهم عجل لولیک الفرج

آمین، ولی تا نیومده بهتره پیرو بود نه پیشرو و افراطی

یک شنبه 3 فروردین 1393  9:30 AM
تشکرات از این پست
mahdyyar110
mahdyyar110
کاربر برنزی

بله منم صحبتم همینه باید پیرو بود نه مقلد نیاکان

یک شنبه 3 فروردین 1393  10:01 AM
تشکرات از این پست
ashena_73
ashena_73
کاربر نقره ای

نقل قول mahdyyar110

بله منم صحبتم همینه باید پیرو بود نه مقلد نیاکان

باید مقلد مرجع بود و بیخود تهمت و قضاوت نادرست نکرد.

یک شنبه 3 فروردین 1393  10:19 AM
تشکرات از این پست
mahdyyar110
mahdyyar110
کاربر برنزی

خب مراجعم فرمودند که احترام این ایام واجبه الته صله رحم مشکلی ندارد که در دوره سال باید باشد نه مخصوص این ایام اما از کارهایی که موجب منافات با این ایام است پرهیز شود

یک شنبه 3 فروردین 1393  10:38 AM
تشکرات از این پست
ashena_73
ashena_73
کاربر نقره ای

نقل قول mahdyyar110

خب مراجعم فرمودند که احترام این ایام واجبه الته صله رحم مشکلی ندارد که در دوره سال باید باشد نه مخصوص این ایام اما از کارهایی که موجب منافات با این ایام است پرهیز شود

اینو همه قبول دارن...حرف شما یه چیز دیگه بود

پستای اولت رو بخونی میفهمی

یک شنبه 3 فروردین 1393  11:18 AM
تشکرات از این پست
mahdyyar110
mahdyyar110
کاربر برنزی

من هنوز هم سر حرفم هستم مراجعم میدونن آمهای لجبازی مثل شما تو جامعه زیادن برای همین اینطوری میگن انشالله با ظهور آقا همه چی روشن میشه

یک شنبه 3 فروردین 1393  12:27 PM
تشکرات از این پست
ashena_73
ashena_73
کاربر نقره ای

نقل قول mahdyyar110

من هنوز هم سر حرفم هستم مراجعم میدونن آمهای لجبازی مثل شما تو جامعه زیادن برای همین اینطوری میگن انشالله با ظهور آقا همه چی روشن میشه

پس چرا چیزی نمیگن؟ کدوم مرجع نوروز و هفت سین رو حرام کرده؟

افراطی نباش...

یک شنبه 3 فروردین 1393  1:24 PM
تشکرات از این پست
mahdyyar110
mahdyyar110
کاربر برنزی

چون میدونن مردم گوش نمیدن چیزی نمیگن مگه فتوای رهبری درباره برنامه های تلویزیون رو ندیدی که خود شون فرمودند همه برنامه های تلویزیون قابل تایید نیست اینم مثل همین مورد

یک شنبه 3 فروردین 1393  7:04 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها