0

نقدوبررسی تالار وبلاگ نویسی راسخون (تاپیک دارای امتیاز ویژه)

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقدوبررسی تالار وبلاگ نویسی راسخون (تاپیک دارای امتیاز ویژه)

مقدمه

با سلام خدمت همه دوستان وبلاگنویس راسخونی وتمامی مشارکت کنندگان در تالار وبلاگ نویسی راسخون /بنده به عنوان مدیر تالار وبلاگ نویسی راسخون از اوایل آبان ماه1392در خدمت شما بوده ام وبا همفکری وهمدلی با مدیر دیگر تالار آقای شیرانی که بسیار همفکری ایشان با من باعث شد که تالار متنوع شود .لذا اگر می بینید که در دید عموم در تالار ما همفکری نکرده ایم ولی از طریق صندوق پیام همیشه با همفکری یک دیگر برنامه ها را اجرا کردیم .از 28دیماه به بعد بیش از 15برنامه جدید ومتنوع ما دومدیسر تالار اجرا کردیم .وقتی می بینیم که تالار که دومدیر دارد فعالیت منحثصر به فرد در آن شکل گرفته .لذا ،این تاپیک مشارکتی را ایجاد کردیم که پس از 6ماه فعالیت تالار وبلاگ نویسی راسخون از شما سوال کنیم از چه برنامه های انتقاد دارید وبه نظرتون جای چه برنامه هایی در تالار وبلاگ نویسی راسخون خالی است .

قوانین

لطفا در سه مورد برنامه های تالار وبلاگ نویسی راسخون را نقد کنید

لطفا در سه مورد بفرمایید جای چه برنامه هایی در تالار وبلاگ نویسی راسخون خالی است

تذکر

تاپیک مشارکتی نقد وبررسی سرویس راسخون بلاگ پایان یافته وان شالله در کتابچه چهارم تالار که پس از تایید آقای سجادی در 12فروردین 1393منتشر خواهد شد .لذا با پایان یافتن آن تاپیک مشارکتی به جای آن تاپیک مشارکتی تاپیکی دیگر را با نام انتقادات وپیشنهادات شما درباره تالار وبلاگ نویسی را فعال تا کم وکاستی های این تالار را بررسی ودر 12اردیبهشت 93در پنجمین کتابچه به بررسی آن بپردازیم .

جوایز

با هماهنگی های بعمل آمده با روابط عمومی راسخون به تمامی مشارکت کنندگان در این تاپیک به آن ها در پایان این تاپیک مشارکتی امتیازی تقدیم می گردد.

تاریخ شروع این مبحث:اول فروردین1393

تاریخ پایان این مبحث:پنجم اردیبهشت1393

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

جمعه 1 فروردین 1393  9:23 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 shirani98 rasekhoon_weblog amirali123 borkhar fateme74 saber_s tahani1377 ravabet_rasekhoon shiravan siryahya omiddeymi1368
hh1364
hh1364
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 62

پاسخ به:نقدوبررسی تالار وبلاگ نویسی راسخون (تاپیک دارای امتیاز ویژه)

سلام بنده در مسابقه وبلاگنويسي اخير يعني اقتصاد مقاومتي شركت كردم ولي كسب رتبه نكردم.

انتقاد من به معرفي برندگان ميباشد اينكه تعداد برندگان اين مسابقه بيشتر از شركت كنندگان بود شما فرموديد كه 23 وبلاگ در اين مسابقه شركت كردند ولي اسامي برندگان حدود 40 نفر بود و اكثرا وبلاگي در اين زمينه نداشتند.و حتي اسمه من در بين اين سي چهل نفر هم نبود براي من جاي تعجب داشت كه چطوري اين ها برنده شدند در صورتيكه وبلاگي نداشتند!!

نماز بخوانید قبل از اینکه بر شما نماز بخوانند

جمعه 22 فروردین 1393  1:48 AM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

با سلام و عرض ادب به دوست و همکار گرامی

به نظرم اگه آموزش های تصویری بزارید برای کاربرای تازه برای ایجاد و مدیریت وبلاگ بهتر جواب میده

با تشکر

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

جمعه 22 فروردین 1393  10:04 AM
تشکرات از این پست
hh1364 hossein201273
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول hh1364

سلام بنده در مسابقه وبلاگنويسي اخير يعني اقتصاد مقاومتي شركت كردم ولي كسب رتبه نكردم.

انتقاد من به معرفي برندگان ميباشد اينكه تعداد برندگان اين مسابقه بيشتر از شركت كنندگان بود شما فرموديد كه 23 وبلاگ در اين مسابقه شركت كردند ولي اسامي برندگان حدود 40 نفر بود و اكثرا وبلاگي در اين زمينه نداشتند.و حتي اسمه من در بين اين سي چهل نفر هم نبود براي من جاي تعجب داشت كه چطوري اين ها برنده شدند در صورتيكه وبلاگي نداشتند!!

با سلام دوست عزیز :بیست وسه نفر در این این موج وبلاگی شرکت کرده بودند .لذا وبلاگ ها بر اساس شرایط داوری داوری شدوفایل ریز پارمترهای داوری تقدیم مسوول وبلاگ های راسخون شد :تا ایشان تصمیمات آخریه را بگیرند .که سه وبلاگ برگزیده اعلام کردند که می توانید در زیر وبلاگ ها را ببینید

نام کاربری وبلاگ
amin1995 http://hamasei.rasekhoonblog.com/
sayyed13737373 http://resistiveeconomy.rasekhoonblog.com/
parseman_110 http://tabalvor.rasekhoonblog.com

ضمن اینکه نام شما در لیست شرکت کنندگان بود وحتی وبلاگ شما هم داوری شد .لذا موج وبلاگی بود ومسابقه وبلاگ نویسی نبود به همین دلیل به پاس خدمات ارزنده وبلاگ نویسان سه نفر را برگزیده اعلام کردیم .در ضمن توجه داشته باشید ما در دستور کار انجمن چند موج وبلاگی دیگری نیز داریم که برگزار خواهیم کرد وخواهشمندیم صبر پیشه کنید ودر موج وبلاگی بعدی شرکت کنید ،شاید شما جز برگزیدگان طرح بعدی باشید.ضمنا می توانید در باشگاه وبلاگنویسان راسخون بلاگ نیسز ثبت نام کنید

سپاسگزارم

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

جمعه 22 فروردین 1393  11:52 AM
تشکرات از این پست
hh1364 rasekhoon_weblog
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya

با سلام و عرض ادب به دوست و همکار گرامی

به نظرم اگه آموزش های تصویری بزارید برای کاربرای تازه برای ایجاد و مدیریت وبلاگ بهتر جواب میده

با تشکر

با سلام گذاشتن آموزش های تصویری :در تخصص بنده نیست ولی تصمیم دارم در ماه های آینده آموزش هایی در قالب اینوگرافیک که آن هم باید توسط واحد گرافیک راسخون انجام گیرد بدهم .به طور مثال متن را بنده آماده نموده وتحویل واحد گرافیک داده ،آن ها اینوگرافیک را ساخته وتحویل بنده می دهند که اگر عملی شد بسیار خوب است .پس فعلا صبر پیشه کنید واگر مایل بودید در باشگاه وبلاگ نویسان راسخون بلاگ ثبت نام کنید  وشرکت کنید

شنبه 23 فروردین 1393  9:20 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها