همان طور که احتمالا می دانید ویندوز به شما اجازه می دهد که بعضی نرم افزارها را از دسترسی به اینترنت مسدود کنید و به نرم افزارها اجازه ی دسترسی به وب را ندهید؛ اما رابط کاربری و نحوه ی انجام کار کمی مشکل و سخت است. در اینجا من علاوه بر آموزش انجام اینکار در ویندوز، به معرفی یک نرم افزار ساده و کارآمد برای بلاک کردن نرم افزارها از استفاده از اینترنت می پردازم.
برای استفاده از فایروال ویندوز به کنترل پنل و بعد به System and Security بروید و بعد گزینه ی Windows firewall را انتخاب کنید. سپس گزینه ی Allow a program through Windows Firewall را انتخاب کنید. در این قسمت لیستی از برنامه ی نصب شده را می بینید که می توانید به آن ها اجازه دهید یا اجازه ندهید البته معمولا بسیاری از برنامه ها وجود ندارند که باید با استفاده از گزینه ی Allow another program آن ها را اضافه کنید.
اما معمولا استفاده از نرم افزارهای دیگر که کار را بسیار راحت تر می کنند توصیه می شود. بعضی آنتی ویروس ها (بیشتر آن ها) یک فایروال دارند که باعث می شود فایروال ویندوز غیرفعال شود. نرم افزاری که من پیشنهاد می کنم Firewall App Blocker است. این نرم افزار ظاهر بسیار ساده ای دارد و کار با آن بسیار بسیار راحت است.
بعد از دانلود این نرم افزار رایگان از انتهای همین مطلب، آن را اجرا کنید (بدون نیاز به نصب). حال باید نرم افزاری را که می خواهید دسترسی آن را به اینترنت مسدود کنید انتخاب کنید. برای اینکار می توانید آن را به داخل محیط برنامه بکشید یا اینکه با استفاده از گزینه ی Add آن را انتخاب کنید.
این نرم افزار کار خیلی خاصی انجام نمی دهد و تنها همان فایروال ویندوز را به نحوی بسیار راحت تر و کاربر پسند تر نمایش می دهد در نتیجه فایروال ویندوز شما را هم غیرفعال نمی کند و تنظیمات آن را به هم نمی ریزد!
این نرم افزار برای ویندوزهای XP به بالا در هر دو نسخه ی ۳۲ و ۶۴ بیت کار می کند و با حجم حدودا ۳۰۰ کیلوبایت نیاز به نصب هم ندارد! برای دانلود این نرم افزار از لینک زیر استفاده کنید:
دانلود