آنچلوتي: آبراموويچ به من زنگ زد و اطمينان داد، ديگر نگران نيستم
آنچلوتي: آبراموويچ به من زنگ زد و اطمينان داد، ديگر نگران نيستم
او گفته چلسي براي بهبود شرايط بايد به ريشههاي خود برگردد.
|
|
|
کارلو آنچلوتی، مربی چلسی گفته رومن آبراموویچ، مالک باشگاه با او تماس گرفته و گفته او از شغل خود مطمئن باشد.
آبیها اخیرا نمایشهای ضعیفی داشتهاند و در چهار دیدار اخیر خود در لیگ برتر تنها 2 امتیاز گرفتهاند.
رکورد 5 امتیاز از 6 بازی لیگ برتر آنها بدترین روندی است که از زمان اخراج جیانلوکا ویالی در سال 2000 داشتهاند، یعنی سه سال پیش از آمدن آبراموویچ.
آنچلوتی پس از شکست چلسی در لیگ قهرمانان مقابل مارسی میگوید: «نگران شغل خود نیستم. رومن پس از دیدار با من تماس گرفت و از من کاملا حمایت کرد. او مشکل تیم را درک میکند. او نهایت تلاش خود را انجام میدهد تا از همه اعضای باشگاه، بازیکنان و کادر فنی حمایت کامل داشته باشد.»
آنچلوتی میگوید حمایت بازیکنانش برای برگرداندن تیم به روند خوب لازم است: «احساس میکنم حمایت کاملی از طرف بازیکنان از من میشود که بسیار مهم است. به همین دلیل ترسی ندارم. من خوشبین هستم که همه چیز برای این فصل خوب خواهد شد.»
آبیها یکشنبه در وایت هارت لین به مصاف تاتنهام میروند و سپس مقابل منچستریونایتد و آرسنال بازی خواهند کرد.
آنچلوتی میگوید: «تیم در حال حاضر خوشحال نیست، اما بازیکنان متمرکزند و سخت تلاش میکنند تا از این وضعیت نجات یابیم. کارهای آسان برای ما دشوار شده، اما نمیتوانیم اعتماد به نفس خود را از دست بدهیم.»
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
تشکرات از این پست