دنده كباب خیلی طرفدار داره!
مجله زندگی ایده آل: با آنكه دنده كباب خيلي خاطرخواه دارد ولي روش پختن آن را كمتر كسي ميداند و نتيجه نهايي چند تكه استخوان سوخته است. اينكه دنده گوسفند استفاده كنيد يا گوساله، مهم نيست؛ مهم آن است كه گوشت را حداقل يك هفته در يخچال قرار دهيد تا بيات شود و در اين صورت مدت آتش دادن گوشت كمتر ميشود؛ روي دنده يك لايه چربي است، آن را برنداريد تا كباب مطبوعتري داشته باشيد.
مواد لازم براي 4 نفر (نوع اول)
-
دنده خردشده: 800 گرم
-
سير: 2حبه، رنده شده
-
ترخون ساطوري: 2 قاشق غذاخوري
-
جعفري ساطوري: 2 قاشق غذاخوري
-
آبليمو: 4 قاشق غذاخوري
-
روغن: 4 قاشق غذاخوري
-
سس خردل: 2 قاشق غذاخوري
-
نمك و فلفل: به ميزان لازم
مواد لازم براي 4 نفر (نوع دوم)
-
دنده خردشده: 800 گرم
-
سس كچاپ: يكچهارم پيمانه
-
عسل: يك قاشق غذاخوري
-
سركه سفيد: 4 قاشق غذاخوري
-
آويشن: يك قاشق چايخوري
-
نمك و فلفل: به ميزان لازم
-
سير: 2حبه، رنده شده
روش تهيه
1. براي هر 2نوع دنده كباب، همه مواد را مخلوط كرده و دنده را حداقل 2ساعت در مواد قرار دهيد تا طعمدار شود.
2. تكههاي سبزي را از روي دندههايي كه داخل سبزيها بودهاند برداشته و روي توري و زغال دو طرف را 8 دقيقه آتش دهيد تا كباب شود. نوع ديگر كباب دنده را هم به همين صورت كباب كنيد.
نكات
- اگر از دنده گوساله استفاده ميكنيد مدت زمان آتشدادن را براي دوطرف 2دقيقه بيشتر كنيد.
- اگر دنده با گوشت است مدت زمان آتشدادن را 4دقيقه براي سمت گوشتي بيشتر كنيد.
- دندهها را فقط يكبار پشت و رو كنيد ولي مواظب باشيد تا نسوزد.