به نقل از سايت مرتضي قمي:
تحقیق در عملیات ۱ و۲
برای تحقیق ۱:
اگه داوطلب کنکور صنایع-سیستم هستید باید گفت خوشبختانه تو این دو سه سال، سوالهای کنکور تحقیق تو صنایع سیستم خوب و آسون بوده. البته همواره این نکته رو باید به خاطر داشت که کنکور اصلا قاعده نداره که بشه با یه خط رگرسیون در مورد سال بعد هم پیش بینی درستی داشت. و بگیم که سال بعد هم آسون می آد. یه خوبی که این درس داره اینه که ۲۰ ساله که تو کنکور صنایع و سیستم سئوال اومده و خیلی از جنبه هایی که می شد سوال طرح بشه تو این سالها اومده. اما نکته بدش هم اینه که ماهیت این درس طوریه که اگه واسه طرح کردن سوالش وقت گذاشته بشه می شه سوالهای سختی طرح کرد. برای صنایع- صنایع هم باید گفت که تو این دو سال که تحقیق ۲ اضافه شده تعداد سوالاتی که از تحقیق ۱ می آد خیلی کم شده. سال اول ۸ تا و سال دوم ۶ تا
اما باید گفت این اصلا یه قاعده مشخص نیست. ممکنه سال بعد ۱۰ تا بیاد. دقت کنید که کنکور صنایع ۸۵ فقط ۲ سوال رگرسیون اومد اما در کنکور ۸۶ از این مبحث ۸ تا اومد. کنکور ۹۰ اصلا نیومد!!!
به هر حال برای تحقیق ۱ منبع خیلی خیلی زیاده. مهمترینش هم بازارا است. اما به دیدگاه من کتاب آقای شهاب عباسی انتشارات مدرسان شریف خیلی خوبه. هم ساده گفته شده و هم به حد کافی کامله. مهمترین پیشنهاد من جزوء ای است که برای تابستان ۹۱ آماده شده است و در پایان دوره تلاش می کنم در سایت قرار بدم. چون در این جزوء تلاش کردم تمامی آنچه که در تحقیق ۱ نیاز هست رو قرار بدم. و مزیتش اینه که حجمش خیلی کمه. دوماً تلاش کردم تمامی نکات مهم همه کتابهای مهم داخل آن گنجانده بشه. سوماً نکاتی رو قرار بدم که هیچ جا نیست و اگه هم هست خیلی مبتدیانه و ناقص و سخت گفته شده.
واسه تست هم فقط و فقط و فقط کتابهای ۲۰۰۰ تست رو پیشنهاد می کنم که تو یکیش مثل اینکه من هم سهیم بودم.
تحقیق ۲:
برای سیستمی ها معمولا ۲ یا ۳ سوال طرح می شه. خیلی هم ساده است. اما اهمیت بسزایی داره. این سوالها از سه فصل شبکه و برنامه ریزی عدد صحیح و صفر و یک طرح می شه.
برای صنایعی ها خیلی خیلی اهمیت داره. چون الان تازه به منابع کنکور اضافه شده و جا واسه طرح تست زیاده.
برای تحقیق ۲ چند کتاب چاپ شده: کتاب پارسه که خیلی خیلی کم توضیح داده شده. کتاب مدرسان شریف هم همینطور. البته شاید واسه سیستمیها خوب باشه. همچنین کتاب خودم( مرتضی قمی انتشارات ترمه)
مطمئنا هر کسی نسبت به کتاب خودش تعصب داره. اما بدون این قضیه هم اگه یه نگاهی به کتاب من بیندازین می بینید که تلاش شده مطالب بسیار بسیار ساده توضیح داده شوند. واسه برخی از مطالب گاهی اوقات از چندین و چند منبع کمک گرفته شده. چون الان تست زیاد وجود نداره و خیلی مهمه که مثالها و تمرینهای کتابهای مختلف آورده بشه. سعی کردم این کار به خوبی انجام بگیره.
همچنین هم برای تحقیق ۱ و هم برای تحقیق ۲، یک مجموعه آزمون رو دارم طرح می کنم و به وقتش حتما تو سایت به صورت رایگان قرار می دم. توصیه می کنم در ماههای پایانی حتما سر وقت حل شوند.