برای تهیهی این غذا از ران مرغ استفاده میکنیم...
مواد لازم:
نان خشک شده آسیاب شده یک و یک چهارم فنجان
فلفل 1 قاشق چای خوری
آویشن خشک شده نصف قاشق چای خوری
پودر سیر نصف قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
روغن زیتون 2 قاشق چای خوری
تخم مرغ 1 عدد بزرگ
شیر نصف قاشق غذاخوری
ران مرغ (بدون پوست) 6 عدد
مواد لازم برای تهیه سس خردل:
عسل 2 قاشق غذاخوری
خردل 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز 2 قاشق چای خوری
روش تهیه:
* دمای فر را روی 400 درجه تنظیم نمایید تا گرم شود.
* نان خشک آسیاب شده و فلفل و آویشن و سیر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس روغن زیتون را به آنها بیفزایید و به هم بزنید. (روغن زیتون باعث میشود پودر نان، رنگ بهتری کند)
* در ظرف جداگانهای تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و کاملاً به هم بزنید.
* رانهای مرغ را ابتدا داخل ظرف حاوی شیر و تخم مرغ فرو ببرید تا کاملاً به مواد آغشته شوند. سپس آنها را داخل ترکیب نان خشک و روغن زیتون فرو ببرید. تمام قسمتهای مرغها میبایست به یک اندازه از ترکیب نان خشک پوشانیده شوند.
* سطح داخل ظرف مورد نظر برای پخت مرغها را چرب نمایید و سپس مرغها را داخل آن بچینید. مرغها میبایست به مدت 35 الی 45 دقیقه با دمای 400 درجه داخل فر بپزند.
* برای تهیه سس، عسل و خردل و سس مایونز را با هم مخلوط کنید و کاملاً به هم بزنید.
* سس را در ظرف جداگانهای، همراه با جوجهها، سرو نمایید تا در صورت تمایل، برای طعم بهتر و بیشتر، از این سس نیز استفاده کنید.