0

روش تهیه‌ی مسمای گوجه بادمجان

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

روش تهیه‌ی مسمای گوجه بادمجان

 


برخی افراد، مسما بادمجان را با گوشت و برخی با مرغ تهیه می‌کنند، اینجا ما از مرغ استفاده کرده‌ایم...

مسما بادمجان

مواد اولیه:

سینه مرغ                                        یک عدد

بادمجان حلقه شده                           سه عدد

گوجه‌فرنگی                                     چهار عدد

پیاز درشت                                       یک عدد

سیر                                                 دو حبه

آلو بخارا                                           20 عدد

نمک، فلفل و زردچوبه و روغن           به میزان لازم

 

طرز تهیه:

* مرغ را با پیاز تفت می‌دهیم بعد نمک، سیر، زردچوبه و فلفل سیاه می‌ریزیم، یک پیمانه آب اضافه کرده می‌گذاریم بپزد.

* بادمجان‌ها را سرخ کرده و روغن اضافه آن را می‌گیریم.

* کف قابلمه یک ردیف بادمجان می‌چینیم بعد مرغ پخته شده را روی آن می‌گذاریم گوجه‌فرنگی‌ها را حلقه کرده و با آلو بخارا روی مرغ می‌ریزیم. به همین ترتیب ادامه می‌دهیم تا مواد تمام شود.

* در آخر آب مرغ را ریخته و می‌گذاریم 30 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 23 اسفند 1392  4:05 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها