پاسخ به:رموز شاد کردن خانم ها
نقل قول rahjo14
نقل قول shirdel2
بنام خدا
چند راه برای شاد کردن همسرتان:
تلاش کنید حتی الامکان با خواسته های معقول و منطقی همسر خود موافقت کنید، چنانچه خواسته او را منطقی نمیدانید و یا برایتان قابل انجام دادن نیست، ضمن رعایت احترام به شخصیت او در حال آرامش سعی نمائید اشتباه و یا درخواست غیر منطقی اش را برایش توضیج دهید،اما نخواهید حتما در اولین صحبت حرف خودتان را ثابت نمائید.
اگر به همسرتان قولی دادید انجام دهید و اگر انجام ندادید حتما عذرخواهی نموده و از انجام نشدن آن کار اظهار تاسف کنید و خیلی صادقانه دلیل اینکه چرا نتوانستید به قولتان عمل کنید را برایش توضیح دهید.
اداره کردن همسر و خوشبخت کردن او علم نیست ، بلکه یک هنر است. اگر این قضیه توجیه علمی داشت ، باید مردان ثروتمند همیشه خوشبخت بودند ، در حالیکه قضیه درست برعکس است . این یکی از واقعیت های زندگی زناشویی است . ((عزیزم ، امروز چه کاری می توانم برایت انجام دهم ؟ هر صبح از عیال خود کسب تکلیف کنید و از او بپرسید چه کاری می توانید برایش انجام دهید ! ))
سعی کنید کاری که او می گوید انجام دهید . این کار ساده ای است از عقل سلیم خود کمک بگیرید.
==========================
با سلام بسیار مطالب مفیدی بود ولی در جواب این گفته های شیردل:
شما مثل اینکه زن هستید که اینقدر دست و دلبازی می کنید و یک طرفه قضاوت
مردها اینطور که شما میگید باید بیکار و 24 ساعته مثل غلام حلقه به گوش در خدمت زنان باشند و این دیگر زندگی نیست بلکه بردگی است.
بنام خدا
سلام دوست گرامی
واقعا اینگونه نیست ، بنده تجربه کردم و با وجود شرایط خاص انقلاب و داشتن چند پست مهم کاری از پشتیبانی زیاد همسرم برخوردار بودم و خیلی از موفقیت هایم را مدیون همسرم هستم.البته قبول دارم که با همه نمیشه یک جور و با یک شیوه برخورد کرد ولی امتحانش که ضرری نداره،
چهارشنبه 26 آذر 1393 9:58 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
nargesza
ravabet_rasekhoon