0

رموز شاد کردن خانم ها

shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

پاسخ به:رموز شاد کردن خانم ها

نقل قول rahjo14

نقل قول shirdel2

بنام خدا

چند راه برای شاد کردن همسرتان:

تلاش کنید حتی الامکان با خواسته های معقول و منطقی همسر خود موافقت کنید، چنانچه خواسته او را منطقی نمیدانید و یا برایتان قابل انجام دادن نیست، ضمن رعایت احترام به  شخصیت او در حال آرامش سعی نمائید اشتباه و یا درخواست غیر منطقی اش را برایش توضیج دهید،اما نخواهید حتما در اولین صحبت حرف خودتان را ثابت نمائید.

اگر به همسرتان  قولی دادید انجام دهید و اگر انجام ندادید حتما عذرخواهی نموده و از انجام نشدن آن کار اظهار تاسف کنید و خیلی صادقانه دلیل اینکه چرا نتوانستید به قولتان عمل کنید را برایش توضیح دهید.

اداره کردن همسر و خوشبخت کردن او علم نیست ، بلکه یک هنر است. اگر این قضیه توجیه علمی داشت ، باید مردان ثروتمند همیشه خوشبخت بودند ، در حالیکه قضیه درست برعکس است . این یکی از واقعیت های زندگی زناشویی است . ((عزیزم ، امروز چه کاری می توانم برایت انجام دهم ؟ هر صبح از عیال خود کسب تکلیف کنید و از او بپرسید چه کاری می توانید برایش انجام دهید ! ))

سعی کنید  کاری که او می گوید انجام دهید . این کار ساده ای است از عقل سلیم خود کمک بگیرید.

==========================

با سلام بسیار مطالب مفیدی بود ولی در جواب این گفته های شیردل:

شما مثل اینکه زن هستید که اینقدر دست و دلبازی می کنید و یک طرفه قضاوت 

مردها اینطور که شما میگید باید بیکار و 24 ساعته مثل غلام حلقه به گوش در خدمت زنان باشند و این دیگر زندگی نیست بلکه بردگی است.

بنام خدا

سلام دوست گرامی

واقعا اینگونه نیست ، بنده تجربه کردم و با وجود شرایط خاص انقلاب و داشتن چند پست مهم کاری از پشتیبانی زیاد همسرم برخوردار بودم و خیلی از موفقیت هایم را مدیون همسرم هستم.البته قبول دارم که با همه نمیشه یک جور و با یک شیوه برخورد کرد ولی امتحانش که ضرری نداره،

چهارشنبه 26 آذر 1393  9:58 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 nargesza ravabet_rasekhoon
moharramali
moharramali
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 196

توصیه های خوبی بود-خداوند زندگی همه ی مومنین را توأم با خیر و نیکی ونشاط و سرزندگی بگرداند

چهارشنبه 26 آذر 1393  10:02 PM
تشکرات از این پست
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

نقل قول rahjo14

اونوقت دو روز نشده همین زن اونو با لنگه کفش پرت می کنه بیرون و میگه عشق کیلویی چنده برو کار کن و پول در بیار

من با حرف های "خداییم" موافقم ولی شیردل آقا / خانم دیگه تا این حد هم نباید باشه

بنام خدا

دوست گرامی و عزیز

سوالی دارم از شما و اینکه اگر شما به فردی سلام کنید در مقابل چه عکس العملی نشان میدهد؟ آیا شده تا حالا فردی در پاسخ سلام شما یک سیلی به گوش شما بزند؟ قطعا اینگونه نیست ، پس نگران نباشید . اگر با همسری زندگی می کنید که به همدیگر علاقه دارید و همدیگر را دوست دارید، مطمئن باشید هر کاری برای همدیگر بکنید نتایج درخشان و فوق العاده ای خواهد داشت.

چهارشنبه 26 آذر 1393  10:05 PM
تشکرات از این پست
sungift
sungift
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 205

کافیه که همون مرد دوران نامزدی باشی و بس

یک شنبه 30 آذر 1393  1:04 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 ravabet_rasekhoon