0

بررسی فنی نوکیا 6700 کلاسیک : ساده و مناسب

 
electroniclibrary
electroniclibrary
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 676
محل سکونت : لرستان

بررسی فنی نوکیا 6700 کلاسیک : ساده و مناسب

 جی اس ام آریا : گوشی 6700 کلاسیک نوکیا را می توان جانشین مدل 6300 کلاسیک این کمپانی در نظر گرفت که یک گوشی شیک و باریک با امکانات معمولی است زیرا همه کاربران بدنبال دوربین پیشرفته ، صفحه نمایش های لمسی بزرگ یا یک صفحه کلید QWERTY نیستند . 6700 کلاسیک در واقع از ویژگی های اصلی یک گوشی برخوردار است و نیاز ارتباطی کاربران را برطرف می کند .

 

 

 

 


مزایا :

• پشتیبانی از چهار باند EDGE / GPRS /GSM و سه باند نسل سوم با 10 Mbps HSDPA و 2Mbps HSUPA
• طراحی شیک و باریک و قاب فلزی مقاوم
• صفحه نمایش 2.2 اینچ QVGA با 16 میلیون رنگ و خوانایی عالی زیر نور خورشید
• دوربین 5 مگاپیکسل با کانون اتوماتیک و فلش LED ، فیلمبرداری VGA در 15fps
• گیرنده داخلی GPS
• ششمین نسخه منوی سری 40
• حسگر داخلی شتاب سنج
• رادیو FM استریو با RDS
• امکان مشاهده زمان با زدن ضربه روی صفحه و قطع صدای زنگ با چرخاندن گوشی
• بلوتوث با A2DP و پورت MicroUSB
• محل کارت حافظه MicroSD تا 16 GB
• بسته نرم افزاری از پیش نصب شده با برنامه های مناسب
• Ovi Maps و Ovi Share
• هشدارهای Push
• کلید اختصاصی دوربین و کیفیت عالی تصویر

معایب :

• محل کارت حافظه زیر قاب پشت است
• اندازه کوچک صفحه نمایش
• منوی سری 40 قدیمی است
• شماره گیری هوشمند ، امکان اجرای همزمان چند برنامه یا حتی مرورگر مستندات Office ندارد
• سوکت صوتی 3.5 میلی متری ندارد
• گالری عکس کارایی لازم ندارد

طراحی :

نوکیا 6700 کلاسیک دارای جعبه ای است که مناسب قیمت آن می باشد . علاوه بر گوشی در داخل جعبه یک کارت 1GB SD و یک کابل کوچک MicroUSB وجود دارد که حدود 5 سانتی متر است . از دیگر موارد موجود در جعبه گوشی می توان به شارژر و هندس فری microUSB اشاره کرد که یک تکه ای است و برای جایگزینی آن باید از آداپتر MicroUSB به یک پورت استاندارد یا یک جفت هدفون با کانکتور استفاده کنید . یک سری برگه و یک ضمانتنامه به ارزش 10 یورو برای استفاده از موسیقی رایگان در فروشگاه آن-لاین موسیقی نوکیا وجود دارد .
    

یکی از بهترین ویژگی های 6700 کلاسیک نوکیا اندازه جمع و جور آن است که حتی از 6500 کلاسیک نیز کوچک تر می باشد . این گوشی علیرغم اندازه کوچک ، 113 گرم وزن دارد و از استحکام کافی برخوردار است. طراحی 6700 کلاسیک بطور کلی مناسب است و کل قاب آن از فلز ضد زنگ ساخته شده است که لک و گرد و خاک روی آن باقی نمی ماند و با یک تکه پارچه بخوبی تمیز می شود .
            

چهار کلید زیر صفحه نمایش وجود دارد که در دو طرف کلید حرکتی مشاهده می شوند . این کلید ها شامل دو Softkey با قابلیت تغییر براساس منوی فعال و کلید های Call و End است . کلید ها اندازه مناسبی دارند و بخوبی واکنش می دهند . کلید حرکتی دارای جهت های باریکی است اگر چه کاربرانی که دستهای بزرگی دارند در استفاده از آن دچار مشکل نمی شوند و فضای خالی در اطراف آن به اندازه کافی است که موجب سهولت استفاده از کلید می شود . قسمت مرکزی کلید حرکتی نیز به راحتی مورد استفاده قرار می گیرد و انتخاب ها را تایید می کند . حسگر نور محیط و بلندگو در بالای قاب جلوی گوشی وجود دارند .
    

در دو طرف گوشی کلید های کنترل کمتری وجود دارد اگرچه تعداد آنها در مقایسه با 6500 کلاسیک بیشتر است . کلید دیافراگم دوربین و کلید ولوم در طرف راست گوشی قرار دارند در حالی که در مدل های قبلی وجود نداشتند . این کلید ها بسیار کوچک هستند و عادت کردن به آنها کار ساده ای نیست . کلید دوربین در حالت نیمه فشار نیز بخوبی عمل می کند و کلید ولوم چندان عالی واکنش نمی دهد .
        

پورت شارژر ، MicroUSB و محل میکروفن در پایین گوشی است . از پورت MicroUSB نیز می توان برای شارژ کردن گوشی استفاده کرد . هیچ یک از پورت ها دارای پوشش محافظ نیستند تا مانع ورود گرد و غبار به آنها شود . در طرف چپ گوشی و بالای آن هیچ کلید یا سوکتی وجود ندارد .
            

لنز دوربین 5 مگاپیکسل بهمراه کوچک ترین فلش LED در قاب پشت گوشی مشاهده می شود . بلندگو نیز در طرف دیگر دوربین قرار دارد . لنز دوربین نیز فاقد پوشش محافظ است و در برابر خراش از آن محافظت نمی شود. بنابراین برای حفظ کیفیت تصاویر باید به دقت از دوربین استفاده نمایید .
    

با برداشتن درب فلزی باتری ، محل کارت حافظه MicroSD ، سیم کارت و باتری BL-6Q Li-Ion با توان 960 mAh مشخص می شود . امکان جابجایی کارت حافظه در زمان روشن بودن گوشی نیز وجود دارد و بدون نیاز به restart کردن گوشی می توان به آن دسترسی پیدا کرد . گوشی 6700 کلاسیک نوکیا از ساختار مقاومتی برخوردار است و مواد بکار گرفته شده در آن استحکام کافی دارند . این گوشی به راحتی در دست جا می گیرد و کار کردن با آن آسان است .

 
جمعه 19 آذر 1389  7:39 PM
تشکرات از این پست
electroniclibrary
electroniclibrary
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 676
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:بررسی فنی نوکیا 6700 کلاسیک : ساده و مناسب

 صفحه نمایش :


صفحه نمایش 2.2 اینچ نیمه فوقانی قاب جلوی گوشی را در بر گرفته است . صفحه نمایش TFT دارای وضوح QVGA است و حداکثر 16 میلیون رنگ را نشان می دهد که در مدل های جدید سری 40 متداول است . با اینکه صفحه نمایش خیلی پیشرفته نیست کیفیت تصویر آن در حد عالی است و میزان روشنایی و کنتراست آن رضایت بخش می باشد . میزان خوانایی صفحه نمایش زیر نور مستقیم خورشید بصورت مطلوب است و صفحه نمایش در هر شرایط آب و هوایی خوانا می باشد . مهمترین مشکل صفحه نمایش اندازه کوچک آن است .
    

صفحه کلید :

زیر کلید حرکتی یک صفحه کلید کاراکتری با 12 کلید وجود دارد . خطوط باریک ردیف های کلید ها را تفکیک می کنند و بدلیل اندازه بزرگ کلید ها ، تایپ کردن با آنها آسان است . کلید ها بخوبی واکنش می دهند .
    

ساختار منو :

گوشی 6700 کلاسیک نوکیا دارای ششمین نسخه منوی سری 40 است که محیط آن برای اکثر کاربران آشنا می باشد و تنها موارد جدید آن یک جفت آیکن منو و ویِژگی نرم افزاری است . صفحه نمایش Stand by در نوکیا 6700 کلاسیک دارای پیش زمینه از پیش انتخاب شده با اطلاعاتی از وضعیت مانند شدت سیگنال ، باتری ، آیکن پروفایل زنگ و زمان است که در نوار بالای صفحه قرار دارند . مرکز کلید حرکتی ، منوی اصلی را باز می کند در حالی که کلید های Context می توانند ویژگی انتخابی کاربر را اجرا نمایند . برای هر یک از جهت های کلید حرکتی می توان یک ویژگی را به عنوان میانبر انتخاب کرد که طبق پیش فرض ، جهت چپ کلید حرکتی منوی پیام جدید و جهت راست آن تقویم را باز می کند .
        

رنگ فونت روی صفحه نمایش اصلی را می توان تغییر داد . حالت Stand by فعال نیز وجود دارد که شامل چهار بخش است و می توان آنها را ویرایش کرد یا به خواست کاربر مرتب نمود. در اکثر موارد از قسمت بالای صفحه برای دسترسی سریع به ویژگی های تعیین شده برای آیکن های مربوطه استفاده می شود. دومین بخش رویداهای روز تقویم را نشان می دهد . در این گوشی نیز مانند مدل های پیشرفته با ضربه زدن روی صفحه نمایش می توان زمان را مشاهده کرد . کاربر می تواند ساعت دیجیتال یا عقربه دار را انتخاب کند و با دو بار ضربه زدن گوشی به مدت چند ثانیه زمان را نشان می دهد . کاربر همچنین می تواند واکنش ویبره را نیز فعال کند که فقط در صورت گرفتن گوشی در دست حس می شود . ضربه زدن روی صفحه برای مشاهده زمان تنها موردی است که از شتاب سنج استفاده می شود و مرورگر از چرخش اتوماتیک برخوردار نیست .
        

خود آیکن ها تا حدودی تغییر یافته اند و انیمیشن سه بعدی نیز وجود ندارد . آیکن ها را به راحتی می توان در داخل ماتریس مرتب کرد . منو از سرعت کافی برخوردار است . در نوکیا6700 کلاسیک هفت پروفایل زنگ از پیش تعیین شده وجود که برای هر موقیعتی کافی بنظر می رسد . کاربر می تواند برای آنها زمان انقضاء تعیین کند تا گوشی در زمان مورد نظر به پروفایل قبلی بر گردد . حالت Flight (هواپیما ) نیز وجود دارد که تمامی ویژگی های ارتباطی گوشی را غیرفعال می کند و در این حالت بدون قراردادن سیم کارت می توان از گوشی استفاده کرد . بنظر می رسد تنها مشکل منوی سری 40 این است که از اجرای همزمان چند نرم افزار پشتیبانی نمی کند . با منوی سری 40 نمی توان یک نرم افزار جاوا مانند مرورگر opera را minimize کرد و پیام جدید را خواند . نوکیا این ویژگی ها را بطور انحصاری برای تلفن های هوشمند خود قرار می دهد .
        

بزرگترین تغییر در جدید ترین نسخه از منوی سری 40 ، مرورگر جدید وب است که از تلفن های هوشمند سیمبین گرفته شده است . برخی موارد تغییر یافته تا ایجاد نرم افزارهای جاوا به سری 40 آسان تر شود . Flash Lite playar به نسخه 3 ارتقاء یافته و محتوای Flash Lite را می توان به عنوان پیش زمینه "organic" بکار گرفت . اکنون در بخش پیام از حداکثر 600KB و رمز گذارهای WMV و WMA پشتیبانی می شود .

 
جمعه 19 آذر 1389  7:40 PM
تشکرات از این پست
electroniclibrary
electroniclibrary
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 676
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:بررسی فنی نوکیا 6700 کلاسیک : ساده و مناسب

 تماس و دفترچه تلفن :


دفترچه تلفن نوکیا 6700 کلاسیک حداکثر 2000 مخاطب را ذخیره می کند . برای هر مخاطب می توان زمینه های مختلفی را تعیین کرد اگرچه تعداد شماره ها محدود به 5 شماره تلفن است . اسامی کوچک بدون مشکل از اسم فامیل جدا می شوند و در زمان هماهنگی با کامپیوتر موردی ایجاد نمی شود . برای هر مخاطب می توان یک زنگ شخصی در نظر گرفت . امکان تعیین ویدئو یا عکس شخصی نیز وجود دارد که در زمان دریافت تماس اجرا می شود. تصویر مخاطب برای تماس های ارسالی و دریافتی ، متفاوت است، بدین صورت که در زمان دریافت تماس کل صفحه نمایش را پر می کند و در تماس های ارسالی بخش کوچک تری از صفحه را بخود اختصاص می دهد .
        

سه حالت مشاهده برای لیست مخاطب وجود دارد : لیست معمولی اسامی ، نام و شماره تلفن و اسم و عکس . دفترچه تلفن قادر است مخاطبین ذخیره شده در سیم کارت و حافظه گوشی را بطور جداگانه یا باهم نشان دهد . مخاطبین را می توان براساس اسم کوچک یا اسم فامیل مرتب کرد . اندازه فونت در دفترچه تلفن می تواند نرمال یا بزرگ باشد که گزینه ای برای آن فراهم شده است. در صورت انتخاب فونت بزرگتر ، فاصله کمتری بین ردیف اسامی باقی می ماند. گزینه ای برای گروه بندی مخاطبین وجود دارد یعنی مخاطبین را می توان بصورت گروه مرتب کرد و پس از آنها بعنوان فیلتر تماس استفاده نمود .
        

شماره گیری صوتی نیز در این گوشی مشاهده می شود که در آن نیازی به از پیش ضبط کردن بر چسب های صوتی نمی باشد . گزینه Find-on-map آدرس کاربر را روی نرم افزار جدید Ovi maps برای سری 40 نشان می دهد ( در صورتی که بطور درست وارد شده باشد). log تماس در نوکیا 6700 کلاسیک یک نرم افزار معروف سری 40 است که می تواند تماس های ارسالی ، دریافتی و ناموفق را بطور جداگانه یا با هم نشان دهد . هر زیر منو حداکثر 20 تماس را با تاریخ ، زمان و مدت مکالمه ثبت می کند . آنتن دهی گوشی و کیفیت صوتی آن در طول مکالمه رضایت بخش است . مانند سایر گوشی های رده متوسط سری 40 ویژگی Voice Clarity نویز زمینه را در طول مکالمه برطرف می کند . میزان شدت ویبره نیز درحد کافی است . نوکیا در 6700 کلاسیک ویژگی شماره گیری هوشمند را قرار نداده است .
            

پیام :

نوکیا 6700 کلاسیک از انواع پیام ها شامل SMS ، MMS و ایمیل و همچنین پیام های صوتی و Flash پشتیبانی می کند . پیام های SMS و MMS دارای یک ویرایشگر مشترک می باشند و برای تبدیل یک SMS به MMS کافی است تا به آن محتوای چند رسانه ای اضافه کنید . پس از فعال کردن ویرایشگر ، زمینه ای برای وارد کردن شماره گیرنده پیام نشان داده می شود که با تایپ کردن ، انتخاب از دفترچه تلفن ، انتخاب از گروههای مخاطب یا از لیست جدیدترین آدرس ها در ثبت تماس می توان آن را پر کرد . گزینه ساده ای برای تعیین یک مخاطب دلخواه برای پیام وجود دارد . ویرایشگر بصورتی طراحی شده است که کار کردن با آن موجب صرفه جویی در زمان می شود . فقط کافی است تا چند حرف از نام مخاطب را وارد کنید و روی مورد دریافت شده کلیک نمایید . در اینصورت لیستی از مخاطبین ارائه می شود و برای انتخاب از شما می خواهد یک شماره موبایل یا آدرس ایمیل را انتخاب نمایید و پس از شروع تایپ بطور اتوماتیک به متن پیام سوئیچ می کنید .
        

فرهنگ لغت T9 و گزارش های تحویل پیام نیز وجود دارند . طول هر پیام با احتساب کاراکتر های تایپ شده و تعداد بخش هایی که پیام برای ارسال به آن تفکیک می شود محدود به 1000 کاراکتر است . تمامی پیام ها صرفنظر از نوع آنها از حافظه مشترک استفاده می کنند . عکس ، کارت تماس یا حتی یک رویداد از تقویم را می توان از طریق MMS ارسال کرد . پیام های صوتی دارای ویرایشگر جداگانه ای می باشند که می تواند پیام را در هر زمان لحظه ضبط کند یا از یک کلیپ صوتی از پیش ضبط شده استفاده نماید .
email Client بخوبی عمل می کند و اکثر نیاز های کاربر را برطرف می نماید . از پروتکل های pop 3 ، SMTP ، IMAP4 و چند حساب ایمیل پشتیبانی می شود . email Client با پشتیبانی از SSL می تواند با Gmail کار کند. تنظیم یک حساب بسیار آسان است و فقط باید آدرس ایمیل و رمز را وارد کرد و آنها را تایید نمود تا 6700 کلاسیک سایر موارد را انجام دهد . گوشی در زمان ارسال پیام ، آدرس گیرنده مربوطه را در دفترچه تلفن پیدا می کند . طبق پیش فرض و مطابق با انتخاب کاربر می توان فقط تیترهای پیام یا کل پیام ها را دانلود کرد . گزینه ای برای فعال نگه داشتن ارتباط وجود دارد که در اینصورت کاربر از پیام های جدید مطلع می شود .
    

موسیقی و رادیو :

نرم افزار پخش موسیقی یکی از بهترین برنامه های نوکیا 6700 کلاسیک محسوب می شود . این نرم افزار طراحی مناسب و کارایی مطلوبی دارد که شامل جلد آلبوم می شود و از فرمت های بسیاری پشتیبانی می کند . می توان تم برنامه را مطابق با سایر قسمتهای گوشی تنظیم کرد . نرم افزار پخش موسیقی با استفاده از کلید حرکتی کنترل می شود و علاوه بر سایر ویژگی ها ، آهنگ ها را بر اساس خواننده ، آلبوم و نوع تفکیک می کند . این برنامه با فرمت فایل های AAC ، eAAC+ ، AAC+  ، MP3 ، MP4 ، WMA و AMR-NB  کار می کند و از پروفایل A2DP نیز پشتیبانی می شود که به موجب آن می توان از earphone استریوی بلوتوث استفاده کرد . برای نرم افزار پخش موسیقی فقط یک تم پیش فرض وجود دارد که این بدون در نظر گرفتن پنج تم از پیش نصب شده برای منو است . آنها نمودار و زمینه را تغییر می دهند .
        

کیفیت صوتی گوشی با پیش تنظیمات اکولایزر ارتقاء می یابد . در نوکیا 6700 پنج مورد برای پیش تنظیمات اکوالایزر وجود دارد که دو محل نیز برای ایجاد گزینه های جدید توسط کاربر فراهم شده است . طبق معمول ، نام خواننده و آهنگ در حال پخش روی صفحه اصلی نشان داده می شود که در بخش رادیو و موسیقی روی صفحه اصلی ظاهر می شوند و برای نشان دادن اطلاعات باید آنها را فعال کرد .
    

گوشی 6700 کلاسیک نوکیا به رادیو FM نیز مجهز است که منوی آن مانند نرم افزار پخش صدا می باشد و از ویژگی های اصلی برخوردار است . رادیو FM نیز مانند نرم افزار پخش موسیقی از تم استاندارد برخوردار است و گزینه "Set by Themes" از تم انتخابی فعلی استفاده می کند . رادیو از RDS پشتیبانی می نماید . اطلاعات RDS و فرکانس مانند نرم افزار پخش موسیقی روی صفحه اصلی ظاهر می شوند. گزینه ای برای پخش رادیو از طریق بلندگو وجود ندارد ، اگر چه در مورد پخش موسیقی اینطور نیست .
    

نرم افزار پخش ویدئو با فرمت های 3GP و MP4 سازگار است . ویدئو ها در حالت تمام صفحه پخش می شوند و می توان آنها را سریع به جلو برد یا به عقب برگرداند . گزینه ای برای مخفی کردن توضیحات Softkey به منظور استفاده بهتر از حالت تمام صفحه وجود دارد . نرم افزار پخش ویدئو در زمینه کار می کند و روی نوار Stand by فعال ظاهر می شود .

 
جمعه 19 آذر 1389  7:41 PM
تشکرات از این پست
electroniclibrary
electroniclibrary
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 676
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:بررسی فنی نوکیا 6700 کلاسیک : ساده و مناسب

 دوربین :


گوشی 6700 کلاسیک نوکیا به یک دوربین 5 مگاپیکسل با کانون اتوماتیک مجهز است که ماکسیمم وضوح آن 1944×2592 پیکسل است . تنظیمات دوربین مانند سایر گوشی های سری 40 ، محدود است و در حد متوسط می باشد . تنظیمات موجود شامل تعادل رنگ سفید ، سه درجه کیفیت و جلوه های ویژه مختلف است . عکس های متوالی و عکسبرداری در حالت افقی و عمودی نیز در میان گزینه های موجود مشاهده می شود . فلش LED فقط در فواصل نزدیک مورد استفاده قرار می گیرد و گزینه ای برای بکار گیری آن به عنوان نور ویدئو وجود ندارد . کلید دیافراگم را می توان پیش از گرفتن عکس برای تنظیم کانون بصورت نیمه فشار داد اگرچه تنظیمات اندازه گیری وجود ندارد .
    

دوربین فاقد حالت اختصاصی ماکرو است و از فاصله حدود 9 تا 10 سانتی متری کانون را روی متن تنظیم می کند که دیگر نیازمند حالت ماکرو نیست . دوربین از سرعت کافی برخوردار است و یک عکس را در سرعت نسبتا متوسط ذخیره می کند . اندازه فایل تصاویر 1.5 MB است و بنابراین نمی توان یک عکس با وضوح کامل را بدلیل محدودیت اندازه در پیوست ایمیل ارسال نمود . کیفیت تصاویر دوربین در نوکیا 6700 کلاسیک بسیار خوب است و میزان کنتراست آنها رضایت بخش می باشد. 6700 نوکیا در وضوح VGA در 15fps فیلمبرداری می کند . طول کلیپ های ویدئویی 3GP محدود به حافظه موجود است . کیفیت ویدئو ها چندان رضایت بخش نیست و سرعت فریم در آنها بسیار پایین است . این گوشی همچنین در وضوح CIF در 30FPS فیلمبرداری می نماید .
    

سایر امکانات :

ششمین نسخه گالری سری 40 نیز تغییر زیادی به همراه ندارد اگرچه بسیار بهتر از File Manager است زیرا یک گالری اختصاصی تصویر با جلوه های ویژه و انتقال های جالب فراهم شده است . سه حالت مشاهده متفاوت در گالری وجود دارد که شامل لیست با جزئیات ، لیست و ماتریس است .
    
پس از انتخاب یک تصویر برای مشاهده جزئیات بیشتر می توانید روی آن زوم کنید . زوم در مقایسه با مدل های قبلی سرعت زیادی دارد . عکس ها را می توان در حالت تمام صفحه مشاهده کرد و با استفاده از ویرایشگر داخلی آنها را ویرایش نمود .

ویرایشگر گزینه های محدودی دارد و کاربران چندان از آن استفاده نمی کنند . گالری همچنین دارای حالت مشاهده اسلاید است که Open in Sequence نام دارد و گزینه جستجو نیز فراهم شده است که وسیله مناسبی برای پیدا کردن یک فایل خاص در پوشه ها می باشد .

6700 کلاسیک نوکیا از گزینه های ارتباطی بسیاری برخوردار است اگر چه فاقد Wi-Fi می باشد . این گوشی برای انتقال سریع داده از 10 mbps HSDPA و 2Mbps HSUPA استفاده می کند . 6700 کلاسیک از چهار باند GSM با سه باند نسل سوم پشتیبانی می کند که به موجب آن می توان در همه جا از گوشی استفاده کرد . بلوتوث با پروفایل A2DP و پورت MicroUSB نیز برای ارتباطات نزدیک وجود دارد که بعنوان پورت شارژر و سوکت صوتی نیز عمل می کند و هدست موجود ، یک تکه ای است . کاربران نمی توانند از هدفون های شخصی استفاده کنند . محل کارت حافظه MicroSD تا پشتیبانی 16 GB فراهم شده است که سریعترین گزینه برای انتقال مقادیر زیادی از داده است .
این گوشی دارای مرورگر وب HTML بر اساس Webkit است که بخوبی عمل می کند و مانند مرورگر Apple Safari ، Google chrome ، Palm Pre و ... است . اگرچه این مرورگر نیز معایب خاص خود را دارد . بدلیل وجود سخت افزار سریعتر یا ارتقاء نرم افزاری ، مرور از گوشی 6303 کلاسیک نوکیا سریعتر است و یک نقشه کوچک ایجاد می شود که در مرور صفحات بزرگ به کاربر کمک می کند . مرور گر از Flash پشتیبانی نمی کند و برای مشاهده ویدئو های YouTube باید نسخه موبایل آن را دانلود کنید تا ویدئو ها از طریق media Player پخش شوند . نداشتن حالت افقی و جستجوی گوگل از دیگر معایب مرورگر وب webkit است .اندازه فونت در مرورگر مناسب نیست ، حتی در زوم 75% متن خوانا نمی باشد و در زوم 50% تیتر ها بسیار بزرگ می شوند. مرورگر Opera mini بصورت از پیش نصب شده وجود دارد که در سایر گوشی های سری 40 نیز به همین ترتیب است .
            

روش کار آن بدین صورت است که Mini صفحه را روی سرور های opera پردازش می کند و سپس آن را در یک فرمت سبک تر به دستگاه می فرستد در حالی که تصاویر نیز فشرده شده اند اگرچه تاحدودی از کیفیت آنها کاسته می شود ولی موجب صرفه جویی در هزینه های داده می گردد . کاربر می تواند هر یک از دو مرورگر را مورد استفاده قرار دهد .

Organizer در 6700 کلاسیک نوکیا نرم افزار های بسیاری برای مدیریت زمان دارد که دارای ویژگی های مناسبی می باشند و استفاده از منوی آنها آسان است . تقویم دارای حالت مشاهده بر اساس ماه ، هفته و روز است و پنج نوع رویداد را می توان در آن تنظیم کرد . روز شروع هفته می تواند دوشنبه ، یکشنبه یا شنبه باشد . رویداد های تقویم شامل یادآوری ، جلسه ، تماس ، تاریخ تولد و یادداشت می باشند .

هر نوع رویداد دارای زمینه های خاص خود است و برای بعضی از آنها می توان یک آلارم قرار داد تا بعنوان یادآوری عمل کند . مدیر To-Do به کاربر امکان می دهد تا کارها را در سه درجه اولویت مرتب کند . می توان برای کارها هشدار قرار داد و پس از انجام کار علامت (√) آن را برداشت . کارها به آسانی با نرم افزار تقویم هماهنگ می شوند . یادداشت های متنی نیز وجود دارند که طول آنها محدود به 3000 کاراکتر است .
    
آلارم از قابلیت تکرار برخوردار است و می تواند در هر یک از روزهای هفته و حتی در زمان خاموش بودن گوشی اجرا شود . در صورت تمایل می توان وقفه زمانی بین تکرار آلارم را تنظیم کرد .
    
سایر نرم افزار های موجود برای سازماندهی شامل ضبط صوت با محدودیت 60 دقیقه ، کرنوموتر و تایمر شمارش معکوس است .
    
ماشین حساب در این گوشی دارای دو نسخه اصلی و پیشرفته است که علاوه بر آن یک ماشین حساب وام نیز وجود دارد .
        
مبدل واحد از انواع گزینه های تبدیل برخوردار است در صورتی که اطلاعات کافی در مورد ارز فراهم شود این واحد را نیز تبدیل می کند .
    
نرم افزار Download مستقیما به مرکز دانلود نوکیا وصل می شود که در آنجا می توان محتوای قابل دانلود بسیاری را برای گوشی پیدا کرد که اکثر آنها رایگان است .
        
نرم افزار Search در ابتدا جستجوی گوگل را ارائه می دهد اگرچه براساس کشور و منطقه ممکن است سایر موتورهای جستجو نیز ارائه شوند . با آغاز جستجو ، مرورگر وب اجرا می شود که این نرم افزار را بی اهمیت می کند .
        
Windows Massenger برای چت فراهم شده است که اگر تمایلی به آن ندارید می توانید نرم افزار دیگری با برنامه Download دریافت کنید . ساعت جهانی با چند کلیک زمان را در هر یک از ناحیه های زمانی نشان می دهد . در پوشه Collection در نرم افزار ها مواردی مانند Facebook و My Space وجود دارد. اگرچه مانند آیکن YouTube فقط لینک هایی است که یک نسخه موبایل از سایت مربوطه را در مرورگر داخلی بارگذاری می کند.
            

نرم افزار Flickr به کاربر امکان می دهد تا عکس ها را به یک سایت معروف اشتراک عکس آپلود کند . می توان آن را تنظیم کرد تا پیش از ارسال اندازه تصاویر را به اندازه اپلود کاهش دهد . این یک نرم افزار کامل نیست اگرچه مرور در تصاویر از طریق نسخه موبایل سایت Flickr در مرورگر داخلی صورت می گیرد .
            

Ovi Share به کاربر امکان می دهد تا تصاویر ، ویدئو و فایل های صوتی را به اشتراک بگذارد . این نوع سرویس بسیار معروف است و Ovi Share بصورت رایگان است که در آن به ذخیره نامحدود دسترسی دارید . پس از یک Sign-up سریع ، انتخاب فایل برای آپلود آسان است .
            
این نرم افزار تاحدودی محدود است اگرچه در آن فقط می توانید در تصاویر آپلود شده خود و دوستانتان مرور کنید . برای مرور کلی به یک مرورگر وب نیاز دارید .
        
Ovi Contacts دسترسی به سرویس اینترنتی دیگری را فراهم می کند که موجب صرفه جویی در زمان می شود . این برنامه در ارتباط با دفترچه تلفن است که بصورت یک Tab جدید می باشد و یک IM Client نیز ارائه می دهد . کاربر می تواند افرادی را که با Ovi ثبت نام کرده اند جستجو کند یا برای هر کسی که از Gmail استفاده می کند دعوتنامه بفرستد زیرا Ovi Contacts از G-Talk و IM خود Google نیز پشتیبانی می کند . با این سرویس می توانید با تمامی مخاطبین مرتبط به Ovi/Google Talk چت کنید . حالت و پیام های وضعیت را تغییر دهید و سایر فعالیت های شبکه اجتماعی را به انجام برسانید . علاوه بر این کاربر می تواند موقعیت GPS خود را به اشتراک بگذارد تا دوستان وی در یک لحظه خاص از آن مطلع شوند . همچنین می تواند نام تراک و خواننده ای را که در آن لحظه به آن گوش می دهد به اشتراک بگذارد .
    

گالری سری 40 از امکان اجرای همزمان چند برنامه برخوردار نیست و با اینکه Ovi Contacts یک نرم افزار جاوا است نمی توان بین آن و سایر منو سوئیچ کرد . نوکیا گزینه ای را فراهم کرده که که پس از غیر فعال کردن نرم افزار می توانید بصورت آن-لاین باقی بمانید و پیام های جدید بصورت هشدار روی صفحه نمایش ظاهر می شوند . با انتخاب برای پاسخ ، نرم افزار Contacts اجرا می شود . کاربر می تواند Contacts را روی صفحه اصلی قرار دهد که تعدا دوستان آن-لاین و حتی پیام دریافتی را نشان می دهد و با هشدار صوتی برای یک مخاطب که آن-لاین می شود همراه است . در صورت دریافت یک پیام طولانی فقط بخشی از آن روی صفحه قابل مشاهده است و خواندن کامل پیام نیازمند راه اندازی نرم افزار است که فقط چند ثانیه زمان می برد . برای حذف یک دوست از tab مخاطبین در دفترچه تلفن اقدام می کنید و دوباره پس از تایید آن را می بندید .
    

Ovi Maps نام دیگر نقشه های نوکیا است که در آن نوکیا تمام سرویس های خود را در یک برنامه قرار داده است . این برنامه حالت مشاهده سه بعدی ندارد و فاقد مشاهده نقشه های ماهواره ای ، اطلاعات ترافیک ، نقشه راهنمای شهر ، جستجوی آدرس و برنامه ریزی مسیرها است . GPS داخلی در 6700 نوکیا آن را به یک نسخه الکترونیک از نقشه کاغذی تبدیل می کند که دارای راهنمای صوتی ، مسیر یابی مرحله به مرحله در چندین زبان انگلیسی ، فرانسه ، ایتالیایی ، اسپانیایی ، پرتغال و روسی است و زبان های دیگر را نیز می توان دانلود کرد . این برنامه رایگان نیست و بصورت نسخه آزمایشی سه ماهه وجود دارد که پس از آن برای استفاده از مسیر یابی با راهنمای صوتی باید مجوز آن را خریداری کنید .
    

با نرم افزار Map Loader برای PC می توان داده نقشه را برای یک کامپیوتر سازگار دانلود کرد و آن را برای صرفه جویی در هزینه داده به گوشی انتقال داد . Ovi Maps دارای برنامه ریزی مسیر است که در آن باید نقطه آغاز و پایان را تعیین کرد تا نرم افزار مسیر را با جهت های ساده مشخص نماید . کاربر می تواند الگوریتم برنامه ریزی مسیر را مطابق با نیاز خود تنظیم نماید . می توان از پل ، تونل و جاده های دارای عوارضی عبور نکرد و سریعترین و کوتاه ترین راه را انتخاب نمود . از این نرم افزار نمی توان برای مسیر پیاده روی استفاده کرد اگر چه با غیر فعال کردن گیرنده GPS می توانید از آن بعنوان یک نقشه دستی استفاده کنید . گزینه دیگری برای ذخیره کردن محل ها در بخش Favorites وجود دارد . محتویات Favarites می توانند آیکن های متفاوتی داشته باشند و از طریق MMS ارسال شوند . 6700 کلاسیک بعد از چند دقیقه قادر به رسیدن به قفل ماهواره نیست و باید گزینه A-GPS را فعال کنید تا به آن جهت بدهد .
    
در این گوشی پنج بازی از پیش نصب شده وجود دارد که از ساده به پیچیده مرتب شده اند . نخستین بازی که یک شخصیت کارتونی جالب است Bounce Tales نام دارد . Brain champ مجموعه ای از پازل های ساده است .
            
SeaSweeper نسخه ای از MineSweaper است که سنگ های غوطه ور محل معادن را نشان می دهند و بین یک مربع و مثلث سوئیچ می کنند که با هدایت کشتی امتیاز می گیرید .

نسخه Snake 3 نیز وجود دارد که کمی متفاوت است و دارای حالت چند بازیکن روی بلوتوث می باشد . Tomb Raidar بازی جالبی است که با معماهایی همراه است .

 
جمعه 19 آذر 1389  7:43 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها