0

بغض و نفرت

komail1012531
komail1012531
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2990

بغض و نفرت

احاديث پيرامون بغض و نفرت

یا صاحب الزمان علیه السلام

دوشنبه 19 اسفند 1392  8:34 AM
تشکرات از این پست
komail1012531
komail1012531
کاربر طلایی1

پاسخ به:بغض و نفرت

افراد مبغوض نزد خدا.

ـ پـيـامبر خدا (ص ) : خداوند از پيرمردزناكار, توانگر ستمكار, تهيدست گردنفراز و گداى سمج نفرت دارد.
گستاخ دروغگو را دشمن دارد.
ـ امام على (ع ) : خداوند سبحان از آدم وقيح گستاخ در گناهان نفرت دارد.
ـ خداوند سبحان كسى را كه آرزوى دراز دارد و بد كردار است دشمن مى دارد.
ـ امام سجاد (ع ) : خداوند از آدم بخيل و گداى سمج نفرت دارد.
ـ امام باقر (ع ) : خداوند از دشنامگوى زشت گفتار نفرت دارد.
ـ خداوند تبارك و تعالى از پيرمرد نادان و توانگر ستمكار و تهيدست مغرور و متكبر نفرت دارد.
ـ پيامبر خدا (ص ) : خداوند تبارك و تعالى از هر كس كه به دنيا عالم باشد و به آخرت جاهل نفرت دارد.
ـ خـداى تـعالى از هر آدم درشت خوى ذليلى كه در بازارها بيتابى مى كند و جار و جنجال و داد و فـرياد راه مى اندازد, در شب مثل نعش مى افتد و در روز مانند الاغ است و به كار دنيا آگاه است و به آخرت نادان , نفرت دارد.
ـ خداوند مردى را كه در خانه اش به او تجاوز مى شود و نمى جنگد دشمن مى دارد.
ـ امـام على (ع ) : پيامبر خدا (ص ) مى فرمود: خداوند از كسى كه به برادرانش رو ترش كند نفرت دارد.

دوشنبه 19 اسفند 1392  8:34 AM
تشکرات از این پست
komail1012531
komail1012531
کاربر طلایی1

منفورترين كس نزد خدا.

ـ امام على (ع ) : منفورترين كس نزد خداپيرمرد زناكار است .

ـ منفورترين كس نزد خدا كسى است كه پشت سر ديگران بدگويى كند.
ـ دورترين كس از خدا توانگر بخيل است .

ـ منفورترين بندگان نزد خداى سبحان كسى است كه تمام هم و غمش شكمبارگى و شهوترانى باشد.
ـ منفورترين خلايق نزد خداى تعالى شخص نادان است .

ـ منفورترين مردمان نزد خداى تعالى دو كسند: كسى كه خداوند او را به خود واگذاشته است .

و دعوت گمراهانه است و از اين رو كسى را كه فريفته و تابع او شده به فتنه و گمراهى افكند .. .
و مـردى كـه جـهل ونادانى فراهم آورده است , در ميان نادانان امت جولان مى دهد, در تاريكيهاى فتنه مى تازد, از درك مزاياى صلح وارامش (در جامعه ) قاصر است .

ـ همانا منفورترين خلق خدا نزد او مردى است كه دانش فراهم آورده , در تاريكيهاى فتنه گرفتار غـفـلـت وسـرگـشـتـگـى اسـت , مـزايـايـى را كـه در صـلـح وآرامـش نـهفته است نمى بيند, مردمان امثال خودش او را عالم نامند در حالى كه يك روز تمام را صرف علم نكرده است .

ـ امام صادق (ع ) : موسى (ع ) عرض كرد: پروردگارا! كدامين آفريده نزد تو منفورتر است ؟
فرمود: آن كه مرا متهم مى كند.
مـى خـواهـد و مـن بـه او خـيـر مى دهم و كسى كه قضاى خود را كه به نفع اوست برايش جارى مى سازم و او مرا متهم مى سازد.
ـ در حديث قدسى آمده : بدانيد كه منفورترين كس نزد من آن است كه خود را به من مانند كند و ادعاى ربوبيت مرا نمايد, پس از او منفورترين كس نزد من آن است كه خود را همانند محمد كند و بـر سـر نبوت او با وى كشمكش كند و مدعى نبوت شود و پس از او منفورترين كس نزد من كسى اسـت كه نقش وصى محمد را بازى كند پس از اين مدعيانى كه در معرض خشم منند منفورترين كس نزد من آنانى هستند كه اين عده را در ادعايشان كمك مى رسانند.
بعد از اينان منفورترين كس نزد من آنانى هستند كه به كردار اين افراد خشنودند.
ـ پيامبر خدا(ص ) : منفورترين مردم نزد خدا كسى است كه بخواهد در اسلام سنتى جاهلى بگذارد و كسى كه مردى را به ناحق تعقيب كند تا خون او را بريزد.
ـ امـام عـلى (ع ) : همانا يكى از منفورترين كسان نزد خداى تعالى بنده اى است كه خداوند او را به خود واگذاشته است و او از راه راست منحرف گشته و بى راهنما حركت مى كند, اگر او را به آباد كـردن دنـيـا بـخـوانند مى كوشد و اگر به آباد كردن آخرت فرايش خوانند سستى و كاهلى نشان مى دهد.
ـ پـيامبر خدا (ص ) : سه كس نزد خدا از همه منفورترند: كسى كه روز زياد مى خوابد در حالى كه شـب اصـلا نـمـازى نـخـوانده است و كسى كه زياد مى خورد وهنگام غذا خوردن نام و حمد خدا نمى گويد و كسى كه بى دليل زياد مى خندد.
ـ منفورترين افراد نزد خدا سه كسند: آن كه در حرم (مكه ) كجروى كند و آن كه بخواهد در اسلام سنتى جاهلى بگذارد و آن كه مردى را به ناحق تعقيب كند تا خونش را بريزد.
ـ در قـيـامـت منفورترين آفريدگان خدا نزد او دروغگويان و گردنفرازان و كسانى هستند كه از بـرادران خـود بـسـيـاركـيـنه به دل دارند ولى در هنگام رو به رو شدن با آنان خلافش را وانمود مى كنند و كسانى كه هرگاه به خدا و پيامبرش دعوت شوند كندى مى ورزند و چون به شيطان و فرمان او فرا خوانده شوند مى شتابند.
ـ مـنـفـورتـريـن شـما نزد خداوند كسانى هستند كه سخن چينى مى كنند, ميان برادران جدايى مى افكنند و در پى يافتن خطا و لغزش براى افرد بى گناه هستند.
ـ امام سجاد (ع ) : منفورترين فرد نزد خدا كسى است كه گفتار امامى را مى گويد اما به كردار او رفتار نمى كند.
ـ امـام بـاقـر (ع ) : موسى (ع ) عرض كرد: پروردگار من ! كداميك از بندگانت نزد تو منفورترند؟
فرمود: آن كس را كه در شب چون نعشى مى افتد و در روز بيكار مى گردد.
ـ امام على (ع ) : منفورترين بندگان نزد خداى سبحان دانشمند مغرور و متكبر است .

ـ پـيامبر خدا (ص ) : منفورترين افراد نزد خداى تعالى دانشمندى است كه به ملاقات كارگزاران مى رود.
ـ امام صادق (ع ) : منفورترين خلق خدا بنده اى است كه مردم از زبان او بترسند.
ـ امـام على (ع ) : ناخوشايندترين مردمان نزد خدا تهيدست متكبر, پيرمرد زناكار و دانشمند نابكار است .

دوشنبه 19 اسفند 1392  8:35 AM
تشکرات از این پست
komail1012531
komail1012531
کاربر طلایی1

منفورترين فرد نزد پيامبر.

ـ پـيـامـبر خدا (ص ) : در روز رستاخيزمنفورترين شما نزد من و بيگانه ترينتان از من افراد پرگو, لاف زن و متفيهق اند.
متفيهقان كيستند؟
فرمود: متكبران .

ـ مـنـفورترين شما نزد من , سخن چينان وجدا كنندگان دوستان و كسانى اند كه به عيب جويى پاكان مى پردازند.

دوشنبه 19 اسفند 1392  8:35 AM
تشکرات از این پست
komail1012531
komail1012531
کاربر طلایی1

بدترين اخلاق نزد خدا.

ـ پيامبر خدا (ص ) : هيچ چيز نزد خدامنفورتر از بخل و بدخويى نيست .

دوشنبه 19 اسفند 1392  8:36 AM
تشکرات از این پست
komail1012531
komail1012531
کاربر طلایی1

كارهاى منفور نزد خدا.

ـ امام صادق (ع ) : خداوند از پر خوابى و بيكارى زياد نفرت دارد.
ـ سـه چـيز است كه خداوند آنها را دشمن دارد: خوابيدن در روز بدون شب زنده دارى , خنده بى دليل و غذا خوردن از روى سيرى .

ـ امام رضا (ع ) : خداوند از قيل و قال و برباد دادن مال و خواهش بسيار نفرت دارد.
ـ پيامبر خدا (ص ) : نزد خدا چيزى منفورتر از شكم پر نيست .

تشکرات از این پست
komail1012531
komail1012531
کاربر طلایی1

منفورترين كارها نزد خدا.

ـ امـام صـادق (ع ) : مردى از خثعم خدمت پيامبر خدا (ص ) آمد و عرض كرد: كدام كار نزد خداى عزوجل منفورتر است ؟
فرمود: شرك ورزيدن به خدا.
كرد: ديگر چه ؟
فرمود: بريدن از خويشاوندان .

تشکرات از این پست
komail1012531
komail1012531
کاربر طلایی1

منفورترين جاها نزد خدا.

ـ امـام بـاقـر (ع ) : پيامبر خدا (ص ) به جبرئيل فرمود: كدامين جا نزد خداى تعالى منفورتر است ؟
جـبـرئيـل گـفت : بازارها و منفورترين بازارى نزد خدا كسى است كه زودتر از همه به بازار رود و ديرتر از همه آن را ترك كند.

دوشنبه 19 اسفند 1392  8:37 AM
تشکرات از این پست
komail1012531
komail1012531
کاربر طلایی1

نفرت و دشمنى .

ـ امام صادق (ع ) : سه چيز نفرت و دشمنى آورد: دو رويى , ستمگرى و خودپسندى .

ـ پيامبر خدا (ص ) : بيمارى اقوام پيشين به شما سرايت كرده است : دشمنى و حسادت .

دوشنبه 19 اسفند 1392  8:37 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها