میرزا قاسمی از غذاهای اصلی مردم شمال کشور عزیزمان است که با بادمجان تهیه میشود ولی کسانی که به بادمجان آلرژی دارند میتوانند از این دستور استفاده کرده و میرزا کدو را جایگزین آن کنند.
مواد اولیه:
کدو سبز خرد شده دو و نیم پیمانه
سیر هفت حبه
گوجهفرنگی 500 گرم
رب گوجهفرنگی دو قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
تخممرغ سه عدد
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
* سیر و گوجهفرنگیها را پوست کنده و رنده میکنیم.
* تابه را روی حرارت قرار داده و سیر را در روغن سرخ میکنیم؛ سپس کدوها را اضافه کرده و تفت میدهیم تا آب آن کشیده شود.
* اکنون گوجهفرنگی را اضافه کرده و مخلوط مینماییم تا آب آن کشیده و غلیظ شود.
* حالا کمی روغن افزوده رب، نمک، فلفل و زردچوبه را نیز میافزاییم. کمی آب به خورش اضافه کرده و مخلوط میکنیم وقتی میرزا کدو جا افتاد تخممرغها را روی خورش شکسته در تابه را میبندیم تا خودش را بگیرد و سفت شود. میرزا کدو آماده است.